题目内容

【题目】Answer the questions (根据短文内容回答下列问题)

Going camping is the best fun in the world if we know how to do it. Every healthy boy and girl, if possible, should enjoy living outdoors for a week or two like an Indian every year.

A part of four boys makes a good number for a camping trip. They will probably agree better than two or three. They can do much of the camp work in pairs. No one need to be left alone to look after the camp while others go fishing or hunting or to some nearby town for food and drinks.

It is always better to take along someone who has “camped out” before. If he cannot be found, then make your plans, decide what you will do and how you will do it, take a few cooking lessons from your mother or someone else.

First choose a leader, not because he is any more important than the rest but because if someone goes ahead and gives directions, the life in camp will run much more easily and everyone will have a better time.

If it is your first experience in camping, you had better go somewhere near home. The best place is one that can be reached by car. If we have to carry our suppliers on our backs or in a canoe, the amount we can take will be much less.

After you have had some experience near home you can safely try the other way. Where you go is of little importance. Near every large city there is some lake or river where you can find a good camping site. Campers always have more fun if they are near some water, but if such a place is not easily found where you live, go into the forest. Try to get away from towns or villages.The wider place is, the better.

1Is it a good idea for children to go camping for a week or two every year?

__________________________________________________________________________.

2How many boys makes a good number for a camping trip?

__________________________________________________________________________.

3Who can you learn from before you go camping?

__________________________________________________________________________.

4What does a leader usually do for the life in camp?

__________________________________________________________________________.

5Where should you go if it is your first time to go camping?

__________________________________________________________________________.

6Where will you go camping, near a river or in the forest? Give your reasons(at least two).

__________________________________________________________________________.

【答案】

1Yes, it is.

2Four.

3Your mother.

4The leader usually goes ahead and gives directions in camp.

5Somewhere near your home.

6In the forest.Because I want to breath fresh air and I can hear the birds sing in the tree.

【解析】

短文大意:如果我们知道怎么去野营,那是世界上最有趣的事了,如果有可能,每个健康的男孩和女孩都应该每年有一到两周的户外活动。野营4个人的数目是好的,能找到一个以前野营过的人比较好,如果找不到,就做一个计划,找一个好的导游,如果是第一次就找离家近的地方,你有了一些安全经验后可以尝试一些其他的方式。

1根据Every healthy boy and girl, if possible, should enjoy living outdoors for a week or two like an Indian every year可知是一个好主意;故答案是Yes, it is

2根据A part of four boys makes a good number for a camping trip可知是4个男孩;故答案是Four

3根据take a few cooking lessons from your mother or someone else可知是向妈妈学习;故答案是Your mother

4根据First choose a leader, not because he is any more important than the rest but because if someone goes ahead and gives directions, the life in camp will run much more easily可知是带领着先走给出野营的方向;故答案是The leader usually goes ahead and gives directions in camp

5根据If it is your first experience in camping, you had better go somewhere near home.可知第一次最好去你家附近的某个地方;故答案是Somewhere near your home

6这是一个开放性的题目,其中之一是:In the forestBecause I want to breath fresh air and I can hear the birds sing in the tree

练习册系列答案
相关题目

【题目】 Today there are more fires than in the past. Over 100,000 wildfires burn each year in America. Russia has 20,000 to 35,000 wildfires every year. Australia has on average 60,000 each year. These fires destroy huge areas of forests and burn hundreds of homes.

Many experts believe _______. The first is climate change. Recent weather has been warmer and drier. This leads to dangerous fire conditions. When lightening strikes, dry grass easily catches fire. Hot winds add to the problem. The wind spreads a fire quickly. In 2010, Russia had the hottest and driest summer in a century. In just one month, 500 fires destroyed over 2,000 homes. Some people lost their lives.

Traditional fire-fighting practices are another reason for the increase in fires. In America, firefighters used to quickly put out every fire. They didn't allow the grass and trees to burn. As a result, today many forests have thicker vegetation(植被). Thicker vegetation means more fuel for fires. also, without fires from time to time, forests become overcrowded and unhealthy. Some trees are dead. The dead wood then easily catches fire. So surprisingly, America has many more fires today partly because of its past fire-fighting practices.

Scientists now understand that a fire can be a natural part of healthy forest. As a result, countries like Australia allow more fires to burn naturally. Sometimes, fire fighters even start fires to get rid of dead wood. Of course, they carefully control the fires. The fire thins out old trees. This allows sunlight to reach the ground. As a result, fires help new trees to grow. Therefore, if a fire is not a serious threat to people, firefighters may let it burn naturally.

1Today _______ has the most wildfires each year according to the passage.

A.AustraliaB.AmericaC.RussiaD.China

2Russia had many fires in one month in 2010 because _______.

A.lightening spread the fireB.there was much fuel for fires

C.there were not enough firefightersD.it was unusually hot, dry and windy

3What can be filled in the blank in Paragraph 2?

A.there are several reasons for this sudden increase in fires

B.people have done too many terrible things in recent years

C.stopping fires is difficult for people

D.careless people cause some fires

4Because of the traditional fire-fighting practices in the US, _______.

A.there are fewer wildfiresB.trees and grass become thicker

C.the weather becomes warmer and drierD.sunlight reaches the ground to help forests

5What is the main idea of Paragraph 4?

A.Fires are serious threats to human beings.

B.Australian firefighters don't put out fires.

C.Fires can play an important role in forests.

D.It's difficult for firefighters to control the fires.

6Which of the following is TRUE according to passage?

A.Not all the fires in the forests must be put out.

B.People's carelessness leads to dangerous fires.

C.Australia allows all the fires to burn naturally.

D.There are 2000 fires in Russia in 2010.

