题目内容

【题目】

Meals

Time

Food

breakfast

7:00---7:30

lunch

11:30--12:30

Afternoon tea

15:30--16:00

dinner

18:00--19:00

1Bill may have breakfast at_______.

A.6:45B.7:15C.7:40D.8:00

2At_______ , Bill can eat vegetables.

A.breakfast and lunchB.breakfast and dinner

C.lunch and dinnerD.lunch and afternoon tea

3Which of the following is NOT true?

A.Bill has four meals a day.B.Bill has eggs and apples for breakfast.

C.Bill has afternoon tea for an hour(小时).D.Bill has a good eating habit.

【答案】

1B

2C

3C

【解析】

本材料是关于一日饮食的信息:早饭从7点钟到730分,供应的食物有鸡蛋和苹果;午餐从1130到十二点,供应汉堡包和水果;下午茶15:3016点,有三明治和苹果;晚餐18点到19点,吃蔬菜。

1细节理解题。根据关键信息breakfast的一列第一行7:00---7:30可知,早饭是在起点到七点半,B项的7:15符合要求,故选B

2细节理解题。根据材料第三列的第三行和第五行可知,午饭和晚饭的食物是蔬菜,所以他能在午饭和晚饭吃蔬菜,故选C

3细节理解题。根据第四行afternoon tea的时间关键信息15:30--16:00可知,持续两个半小时,所以该描述是不对的,故选C

练习册系列答案
相关题目

【题目】阅读下列材料,从每题所给的四个选项(A、B、C、D)中,选出最佳选项。
B
After that, we went on down the river. It was very dark that night and it wasn't easy to see where we were going. Suddenly, a big steamboat came at us very fast, and the next minute it was right over us. Jim and I jumped off the raft (木筏) into the water. The boat hit the raft and went on up the river.
When I came up out of the water, I couldn't see Jim anywhere. I called out his name again and again, but there was no answer. “He's dead!” I thought. Slowly, I swam to the side of the river and got out. I saw that I was near a big old wooden house. Suddenly a lot of very angry dogs jumped out at me. They made a terrible noise and someone called from the house, “Who's there?”
“George Jackson,” I answered quickly. “I've fallen off a river boat.”
Well, the people who lived in that house were very kind, and they took me in and gave me some new clothes and a good meal. I told them that my family were all dead, so they said I could stay with them as long as I wanted. It was a beautiful house and the food was good there, so I stayed.
A few days later one of the slaves in the house came to me and said, “Come with me!” Together, we went down to some trees by the river. “In there!” he said and went away.
On the ground, I found a man, asleep. It was Jim! I was really pleased to see him. When the steamboat hit the raft, Jim told me, the raft didn't break up. Jim swam after it and caught it. Then he began to look for me.
We decided to leave at once. It's all right living in a house for a little while, but you feel more free and easy and comfortable on a raft.

(1)What happened LAST in the story?
A.George saw a big house.
B.George got some new clothes.
C.George found Jim on the ground.
D.George jumped off the raft into the water.
(2)Why did George Jackson answer “quickly” when someone called from the house?
A.George felt afraid and nervous.
B.George felt happy and lucky.
C.George really wanted to stay there.
D.George didn't want to lie to him.
(3)Which of these old sayings best fits this story?
A.It never rains but it pours.
B.Every dog has its day.
C.Burn the candle at both ends.
D.Many hands make light work.

【题目】阅读下面短文,掌握其大意,然后从每题所给的 A、B、C、D 四个选项中选出最佳选项。
It was the summer before my third grade. Our girls' softball team was facing real pitchers(投球手) 1the first time. Before that, we could just hit the ball on the tee(球座). When the coach started pitching, hitting became 2for me. I missed every single pitch. From the side, I heard my teammate Emily laughing at 3. My face got hot and my throat felt like it had a softball stuck in. At that moment, I was starting to4playing softball.
The next afternoon, when Mum said it was time to play the game, I told her I was 5. She allowed me to lie down for a while. So I went to my room and 6myself in bed. This was difficult for me because I was fine and just 7to avoid softball.
Soon Mum came in and said, “Time to go!” She didn't even ask if I felt 8. I imagined Emily laughing from the sideline, and 9I really did feel sick to my stomach. I began crying loudly. Still, Mum pulled my team T-shirt over my head. She said, “You have to 10for the rest of the season, and only after that we can talk about 11you'll continue next year.” She added that practice was what I needed, not 12. She promised to practice with me.
I got two hits that afternoon, and Emily didn't make a13. Every week after that, I practiced at home 14I got to be one of the best hitters on the team.
That 15taught me being afraid is part of life, and I can do whatever is expected of me if I keep working and practicing.

(1)A.for B.by C.from D.about
(2)A.noisy B.natural C.hard D.possible
(3)A.him B.them C.me D.us
(4)A.remember B.hate C.enjoy D.practice
(5)A.bored B.sick C.shy D.sad
(6)A.helped B.dressed C.threw D.taught
(7)A.failed B.wanted C.refused D.offered
(8)A.safer B.better C.warmer D.happier
(9)A.usually B.probably C.carefully D.suddenly
(10)A.play B.break C.share D.relax
(11)A.what B.where C.which D.whether
(12)A.waking up B.hurrying up C.giving up D.speaking up
(13)A.plan B.sound C.choice D.decision
(14)A.until B.unless C.after D.though
(15)A.accident B.business C.relationship D.experience

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网