题目内容

【题目】D. Answer the questions(根据短文内容回答下列问题)

Emma has a lot on her plate. Not only is she a student at Santa Margarita Catholic High School, but also founder of her own organization. Beary Merry Christmas. She volunteers to serve poor kids and families in Orange Town in California. US.

To honor her best friend who died of cancer nearly 10 years ago. Emma decided to serve those in Orange Town who are less lucky than she is.

She began with the simple idea of collecting donated Build-A-Bears. the popular stuffed (填充的) animal that is made by children themselves in the stores* workshops. Emma then took the donated bears to a hotel in California and gave them as gits to the homeless children there during the holiday season.

With donations now at more than 100 bears a year, Emma and volunteers host Beary Merry Christmas events every year. Volunteers at events not only give out the bears, but also clothing, meals, and other supplies.

"I love making relationships with the people I serve,' Emma said. “The thanks they have, hearing their stories and seeing how happy they are. it's so cool.”

Not wanting to limit the giving to just the holiday months, Emma now hosts other events for Valentine's Day. Mother's Day and Halloween, providing the chance for her volunteer team to make a difference throughout the year.

Future plans for Emma include establishing a public food pantry (储藏室)and providing a self-awareness (自我意识) class for students on her campus who will soon attend college.

Heading to college herself in the fall. Emma is looking to stay local and continue to help out in her town. In fact, she was recently recognized by the Disneyland Resort as a "Dreamer & Doer” for her efforts in improving her community, along with 32 other Orange Town high school students.

The smiles on the faces of those she serves remain both her motivation and her reward. "These charity efforts are such a big part of my life," Emma said. “All of it has taught me to be more compassionate (有同情心的)and to look out for the needs of others before my own.”

1What organization did Emma found?

She founded____________________________________________.

2Why did Emma want to serve poor kids and families in Orange Town?

Because she ___________________________________________.

3What did Emma do to begin her charity work?

She collected _________________ and gave _________________ during the holiday season.

4Emma only hosts the events during Christmas holidays, doesn't she?

______________________________________________________.

5What is Emma's future plan, establishing a public food pantry or providing a self-awareness class for students?

____________________________________________________.

6Do you want to attend some charity activities? What would you like to do if you have the chance?

_____________________________________________________.

【答案】

1Beary Merry Christmas

2wanted to honor her best friend who died of cancer

3S donated Build-A-Bears them to the homeless children

4No, she doesn’t

5Both.

6Any reasonable answer is acceptable.

【解析】

Emma为了纪念她得癌症的朋友,便组织了自己的慈善机构,为一些穷苦的家庭筹集食物和衣服,并且会筹集小熊给孩子们。

1细节理解题。根据原文“founder of her own organization. Beary Merry Christmas.”可知答案故填Beary Merry Christmas

2细节理解题。根据原文“To honor her best friend who died of cancer nearly 10 years ago. Emma decided to serve those in Orange Town who are less lucky than she is ”可知,故填wanted to honor her best friend who died of cancer

3细节理解题。根据原文“She began with the simple idea of collecting donated Build-A-Bears. t”和“gave them as gifts to the homeless children there during the holiday season”可知,故填 donated Build-A-Bearsthem to the homeless children

4细节理解题。根据原文“Not wanting to limit the giving to just the holiday months, Emma now hosts other events for Valentine's Day. Mother's Day and Halloween,”可知,她不止是在“during Christmas holidays,”,故填No, she doesn’t

5细节理解题。根据原文“Future plans for Emma include establishing a public food pantry and providing a self-awareness class for students on her campus who will soon attend college”可知,两项都有,故填Both

6观点态度题。本题需要根据自己的意见填写,此类问题一般情况下都是要回答“Yes, I do”,然后再会后后面的问题需要怎么做,可以根据文章内容,写出自己愿意做的事情,比如“give out my clothes and food to poor family”等等。

本题的前五题都是考的学生的细节理解能力,首先要熟知本文主要讲了一个什么故事,每个段落主要讲述的是哪方面,才能在做题时精确地找到自己所需要的信息点。最后一个题属于开放式的问答,回答这类问题就要知道文章的中心思想,根据文章的中心思想来回答。

练习册系列答案
相关题目

【题目】Answer the questions (根据短文内容回答下列问题)

Going camping is the best fun in the world if we know how to do it. Every healthy boy and girl, if possible, should enjoy living outdoors for a week or two like an Indian every year.

A part of four boys makes a good number for a camping trip. They will probably agree better than two or three. They can do much of the camp work in pairs. No one need to be left alone to look after the camp while others go fishing or hunting or to some nearby town for food and drinks.

It is always better to take along someone who has “camped out” before. If he cannot be found, then make your plans, decide what you will do and how you will do it, take a few cooking lessons from your mother or someone else.

First choose a leader, not because he is any more important than the rest but because if someone goes ahead and gives directions, the life in camp will run much more easily and everyone will have a better time.

If it is your first experience in camping, you had better go somewhere near home. The best place is one that can be reached by car. If we have to carry our suppliers on our backs or in a canoe, the amount we can take will be much less.

After you have had some experience near home you can safely try the other way. Where you go is of little importance. Near every large city there is some lake or river where you can find a good camping site. Campers always have more fun if they are near some water, but if such a place is not easily found where you live, go into the forest. Try to get away from towns or villages.The wider place is, the better.

1Is it a good idea for children to go camping for a week or two every year?

__________________________________________________________________________.

2How many boys makes a good number for a camping trip?

__________________________________________________________________________.

3Who can you learn from before you go camping?

__________________________________________________________________________.

4What does a leader usually do for the life in camp?

__________________________________________________________________________.

5Where should you go if it is your first time to go camping?

__________________________________________________________________________.

6Where will you go camping, near a river or in the forest? Give your reasons(at least two).

__________________________________________________________________________.

【题目】 The health care system (医疗体系) of a country is very important and different countries have different ways of paying for it.

Britain has a free health care system paid for by the government. It was the first country in the world to do so. Health care is free for everyone living in Britain. Most doctors and nurses work for the government and most hospitals are owned by the government. Until recently this system was very successful but lately there have been problems. The government has not put enough money into the health service. That’s why more people are using private health insurance (保险). They see doctors who work for themselves and pay the doctors through the health insurance company.

____3____ Most Americans have private health insurance. Doctors work for themselves and hospitals are privately owned. The health insurance company pays the doctors and the hospitals. The problem with this system is that poor people don’t have the money to pay for private health insurance. As a result, they often have both money and health problems.

Canada and New Zealand have a different system again. Health care is free. Doctors work privately and hospitals are privately owned. When you become ill, medical cost is paid for by the government.

1________ first had free health care in the world.

A.BritainB.AmericaC.CanadaD.New Zealand

2More British are using private health insurance because ________.

A.health care is free for everyone living in Britain

B.most hospitals are owned by the government

C.the government hasn’t put enough money into the health service

D.they can only see doctors who work for themselves

3Which of the following can be the missing part in Para. 3?

A.America has a much worse system.B.Americans are satisfied with their system.

C.In America the system is very similar.D.In America the system is very different.

4The underlined word “they” in Para.3 refers to (指的是) people ________.

A.who have private health insuranceB.who see doctors working for themselves

C.who work for insurance companiesD.who can’t afford private health insurance

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网