【题目】Complete the following passage with the words or phrases in the box. Each can only be used once(将下列单词或词组填入空格。每空格限填一词,每个单词或词组只能填一次)

A.answer B.happily C.attractive D. attract E. self-confidence

English teaching is an interesting job. And Rebecca never failed to make her class 1 to us. Once a week, we eagerly went to her classroom, which was decorated with posters and pictures and were heartened to see her smile, and always ready to learn something. Beauty is never skin deep. Rebecca has lovely hair, pure brown eyes and sweet voice, but what made her class most beautiful to us was her 2.

Even with hundreds of students to teach, Rebecca fully did her duty. For example, she prepared a question jar for us. Anyone who had a question could write it down on a note and put it in the jar. No matter how tricky the question was, she would 3 you in the next class. What’s more, Rebecca’s lunchtime was open to all students. She would 4 join you for a Chinese meal.

A.language B.joy C.produce D.stolen E.enjoy

Compared to those of Angelina Julie, though not as attractive as hers, Rebecca’s lips were magical ones that could 5 a charming smile. There was only a slim chance that you would see Rebecca not smiling. She even smiled the day after her Dell laptop was 6 .When she smiled, the whole world smiled with her, and we drowned in her smile.

Corners, English corners. One is held in our school every Monday afternoon. Rebecca was always the lucky one who had the most listeners. Her job was to teach us English, but Rebecca taught us more than 7. Each class there would be a different “Quote of the Week” on the blackboard--from Martin Luther King or Mother Teresa or some other figures. I can’t remember how many times we were inspired by the heartwarming stories she told us during discussions concerned with 8 and sorrow, love and death.

And I will tell you: Even though Rebecca doesn’t teach us any more, we will always remember the lovely lady from Michigan.

【题目】D. Answer the questions(根据短文内容回答下列问题)

Emma has a lot on her plate. Not only is she a student at Santa Margarita Catholic High School, but also founder of her own organization. Beary Merry Christmas. She volunteers to serve poor kids and families in Orange Town in California. US.

To honor her best friend who died of cancer nearly 10 years ago. Emma decided to serve those in Orange Town who are less lucky than she is.

She began with the simple idea of collecting donated Build-A-Bears. the popular stuffed (填充的) animal that is made by children themselves in the stores* workshops. Emma then took the donated bears to a hotel in California and gave them as gits to the homeless children there during the holiday season.

With donations now at more than 100 bears a year, Emma and volunteers host Beary Merry Christmas events every year. Volunteers at events not only give out the bears, but also clothing, meals, and other supplies.

"I love making relationships with the people I serve,' Emma said. “The thanks they have, hearing their stories and seeing how happy they are. it's so cool.”

Not wanting to limit the giving to just the holiday months, Emma now hosts other events for Valentine's Day. Mother's Day and Halloween, providing the chance for her volunteer team to make a difference throughout the year.

Future plans for Emma include establishing a public food pantry (储藏室)and providing a self-awareness (自我意识) class for students on her campus who will soon attend college.

Heading to college herself in the fall. Emma is looking to stay local and continue to help out in her town. In fact, she was recently recognized by the Disneyland Resort as a "Dreamer & Doer” for her efforts in improving her community, along with 32 other Orange Town high school students.

The smiles on the faces of those she serves remain both her motivation and her reward. "These charity efforts are such a big part of my life," Emma said. “All of it has taught me to be more compassionate (有同情心的)and to look out for the needs of others before my own.”

1What organization did Emma found?

She founded____________________________________________.

2Why did Emma want to serve poor kids and families in Orange Town?

Because she ___________________________________________.

3What did Emma do to begin her charity work?

She collected _________________ and gave _________________ during the holiday season.

4Emma only hosts the events during Christmas holidays, doesn't she?

______________________________________________________.

5What is Emma's future plan, establishing a public food pantry or providing a self-awareness class for students?

____________________________________________________.

6Do you want to attend some charity activities? What would you like to do if you have the chance?

_____________________________________________________.

【题目】左栏是五个人对应用软件的需求,右栏是七个应用软件的简介,请为不同的人找到合适的应用软件。

66.Jenny has to do the housework after work. She is so busy that she seldom has time to take care of her 2-year-old son, so she needs an app for him to learn and count.

67.Sam was given a list of books to read by his teacher. But he has just had an eye operation and needs some app that can store the books and read them aloud to him.

A.Word Easy is a fantastic English learning app with word exercises of different levels. Only when you pass a test of a certain level can you go on to learn words of a higher level.

B.Rail Friend can be the best helper when you feel it hard to buy the train or airline tickets. You can buy tickets anywhere at any time.

C.World of Tanks Blitz, a free-to-play online game with over 40 million downloads, brings quick-fire tank fights.

“A lot of tanks, a lot of people and a lot of fun.” It will be the best choice to kill your time.

(续表)

68.Bob finds it difficult to remember all the new words from the English textbooks. He wants to make progress in a relax-ing way for he thinks it boring to do a lot of word exercises.

69.Cathy is fond of travel-ing. She needs an app that can make it easier for her to buy train or airline tickets.

70.John is going to have a long railway trip. During the trip, he needs something like games to kill the time.

D.Himalayas Reading has millions of books including poems, short stories, novels and even fairy tales for children. What s special about it is that you can use it to download book recordings that can be listened to.

E.Cheese Reading catches the main idea of each book you have downloaded so that you can save time by finishing reading a book within 5 minutes.

F.Baby Bus is a good friend for children under 3 years old. Kids can learn to speak, understand numbers and draw pictures with the help of this app.

G.Vocabulary Hero may help you learn more English words while you are play-ing games. So if you have problems remembering the new words when you learn English, use it!

1________

2________

3________

4________

5_________

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网