题目内容

【题目】Peter 将离开墨尔本(Melbourne)外出工作一年,他打算将其房屋出租。请根据下面的地 图与房屋平面示意图,把他的房屋出租信息补充完整。
House for Rent

Wanta nice house for just $ 600 a week? This house is onRoad in the City of Melbourne. It is just opposite Monash. It is well kept by the owner. Outside the house, there is a garage and a yard in the front. On thefloor, there is a living room, a dining room, a , and a laundry. On the second floor, there is one bigand three bedrooms, fully furnished.
It is the best for this price! Please call Peter at +61 3 9905 1777 in the daytime if you want to rent it.

【答案】Wellington;University;first;kitchen;bathroom
【解析】
①根据图片提供的信息可知这个房子位于Wellington Road。
②在Monash University对面。
③根据图片信息可知是第一层first。
④第一层了除了文中提到的,还有kitchen。
⑤第二层还有一间bathroom。

练习册系列答案
相关题目

【题目】阅读理解
阅读下面短文,把1-5四个句子填人文中空缺处,使短文内容完整、正确,然后完成第2小题。
Pakistani girl Malala Yousafzai is the youngest ever to win the Nobel Peace Prize. She has become the voice of girls throughout the world.
Born in Swat Valley in Pakistan in 1997, Malala lived a quiet life until 2009, when the Taliban(塔利班), an Islamic organization of violence(暴力)took control of her village. A they believe educating girls is against Islam. But Malala didn't agree. She wouldn't give up her education and kept going to school. B “What is wrong with us girl students? We want all girls to get their schools back," she wrote. Her hard work encouraged many young girls in Swat Valley.
C On Oct 9, 2012, when Malala was taking a bus home, a Taliban man got on the bus with a gun in hand. A bullet immediately hit her in the face. Luckily, the shot didn't kill her. She was taken to a hospital in the UK.
The shot didn't kill her courage, either. D Her courage made her famous. She has spoken at the United Nations, met world leaders and written a book, I Am Malala.
On Oct 10, 2013, the EU awarded Malala their top human rights prize. They said, “She is an icon(符号)of courage for all teenagers who dare to follow their aspirations(愿望).”

(1) However, her actions also put her in danger.
They stopped girls from getting an education.
Now she is still calling for education rights for girls.
And she started to write a blog against the Taliban.
(2)What may be the best title for this passage?
A.Dreams of peace
B.A gun shot in Pakistan
C.Voice of courage
D.Education rights for girls

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网