题目内容

【题目】 There are 47 different kinds of Kangaroo. The smallest are about a quarter of a meter long; the biggest are taller than a man. Kangaroos have very long strong legs. These are used for jumping. They also have strong tails, used for resting on. Kangaroos’ front legs are much shorter, and are almost like arms. Kangaroos’ heads are quite small, but their ears are quite large.

Mother kangaroos have a pocket at the front. They have one baby each year. When it is born, the baby kangaroo goes straight into its mother’s pocket. The baby kangaroo stays there for six months.

The biggest kangaroos stand more than 2 meters tall, and their back legs are so strong that they can jump more than 9 meters. They are very fast, and can travel at more than 50 kilometers an hour. They are very strong, but only eat fruit, leaves and grass.

1How many different kinds of kangaroo are there?

A. Twenty-seven.B. Thirty-seven.C. Forty-seven.D. Fifty-seven.

2How large is a big kangaroo?

A. Smaller than a man.B. Bigger than a man.

C. The same size as a man.D. 5 meters.

3How often does a kangaroo have a baby?

A. Twice a year.B. Twice every three years.

C. Once every two years.D. Once a year.

4How long does a baby kangaroo stay in its mother’s pocket?

A. Three months.B. Four months.C. Half a year.D. Five months.

5What do kangaroos eat?

A. Fruit, leaves and grass.B. Other animals.C. Some fish.D. Vegetable.

【答案】

1C

2B

3D

4C

5A

【解析】

你喜欢袋鼠吗?你想了解关于袋鼠的一些事情吗?这篇短文给我们讲述了关于袋鼠的一些知识,世界上有47种不同种类的袋鼠,最小的袋鼠才25厘米长,而最大的袋鼠比人还要高。雌袋鼠的前面有一个育儿袋,小袋鼠出生后就会待在育儿袋里。还有哪些有趣的事实呢?看看文章里的介绍吧。

1细节理解题。根据短文第一段的开头There are 47 different kinds of Kangaroo.可知,有47种不同种类的袋鼠。故应选C

2细节理解题。根据短文第一段中the biggest are taller than a man.和第三段开头The biggest kangaroos stand more than 2 meters tall可知,最大的袋鼠站起来有2米多高,比一个人还要高。由此可知应选B

3细节理解题。根据短文第二段中They have one baby each year.可知,袋鼠妈妈每年生一个小袋鼠。故应选D

4细节理解题。根据短文第二段最后一句话The baby kangaroo stays there for six months.可知,小袋鼠在育儿袋里待六个月,也就是半年,故应选C

5细节理解题。根据短文的最后一句话They are very strong, but only eat fruit, leaves and grass可知,袋鼠只吃水果、树叶和草。由此可知应选A

练习册系列答案
相关题目

【题目】 Arctic fox(北极狐) is a kind of small fox that lives in the Arctic. It grows about 50 centimeters(厘米) long, not including its tail, 30 centimeters tall and weighs from 3 to 7 kilos.

The Arctic foxes are white or blue in color. The white ones are white in winter, but gray-brown in summer. The blue ones are blue-gray all year round. The Arctic foxes have long, thick hair that is called fur(毛皮). And the long fur covers their whole bodies, including both their cat eyes and rabbit feet, to keep them warm in the low temperature in the Arctic.

The Arctic foxes feed mainly on birds, birds’ eggs and other small animals. Teamwork is the way they look for food, and they don’t like to do that alone.

Baby Arctic foxes are very lovely. They don’t open their eyes until a week after their birth. For the first half of the year, their parents offer them food. They begin to look for food on their own when they are about six months old. The next year they can live alone.

Today the number of the Arctic foxes is becoming smaller and smaller, because people kill them for their fur to make beautiful coats for money. Something must be done to protect the Arctic foxes.

Answer the questions according to the passage. (必须使用完整语句作答)

1What is the weight of an Arctic fox?

________________________________________________________

2What is an Arctic fox’s long, thick hair called?

________________________________________________________

3What do the Arctic foxes mainly feed on?

________________________________________________________

4When do baby Arctic foxes begin to look for food on their own?

________________________________________________________

5Why is the number of the Arctic foxes becoming smaller and smaller?

________________________________________________________

【题目】阅读下面文字,从AF选项中为每个段落选出一个最适合的标题。

46Growing up is not always easy When you face difficulties, what should you do? Just sit there and wait for help? Or believe yourself? To have a spirit of doing by yourself is more useful than crying for help.

47Stress is your body’s enemy. Life isn’t just study, study, study. Though schoolwork is important, it’s equally important to enjoy yourself, such as listening to music, doing sports, having a meal or going out for a travel.

48Whether it is to get to the store or get home, or if it is climbing the stairs instead of taking the lift, remembering a Because I can idea is an easy way to add more activities to your life Break the “I’m tired.” or “It is too hard.” or “It is too far.” rule. Increasing your activity level will give you useful things.

49 You’ll never create any luck if you sit there to wait for it to fall into your lap. Take steps towards your goals and dreams and greet every challenge. You will find you create more luck in everyday life.

50 Some people are already lucky, and they just don’t know it. Instead of giving all your attention to what you are short of, look at how lucky you already are. You no doubt have some wonderful friends, family, and a roof over your head.

A. Depending on yourself B. Take action right now

C. Ask for help if necessary D. Be more active

E. Feel lucky about what you have F. Reduce pressure and have fun

1____________

2____________

3____________

4____________

5____________

【题目】 Thank you very much. Thank you!

