题目内容

【题目】We have dinner 6:00 the afternoon.

A. at ; on B. at ; in

C. to ; in D. for ; in

【答案】B

【解析】

试题分析:句意:我们下午6点吃晚饭。at后面跟具体的时间点;on用于具体某一天的前面;in泛指在上午、下午或晚上;for后跟一段时间。根据他们的用法可知应选B。

练习册系列答案
相关题目

【题目】

The ostrich is the largest bird in the world. The ostrich is found in nature in Africa, but it is raised all over the world for its meat.

The ostrich is a unique (独特的) looking animal. It has long skinny legs, a big body with small wings, a long neck, and a dangerous long beak (). Even though it has wings, it can’t fly. But they aren’t completely useless either. They help a lot with balance when the ostrich is running quickly and needs to change directions(方向). The ostrich usually weighs between 200 and 300 pounds and can grow to 9 feet tall. Its large body is covered with feathers.

The ostrich is famous for its speed on the ground. Its powerful legs allow it to reach speeds of 40 miles per hour! Ostriches can also use their strong legs to kick any enemy or even kill a human or a lion. However, in most cases the ostrich will just use its speed to run away from any danger.

Ostriches eat whatever they can find. This includes plants, insects, and small animals like lizards. They often live in groups. A group will have around ten birds, but some groups even have 100 birds. This way the whole group can help to protect the eggs. Ostrich eggs are the biggest eggs of any animal at an average of 3 pounds.

Ostriches don’t actually put their head in the ground as many cartoons like to show. What they really do is to lie down and put their head and neck flat on the ground to hide. From a distance all you can see is their body, so it appears as if they have put their head in a hole in the ground. Ostriches can not only kick with powerful feet, they are also armed with 4 inch long claws () on their feet.

The ostrich

Living 1

Be found in nature in Africa and raised all over the world.

Looks

It has long legs, a big body with small wings, a long 2, and a long beak.

Its wings help a lot with balance while running 3.

The ostrich is a big bird that grows to 9 feet4

Abilities

The ostrich’s legs are 5 enough to kill his enemies.

Its high speed can help it 6 away from any danger.

Food and qualities

The ostrich lives on a lot of things, 7 plants, insects and small animals.

Ostriches live in groups to 8 their eggs.

Fun facts

The ostrich 9 itself by lying down and putting its head and neck flat on the ground.

The ostrich has powerful 10 with 4 inch long claws.

【题目】阅读理解
阅读下面短文,把1-5四个句子填人文中空缺处,使短文内容完整、正确,然后完成第2小题。
Pakistani girl Malala Yousafzai is the youngest ever to win the Nobel Peace Prize. She has become the voice of girls throughout the world.
Born in Swat Valley in Pakistan in 1997, Malala lived a quiet life until 2009, when the Taliban(塔利班), an Islamic organization of violence(暴力)took control of her village. A they believe educating girls is against Islam. But Malala didn't agree. She wouldn't give up her education and kept going to school. B “What is wrong with us girl students? We want all girls to get their schools back," she wrote. Her hard work encouraged many young girls in Swat Valley.
C On Oct 9, 2012, when Malala was taking a bus home, a Taliban man got on the bus with a gun in hand. A bullet immediately hit her in the face. Luckily, the shot didn't kill her. She was taken to a hospital in the UK.
The shot didn't kill her courage, either. D Her courage made her famous. She has spoken at the United Nations, met world leaders and written a book, I Am Malala.
On Oct 10, 2013, the EU awarded Malala their top human rights prize. They said, “She is an icon(符号)of courage for all teenagers who dare to follow their aspirations(愿望).”

(1) However, her actions also put her in danger.
They stopped girls from getting an education.
Now she is still calling for education rights for girls.
And she started to write a blog against the Taliban.
(2)What may be the best title for this passage?
A.Dreams of peace
B.A gun shot in Pakistan
C.Voice of courage
D.Education rights for girls

【题目】阅读短文,根据短文内容回答问题。
There are many benefits of reading books. Unfortunately, in this day and age, not a lot of people take the time to read them anymore. But that doesn't change the fact that you're missing out on a lot of wonderful benefits! Read on to learn the various benefits of reading books!
It Feeds Your Mind.
Obviously, reading books provides you with new knowledge. Whenever you read something, you learn new information that you otherwise would not have known.
It can be a fact about history or a theory you did not know existed. If you want to learn new words in particular, reading books is a great way to enrich your vocabulary.
It Keeps Your Brain In Shape.
Reading also keeps your mind in good condition. Similar to solving puzzles, reading books allows your mind to practice its processing skills.
Going without books for too long will turn your mind to mush (玉米面粥). I'm not kidding! Why do you think they call television the boob tube?
It Develops Your Critical Thinking Skills.
One of the primary benefits of reading books is its ability to develop your critical thinking skills. Reading mystery novels, for example, sharpens (使敏锐) your mind. Whenever you are faced with a similar problem in real life, your mind is now able to put its mystery-solving prowess to a test.
It Makes You More Articulate.
There's nothing quite like reading books to help you become a better conversationalist. Seeing how words are used (and how sentences are structured) with your own eyes helps you commit the information to memory better than by listening to a teacher discuss the points in class.
It Is Easy To Get To.
One of the great benefits of reading books is that the information in it can be read over and over again. When you're following a recipe, for example, reading a cookbook allows you the luxury(享受)of reviewing the processes and the ingredients whenever you need to.
These are just some of the wonderful benefits of reading books. Why don't you drop by the bookstore or library and pick a book up? If you can't even go outside, you can download free e-books on line and read them on your computer.

(1)Are there many benefits of reading books?
(2)How many benefits does the writer mention?
(3)Why does reading books feed our mind?
(4)What is the primary benefit of reading books?
(5)What is the purpose of this passage?

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网