题目内容

【题目】 Answer the questions(根接以下内客回答问题)

An ant is saved by a pigeon(鸽子)and almost immediately returns the favor

One day an ant found a grain of com and decided to take it home. He held it very tight, and hurried as fast as he could, so that nobody would take the grain of corn from him. There was a river on the way home, but the ant, in a hurry, had forgotten about it, and he fell in, com and all.

The corn slipped from his mouth and went to the bottom of the river. The ant stayed on top of the water and worked hard to find a place to get out. But after a while, the ant began to be afraid that he was out of breath

A pigeon came to the river to drink, and she saw the ant crying for help in the water. She decided that she would help the little fellow. She took a long, dry piece of grass and dropped it so that it fell near the ant. He climbed on to the grass and soon got out, The ant caught his breath, and then thanked the pigeon for saving him.

There was a boy near the river with a gun. The ant saw him walking up nearer and nearer to the pigeon. hurrying as fast as he could, the ant climbed up the boy's leg and gave him a hard bite The boy dropped his gun and cried out, and the pigeon saw him and flew to safety.

Each had saved the other. When the pigeon saved the ant she did not know that the ant would ever be able to do anything for her in return. Each was happier because of what each did for the other.

The Bura people say, Every person is another’s butter.

1What did the ant find one day?

2Why did the ant go back home as fast as he could?

3Was the ant able to get out of the river by himself?

4What did the pigeon see when she came to the river?

5How did the ant save the pigeon when the pigeon was in danger?

6What does the underlined part at the end of the story try to tell us?

【答案】

1It found a grain of corn.

2So that nobody would take the grain of corn from him.

3No,it wasn’t.

4she saw the ant crying for help in the water.

5By biting the boy’s leg.

6What does the underlined part at the end of the story try to tell us?

【解析】

本文讲述了一只鸽子救了一个蚂蚁,这个蚂蚁又救了这个鸽子。从这个故事中,我们知道每一个人都可以救另一个人。

1根据One day an ant found a grain of com and decided to take it home.可知,一天,一个蚂蚁找到了一粒玉米,故此处为It found a grain of corn.

2根据He held it very tight, and hurried as fast as he could, so that nobody would take the grain of corn from him.可知,他匆忙跑回家,以便于没有人会从他身上拿走那粒玉米。故此处为So that nobody would take the grain of corn from him.

3根据The corn slipped from his mouth and went to the bottom of the river.可知,蚂蚁自己无法从河里出来,故此处用否定回答,此处为No, it wasn’t.

4根据A pigeon came to the river to drink, and she saw the ant crying for help in the water.可知,当鸽子来到河边,他看见那个蚂蚁正在水里求救,故此处为she saw the ant crying for help in the water.

5根据the ant climbed up the boy's leg and gave him a hard bite The boy dropped his gun and cried out, and the pigeon saw him and flew to safety.可知,那个蚂蚁咬了那个男孩的腿,它救了那只鸽子,故此处为By biting the boy’s leg.

6根据Each had saved the other.可知,此处表示每一个人都可以救另一个人。故此处为Each had saved the other.

练习册系列答案
相关题目

【题目】 Micheal Scofield has won fans all over the world. The star of the hit show Prison Bread is kind, clever and good looking. But what about the man behind the character?

Wentworh Miller, the 35-year-old actor who plays scofield, is a hard guy to figure out. He doesn’t come from a traditional background and doesn’t_____ a traditional path.

Miller didn’t take a direct road to fame and fortune. He graduated from Princeton University in 1995 with a degree in English, not a degree in theatre or film. He didn’t even act when he was in college. His only ___experience was in his university’s well-known singing group. Yet, at graduation, Miller still decided to make the move to the Hollywood.

Miller has always been different. Although he is American, he was born in Britain when his father was studying there. His family background is a_____of cultures. “my father is black and my mother is white. That means I have always been caught in the middle. I could be ____ one, which can make you feel out of place.” Miller says.

Following his unusual path, Miller didn’t start trying out for films and TV shoes when he got to Hollywood. Instead, he worked as a production assistant. Not what you would ____ from a Princeton graduate.

However, it all paid off for Miller in the end. Working on Production side, he learned a lot about what makes a good ____.

In 2002, Miller played a role in the drama Dinotopia. He starred as a shy man. The producers remembered his performance when they were making Prison Bread two years later.

With a golden globe nomination(金球奖提名) and another season of Prison Break under his belt. Miller seems ready to take over all of Hollywood.

1A.goB.walkC.followD.step

2A.graduationB.performanceC.productionD.education

3A.mixtureB.resultC.mysteryD.miss

4A.otherB.eitherC.anotherD.the other

5A.respectB.makeC.learnD.expect

6A.filmB.actorC.dramaD.guy

【题目】看图,短文填空

阅读下面短文,并借助上下文和插图补充所缺信息。每个空格只能写一个形式正确、意义相符的单词。请把单词写在答题卡相应题目的答案位置上。

Just as a famous saying goes, “'Reading is to success what water is to fish.” Reading is very important for all humans. It can open many doors and can lead you into a road to 1. It's quite clear that every successful person has a good 2 of reading. This is because reading is an important way to get the information required to understand something. For example, a good doctor has to know the latest development in 3by reading.

Then, how can you develop an interest in reading? There is only one way. Let me explain this to you. If you want to learn how to ride a bike, you have to get on the bike as many times as possible 4you can ride skillfully (熟练地).It works the same way with reading. If you want to improve your reading, try to read as5as you can. When you finish reading your first book, take 6book and do the same. If you are going out, take a magazine, a book, an article or something 7to read. When you are reading, try to understand 8message the writer is giving to you.

So, parents should help to get their children to read as early as possible. Studies have9that reading to your unborn child is very good. In this way, your child will like 10later.

Reading is always a wonderful time. Good books are good friends.

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网