题目内容

【题目】Our life _______ greatly by 3D printing technology in a few years.

A. will influenceB. influences

C. will be influencedD. is influenced

【答案】C

【解析】

句意:未来几年,3D打印技术将对我们的生活产生巨大影响。A为一般将来时;B为一般现在时;C为一般将来时的被动句;D为一般现在时的被动句。根据in a few years未来几年,可知,本题的时态为一般将来时,故排除B/D;又因为Our life与动词influence之间存在着被动关系,语境是:我们的生活将被3D打印技术所影响。因此应该用被动句,所以本题是一般将来时的被动句。故选C

练习册系列答案
相关题目

【题目】 I am a plastic bottle. a week ago, I was on a supermarket shelf. I had a normal life, the same as all my brothers and sisters-other bottles full (A) water. I felt really happy.

Then a tall woman picked me up and put me in her basket! The woman took me home and put me in the fridge. I felt cold, but I soon made friends with the cans and bottles in it. However, only a few hours later, she took me out of the fridge and drank the water inside me. Then she threw me into a dustbin. (C) I felt very lonely.

Early the next morning, a man took me out of a dustbin. He threw me and the other rubbish into the back of a truck. There were so many terrible smells. Then I was pushed together with the rest of the rubbish. Soon I was completely flat (压扁). I couldn’t believe how thin I became.

I slept for a while. When I woke up, I found (B in a terrible place. Everything around me was ugly and had terrible smells. I felt afraid. I kept expecting that I would be moved somewhere else. Then huge trucks came and covered (D) us with a layer () of soil.

I asked another bottle what would happen to us. He said that we would never leave this terrible crowded place, but would have to stay here for thousands of years.

“Why cant they reuse us?” I cried.

阅读短文,根据题目要求完成下列任务。

1根据句意提示,在文中(A)(B)两处各填上一个适当的词。___________________________ _________________

2将文中(C)处画线部分改为感叹句。__________________________

3根据首字母,在文中找出一个与英语释义相匹配的单词。

b________: feel certain that something is true or that somebody is telling you the truth

4在文中找出(D)处划线单词us所指代的内容。__________________________

5在文中找出两个能够修饰塑料瓶周围环境的形容词。__________________________ __________________________

【题目】 What do you do in your free time? Surf the Internet? Watch TV? For 15-year-old Wang Yan, her free time is not ___at all. Wang Yan has a special family. Her mother can't____and has to stay in bed all day, and her father can't see. So the family roles are____. Instead of parents taking care of their child, Wang Yan has to take care of her parents. From the age of 6, Wang Yan began to cook and wash clothes for the whole family.

Now Wang Yan is a 9th grade student in a school. The school is far from her home,____she has to live at school. At school she studies very hard and every____she comes back home and helps her parents. Being a care-giver, she cooks, washes clothes and gives her parents massages(被摩), As the only laborer(劳力)in the family, she does a lot of ____work-weeding(除草), watering the field, growing vegetables. She____has a busy weekend.

Though the girl lives a hard life, she never feels____. As for the future, Wang Yan hopes to go to college and then become a ___, “If I can go to college, I will take my parents with me, “she said. “And I want to be a doctor one day. Then I will be able to help the disabled(残疾人)like my ___. “

1A. busyB. relaxingC. different

2A. walkB. runC. jump

3A. lostB. continuedC. changed

4A. soB. butC. or

5A. dayB. nightC. weekend

6A. farmB. factoryC. school

7A. neverB. seldomC. always

8A. happyB. sadC. comfortable

9A. writerB. doctorC. singer

10A. parentsB. teachersC. classmates

【题目】 Finally, after nearly half a month, the Christmas letter was here in my hand. Yes, writing letters is how my friend in the U.S. and I _______ our greetings every Christmas. People ask why not send our greetings on Facebook, or on WeChat _______, and by the way, it'll save money. For me, writing letters is more of a _______ habit than a quirk (怪癖) in modern times. I, an experienced letter writer, can tell you that writing letters brings me more emotional(情感的) communication.

In fact, only parts of our emotions can be found. Some _______in California State University found that electronic devices, like smart phones, can greatly influence people in many ways. Such devices prevent people from _______ their inner (内心的) feelings. Compared with modern communication, writing letters has more advantages. _______ we write, our brain is given the chance to discover connections between things we didn’t see before. And we are _______ to show our emotions fully.

If I am here to tell you why I love writing letters, one of the _______ would be its sense of touch-feeling of my hand running through the pages, feeling of pen sliding across the paper, and feeling of the _______of ink (墨水) in the air.

It ________ that both your words and the letter itself can help you express your feelings. Letters build a bridge between the writer and receiver. People experience more when they receive messages in the form of a letter, rather than any other media.

1A. introduceB. exchangeC. describeD. repeat

2A. completelyB. recentlyC. simplyD. exactly

3A. naturalB. boringC. crazyD. national

4A. composersB. visitorsC. inventorsD. professors

5A. discoveringB. shakingC. spreadingD. refusing

6A. WhenB. BeforeC. TillD. Though

7A. recommendedB. encouragedC. invitedD. forced

8A. customsB. reasonsC. challengesD. achievements

9A. colourB. qualityC. smellD. price

10A. gives outB. breaks outC. comes outD. turns out

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网