题目内容

【题目】Museum of Fine Arts, Boston

HOURS

The MFA is open 7 days a week.

Monday and Tuesday: 10 am – 4:45pm

Wednesday – Friday: 10 am – 9:45pm

Saturday and Sunday: 10 am – 4:45pm

HOLIDAYS AND CLOSINGS

The Museum will be closed on the following holidays: New Year’s Day, Patriots’ Day (third Monday in April), Independence Day (July 4), Thanksgiving(fourth Thursday in November), and Christmas Day.

The Museum will close early at 4:45 pm, on the following days: Thanksgiving Eve, Christmas Eve, New Year’s Eve.

ADMISSION

Adults: $25

Seniors (65+): $23

Students (18+): $23

Youths 7 – 17*: FREE*

Children 6 and under: FREE

* For youths 7-17, admission is free during weekdays after 3 pm, weekends, and Boston public school holidays; otherwise $10.

PUBLIC TRANSPORTATION

Take the T!

Because our limited parking fills up quickly – especially during popular exhibitions, holidays, and school vacation weeks – we encourage you to take advantage of the MBTA, Boston’s public transportation system (known by natives as the “T”).

Subway

Take the Green Line E train to the Museum of Fine Arts stop, or the Orange Line train to the Ruggles stop.

Bus

Take the 39 bus to the Museum of Fine Arts stop, or the 8, 47, or CT2 buses to the Ruggles stop.

The MFA strives to maintain a safe, comfortable, and respectful environment for all visitors. We also take our role as guardians of the objects in our collection very seriously. Please enjoy all that the Museum has to offer and observe the policies listed here to help protect and preserve the art on view in the Museum.

When Visiting the MFA Please Refrain (避免) from the Following:

Touching any art objects

Getting closer than 12 inches to any unprotected artwork

Gesturing within 2 feet of any artwork

Smoking

Chewing gum

Running, yelling, or disruptive behavior

Cell phone usage in the galleries

Flash photography

1Aged grandparents with a 10-year-old boy and 5-year-old girl will have to pay ______ for a visit at 2pm on Tuesday.

A. $56. B. $50 .

C. $73. D. $60.

2To get to the museum, you are advised to arrive ______.

A. on foot. B. by bike.

C. by car. D. by bus.

3According to the rules of the museum, ______.

A. you can appreciate any artwork within 2 feet .

B. you need to put your bags in lockers before tours.

C. you cannot take photos of the artworks

D. you should set your cell phone to silent mode.

4What day can you spend the longest at the museum?

A. On Mondays. B. On Fridays

C. On Sundays. D. On Independence Day.

【答案】

1B

2A

3D

4C

【解析】试题分析:本文主要介绍了参观波斯顿美术馆的时间,门票价格,最佳交通工具以及要避免做的一些事情。

1B 细节理解题。根据Hours这一部分中的描述Wednesday – Friday: 10 am – 9:45 pm;

Saturday and Sunday: 10 am – 4:45pm; Wednesday – Friday: 10 am – 9:45pm,可知周一到周五在美术馆可以待的时间最久,接近12个小时。故选B

2A数字计算题。根据文中ADMISSION(入场费)的描述,可知中年夫妇、分别是5岁和10岁的两个孩子的门票价格应该是:25*2=50,因为0—17岁都是免费的。由此可知A项正确。

3D细节理解题。由文中PUBLIC TRANSPORTATION这一部分的内容可知,搭公交车是推荐的交通工具之一,故选D

4C细节理解题。在文中最后描述的参观艺术馆时避免做的事情当中,由第一项Touching any art objects可知不要触摸艺术品,即要与艺术品保持一定的距离,故选C

练习册系列答案
相关题目

【题目】以下是你所在的广州第一中学一位外籍教师Eric Nilsson的简历:

姓名

Eric Nilsson

职业

英语教师

工作单位

广州第一中学

经历

1988年从美国某大学毕业,1992年与妻子来中国工作,在广州第一中学从事英语教学五年多

主要事迹

1. 热爱教学,乐于帮助大家,治学严谨,深受学生喜爱和尊重;

2. 课堂生动有趣,受到同学们的欢迎;