Thank you for Principal Xu, all the teachers and most importantly, the class of 2019. If I can’t make my speech fantastic, I will at least try to make it short.

It’s been nearly 40 years since I became a member of the navy. You may be wondering how I have won so many honors as a commander-in-chief. In fact, it all began from the half a_____basic training, which I will never forget, The training included midnight swims in the cold water, days without _____and long painful runs in the soft sand, I always felt cold, wet, sleepy and painful.

The training also needed to find those who could_____in an environment of stress, mess, failure and hardships. To me, the basic training was a lifetime of challenges that lasted six months. And today, I’d like to talk about one little thing, which I think is one of the most important points leading to great______.

Every morning in the training, my instructors(教官) would______in our rooms. The first thing they did was to________our beds. The corners would be square if we did it right. The covers would be pulled tight, and the pillow would be centered just under the headboard.

It was a(n) _____task. But every morning we were required to make our beds_____. It seemed a little funny, but the wisdom of this simple act has been proved to me many times over.

If you make your bed every morning, you will have completed the_______task of the day. It will bring you a small sense of success, and it will______you to do another task, and another and another. And by the end of the day, one task completed will have_______into many tasks completed. Making your bed will prove the fact. If you can’t do the little things right, you will______be able to do the big things right.

_____the world can happen anywhere and anyone can do it. I can make sure that it doesn’t matter whether I ever_____ a day in uniform. Even now, I still start my day with making the bed to perfection. So if you have an awful day by accident, you will come home to a bed that is made-that you made-and a made bed gives you encouragement that tomorrow will be better.

In general, if you want to change the world, ____off by making your bed. I hope all of you will have a brighter future!

1A. day’sB. week’sC. month’sD. year’s

2A. waterB. sleepC. foodD. air

3A. doubtB. leadC. separateD. hurry

4A. successB. supportC. painD. pity

5A. restB. exerciseC. appearD. relax

6A. checkB. cleanC. mendD. make

7A. excitingB. interestingC. simpleD. difficult

8A. softlyB. messilyC. slowlyD. perfectly

9A. firstB. onlyC. sameD. last

10A. needB. warnC. inviteD. encourage

11A. thrownB. putC. turnedD. divided

12A. alwaysB. hardlyC. almostD. easily

13A. ProtectingB. ChangingC. controllingD. Connecting

14A. roseB. riskedC. servedD. celebrated

15A. startB. runC. getD. take

【题目】 I come from Cambridge, a beautiful city in the east of England. It is on the River Cam and has a population of about 120, 000. My home town is especially famous for its university. Many famous people studied here, such as Isaac Newton and Charles Darwin. There are lots of old buildings and churches to visit. Students and tourists enjoy trips along the river by boat.

Cambridge is 80 kilometers from London. London is in the south of England and it is on the River Thames. It has a population of about; seven and a half million, so it is bigger and busier than Cambridge. It is about 2, 000 years old, and it is famous for Big Ben, Buckingham Palace and Tower Bridge.

England itself is part of an island, and you are always near the sea. The small villages and beaches on the coast are popular for holidays. Tourists like the areas of low mountains and beautiful lakes in the north, and the hills and pretty villages in the south. Everywhere in England, you will notice how green the countryside is.

It is never very hot in summer or very cold in winter. So come and see England any time of the year, but bring an umbrella with you. It rains a lot all year round. You will need it most days.

1Cambridge is .

A. in the east of EnglandB. in the south of England

C. on the River ThamesD. far from the River Cam

2How many examples of famous people are mentioned in the passage?

A. One.B. Two.C. Three.D. Four.

3What can we know about Cambridge and London?

A. Cambridge is much busier than London.

B. London is 2, 000 kilometers from Cambridge.

C. Cambridge has more famous buildings than London.

D. London has a much bigger population than Cambridge.

4Tourists like in the south of England.

A. the churchesB. the low mountains

C. the pretty villagesD. the beautiful lakes

5It is in England.

A. very hot in summerB. very cold in winter

C. not very cold in winterD. not rainy all year round

【题目】

WHAT’S ON THIS WEEKEND

Films at the Museum

Two European films will be on this Saturday afternoon at the Museum Theatre. See Broken Window at 1:30. The workers will be at 3:45. For further information, call 498-7898.

Captain Good Fellow

Do your children enjoy interesting stories, funny games, and exciting dances? Captain Good Fellow will be ready to teach all these things to children of all ages at the City Square on Saturday morning at 10:00. Free.

International Picnic

Are you tired of eating the same food every day? Come to Central Park on Saturday and enjoy food from all over the world. Delicious and not expensive. Noon to 5:00 p.m..

Do You Want to Hear “The Zoo”

“The Zoo”, a popular rock group from Australia, will give their first US concert at 8:00 p.m. at Rose Hall, City College, Sunday.

1How can you get more information about the films at the Museum Theatre?

A. By writing a letter.B. By sending an email.

C. By making a telephone call.D. By looking through the website.

2Children cannot enjoy at the City Square on Saturday morning.

A. interesting storiesB. funny games

C. wonderful picturesD. exciting dances

3Where can you taste delicious and cheap food on Saturday afternoon?

A. At the City Square.B. At the Central Park.

C. At the Museum Theatre.D. At the Rose Hall, City College.

4What can we do at Rose Hall, City College at 8:00 p.m., Sunday?

A. See a film.B. Listen to a speech.

C. Watch an animal show.D. Enjoy rock music.

5What kind of writing is this passage?

A. An advertisement (广告).B. A novel.

C. A play.D. News.

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网