题目内容
12.Wendy Wong is a girl of 15.She set up a company of her own.She started the business two years ago.She has already written several successful computer games.They are very popular.Now all of her family work in her business,and she is still at school.She gets up early in the morning,and then she talks with her family about the business over breakfast.Every day she goes to school in her own car with a driver,for she is not old enough.
She enjoys her school,but some of the work is too easy for her to feel interested.She usually gets‘A'grades in all her subjects,so the other students often ask her for help.
She finishes her homework in half an hour after her driver takes her home.After dinner,she goes to her office and goes on working on her computer,writing games until 2am.She does not usually need so much sleep as other children.
46.When did Wendy Wong start the business?
When she was 13 years old.
47.What has Wendy Wong already written successfully?
Shehasalreadywrittenseveralsuccessfulcomputergames.
48.How does Wendy Wong go to school every day?
Every day she goes to school in her own car with a driver
49.Does she do well in her subjects?
Yes,she does.
50.How long does she spend in finishing her homework?
She finishes her homework in half an hour.
分析 这篇短文主要介绍了一个在开办了自己的公司的少年学生的工作,学习和生活情况.
解答 46.When she was 13 years old.细节理解题.根据Wendy Wong is a girl of 15.She set up a company of her own.She started the business two years ago可知Wendy Wong是一个15岁的女孩,两年前就开始经营自己的公司,即13岁时就开始自己的公司了.故答案为:When she was 13 years old.
47.She has already written several successful computer games.细节理解题.根据She has already written several successful computer games.可知她已经写了几部成功的电脑游戏,故答案为:She has already written several successful computer games.
48.Every day she goes to school in her own car with a driver细节理解题.根据Every day she goes to school in her own car with a driver,for she is not old enough.可知每天司机送她去学校,故答案为:Every day she goes to school in her own car with a driver.
49.Yes,she does.细节理解题.根据She usually gets‘A'grades in all her subjects可知她的各科成绩很优秀,故答案为:Yes,she does.
50.She finishes her homework in half an hour 细节理解题.根据She finishes her homework in half an hour after her driver takes her home可知她半个小时做完作业,故答案为:She finishes her homework in half an hour.
点评 做题时首先要仔细阅读短文,掌握大意,然后结合具体的题目,找出相关信息,就可以确定正确答案.
| A. | play | B. | to play | C. | playing |
| beautiful,same,classroom,deeply,friend,do,know,anything,because,successful |
When I was going to give up my studying,a new teacher,Miss White came to our school.She was young,(72)beautifuland knowledgeable (知识渊博的).
One day,I was sitting alone in my (73)classroom,Miss White came up to me and talked to me happily.Soon her smile wipe away my unhappiness.
"Do you think I can go to college?"I didn't (74)know why I asked such a question.I thought she must say"no".(75)Because everyone else said so.But she said,"Dear,you can do (76)anythingyou want.Just try,and you'll get closer to success.I believe you are the best!"
I was touched (77)deeply by her words.I decided to study hard.From then on,we became good (78)friends.She often helped me with my study in her free time.
In the end,I (79)did well in my studies and went to a good college.Miss White is an angel(天使).Her words have kept me going forward.She helped me to see that I am special and can be (80)successful in life.