3. 经常给学生做各种讲座(例如:如何培养好的学习习惯等)。

写作内容:假设你所在中学的校报拟定在下期介绍各位外籍教师,请就Eric Nilsson的简历为他写一篇介绍性的英语短文。

写作要求:只能用5个句子表达全部内容。

评分标准:句子结构准确,信息内容完整,篇章结构连贯。

____________________________________________________________________________________________

____________________________________________________________________________________________

____________________________________________________________________________________________

____________________________________________________________________________________________

____________________________________________________________________________________________

____________________________________________________________________________________________

____________________________________________________________________________________________

_____________________________________________________________________________

【题目】根据短文内容,从短文后的选项中选出能填入空白处的最佳选项。选项中有两项为多余选项。

Having bad feeling about world? “Cheer up.” says science writer Matt Ridley. “The world has never been a better place to live in, and it will keep on getting better both for humans and for nature.” 【1】

1. 2

It is reported that there are more than ten billion different products for sale in London alone. Even allowing for the many people who still live in poverty, our own generation has access to more nutritious food, more convenient transport, bigger houses, and better cars. 3 This will continue as long as we use these things to make other things. The more we specialize and exchange, the better off we'll be.

2.Brilliant advances

One reason we are richer, healthier, taller, cleverer, longer lived and freer than ever before is that the four most basic human needs—food, clothing, fuel and shelter—have grown a lot cheaper. Take one example. In 1800 a candle providing one hour's light cost six hours' work. In the 1880s the same light from an oil lamp took 15 minutes' work to pay for. 4 Today it's half second.

3.Let's not kill ourselves for climate change

5 A child that dies from indoor smoke in a village, where the use of fossil-fuel (化石燃料) electricity is forbidden by well-meaning members of green political movements trying to save the world, is just as great a tragedy as a child that dies in a flood caused by climate change. If climate change proves to be mild, but cutting carbon causes real pain, we may well find that we have stopped a nose-bleed by putting a tourniquet (止血带) around our necks.

A. Ridley calls himself a rational optimist—rational, because he's carefully weighed the evidence.

B. Overreaction to climate change could prove just as damaging to human welfare as climate change itself.

C. Shopping fuels invention.

D. And, of course, we earn more pounds and dollars than any who lived before us.

E. In 1950 it was eight seconds.

F. It’s high time that we took immediate action to fight climate change.

G. Here's how he explains his views.

【题目】One of the most famous buildings in the United States is Carnegie Hall, the home of classical and popular music concerts in New York. Carnegie Hall is known not just for its beauty and history, but also for its amazing sound. Carnegie Hall is named after Andrew Carnegie, who paid for its construction. Construction of Carnegie Hall began in 1890 and the official opening night was on May 5,1891.

The hall was owned by the Carnegie family until 1924 when it was sold to Robert E Simon. The building became very old and in 1960, the new owner made plans to destroy it and build an office block. Isaac Stem led a group of people who fought to save Carnegie Hall and finally, the city of New York bought it for $5 million. It was then fixed up between 1983 and 1995.

Advertisements and stories in newspapers about how Carnegie Hall needed help to recover its history led people to send in old concert programmes and information from all over the world. Over 12,000 concert programmes were received and with these it was possible to make a proper record of Carnegie Hall's concert history.

Carnegie Hall is actually made up of several different halls, but the Main Hall, now called the Isaac Stem Auditorium,is the most famous. The hall itself can hold an audience of 2,804 in five levels of seating.

Because the best and most famous musicians of all time have played at Carnegie Hall, it is the dream of most musicians who want to be great to play there. This has led to a very old joke which is now part of Carnegie Hall's history. Question: “How do I get to Carnegie Hall?” Answer: “Practice, practice, practice.”

1It can be inferred that people wanted to save Carnegie Hall mainly because________.

A. it made a lot of money

B. it was worth visiting

C. many important concerts were held in it

D. it made some players become famous

2How did Carnegie Hall recover its concert history?

A. Through newspaper reports.

B. Through old concert programmes.

C. Through old photographs.

D. Through old jokes.

3Why is the Carnegie Hall joke funny?

A. Because you expect the answer to be directions but not advice.

B. Because Carnegie Hall is a place where musicians practice a lot.

C. Because it is difficult to find your way to Carnegie Hall.

D. Because you don't expect the answer to repeat the same word three times.

4Which of the following would be the best title for the text?

A. The history of Carnegie Hall

B. The best musician having played in Carnegie Hall

C. A joke about Carnegie Hall

D. The dream of most musicians

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网