题目内容
7.Sam and Danny cannot believe that they have to move away from Florida.Florida is so wonderful!They can play outside all day long-every day.It is almost always warm and sunny,and all of their friends live there.What will they do without Brendan,Bailey,John,Alexis,and Brian?They will never have great days without these boys.Never!However,Sam and Danny are very excited for their dad.He has a great new job.The only problem is that the job is in New Hampshire.Danny was not even sure where this state was.Aft er lea r ning t ha t it is q uite cl ose t o Ca na da,bot h boys got a little excit e d a bout playi ng i n t he s now.
Danny has always wanted to learn to ski,and Sam thinks playing ice hockey will be fun.
Sam and Danny also like the location(位置) of New Hampshire.It is between Maine and Vermont.Neither of the boys has ever visited this part of the country,so they are now looking forward to going to a new place.They only wished their friends could come with them!Their
parents have promised that they can visit their old friends during spring holiday and even go to Disney World.The boys think that moving to New Hampshire will not be so bad after all.
106.根据短文回答问题(限 10 个词以内).What is the weather like in Florida?It's almost always warm and sunny
107.根据短文回答问题(限 10 个词以内).Who are Brendan,Bailey,John,Alexis and Brian?They are Sam and Danny's friends
108.根据短文回答问题(限 15 个词以内).Why do Sam and Danny have to move away?Because their father has a new job in New Hampshire
109.把画底线的句子译成汉语.得知那个地方离加拿大相当近,两个男孩子都为将能够在雪中玩耍而兴奋不已.
110.根据短文用一个完整的英文句子(限 15 个词以内)回答问题.They feel excited/happy about it
In the end,how do Sam and Danny feel about moving to New Hampshire?
分析 山姆和丹尼不能相信他们必须离开佛罗里达州,因为佛罗里达州太棒了!总是温暖而晴朗,他们的朋友都住在那里,然而,他们的爸爸的新工作在新罕布什尔州.后来他们的父母承诺他们可以在春节期间拜访他们的老朋友,甚至去迪士尼世界,男孩们认为搬到新罕布什尔州后不会那么糟糕了.
解答 106.It's almost always warm and sunny.细节理解题.根据It is almost always warm and sunny可知佛罗里达的天气温暖而晴朗,故答案为:It's almost always warm and sunny.
107.They are Sam and Danny's friends.细节理解题.根据It is almost always warm and sunny,and all of their friends live there.What will they do without Brendan,Bailey,John,Alexis,and Brian?可知这几个孩子是山姆和丹尼的朋友,故答案为:They are Sam and Danny's friends.
108.Because their father has a new job in New Hampshire.细节理解题.根据He has a great new job.The only problem is that the job is in New Hampshire可知他们的爸爸在New Hampshire找了新的工作,故答案为:Because their father has a new job in New Hampshire.
109.得知那个地方离加拿大相当近,两个男孩子都为将能够在雪中玩耍而兴奋不已.句子翻译题.close 形容词,近的,quite很,it is quite close to Canada离加拿大相当近,got a little excited about对…很兴奋,故答案为:得知那个地方离加拿大相当近,两个男孩子都为将能够在雪中玩耍而兴奋不已.
110.They feel excited/happy about it.细节理解题.根据最后一句The boys think that moving to New Hampshire will not be so bad after all.可知男孩们认为搬到新罕布什尔州以后不会那么糟糕,即感到很高兴,故答案为:They feel excited/happy about it.
点评 做题时首先要仔细阅读短文,掌握大意,然后结合具体的题目,找出相关信息,就可以确定正确答案.
| A. | tall | B. | taller | C. | tallest |
You may get the feeling when you try to read a book in a car or on a boat.Even (48)C train hard to fight motion sickness before flying the plane.
But why do we get motion sickness?And how can we stay away from (49)B?
Just think:when we're in a moving car and reading a book.Our eyes see we're (50)A when we look out of the window,but still when we read.The ears hear the car moving,yet the skin(皮肤) says we are sitting down.The body may only(51)Amovement if the car turns.So our senses are all disorder,and we start to feel ill.
But here some good (52)Cto fight motion sickness.Choose the seats far away from the door or window on a plane,train.Or we can sit in the front of a car.Avoid standing on the car,train or buses.Don't turn your head very often.So you always (53)Bthe same way you're traveling.You'd better (54)Ayour books at home.
Why don't some people get motion sickness?(55)Dare still working on it,but they think genes(基因) may play an important part.
| 46.A.full | B.tired | C.surprised | D.proud |
| 47.A.why | B.when | C.how | D.where |
| 48.A.workers | B.doctors | C.pilots | D.players |
| 49.A.them | B.it | C.him | D.her |
| 50.A.moving | B.sleeping | C.writing | D.swimming |
| 51.A.feel | B.smell | C.hear | D.miss |
| 52.A.notes | B.diaries | C.ways | D.signs |
| 53.A.run | B.face | C.jump | D.rush |
| 54.A.leave | B.buy | C.force | D.hide |
| 55.A.Inventors | B.Collectors | C.Managers | D.Scientists. |
-__________.( )
| A. | Yes,basketball is very popular. | |
| B. | Oh!It's so hot. | |
| C. | I like basketball very much. | |
| D. | Me too. |