题目内容

【题目】The British Museum, which has about 8 million works, is located in the Bloomsbury area of London.The British Museum was set up in 1753, largely based on the collections of the scientist Sir Hans Sloane.The museum first opened to the public on 15 January 1759 in Montagu House in Bloomsbury.

Admission and opening times

● Free, open daily 10:00-17:30.

● The Museum is open every day except for 24, 25 and 26 December and 1 January.

● Museum galleries are open daily 10:00-17:30, and most are open until 20:30 on Fridays.Closing starts from 17:20 (20:20 on Fridays).

Tips for your school visit

● Booking your visit

Contact the Ticket Desk at +44 (0)20 7323 8181 or tickets@ britishmuseum.org

● Cancelling your visit

If you want to cancel your visit, you must tell the Ticket Desk at least three weeks before the date.Failing to do so may incur some cost.

● Booking Gallery (艺术馆)

Please book at least one term earlier, especially book Greek and Egyptian galleries quickly, and confirm before making travel plans.

● Special educational needs

There are different kinds of facilities (设施) for disabled students, so all works can be visited.

Parking

There is little onstreet parking.There is limited parking in the Museum's forecourt for disabled visitors only.Please telephone +44 (0)20 7323 8299 at least 24 hours in advance.

Support us

Your support is important to make the Museum share its collection with the world.The British Museum depends on support from different ways and there are many ways that you can donate to help the museum operate.Please consider supporting the British Museum today.

1Who can visit the British Museum?

A. George getting to the museum at 13:15 on Monday.

B. Elizabeth coming to the museum at 20:30 on Friday.

C. Mary arriving at the museum at 12:00 on December 26.

D. Jennifer reaching the museum at 10:00 on New Year's Day.

2What does the underlined word “incur” in the passage mean in Chinese?

A. 避免 B. 负债 C. 逃脱 D. 招致

3What do we know about the British Museum?

A. Sir Hans Sloane donated 8 million works to the museum.

B. All the cars can park in the Museum's forecourt.

C. Greek and Egyptian Galleries are popular with students.

D. Disabled students are limited to some special works.

4What does the museum mainly depend on to operate?

A. Support from Sir Hans Sloane.

B. Support from different ways.

C. Money from selling its tickets.

D. Money from selling some works.

【答案】

1A

2D

3C

4B

【解析】

本文介绍了大英博物馆的位置,历史,开门时间,给参观学校的建议,停车要求和大英博物馆的支持。

1A

推理判断题。根据Free, open daily 10001730.可知大英博物馆开放的时间是从10点到1730分,因此乔治在星期一1315分可以进入大英博物馆,故选A。

2D

词义猜测题。根据If you want to cancel your visit, you must tell the Ticket Desk at least three weeks before the date.可知如果想要取消参观,必须在至少三周前告诉售票台,因此如果不能告诉售票台,这样会导致多花些费用,故选D。

3C

推理判断题。根据Please book at least one term earlier, especially book Greek and Egyptian galleries quickly, and confirm before making travel plans.可知希腊和埃及美术馆必须快点预定,因此它们非常受学生的欢迎,故选C。

4B

细节理解题。根据The British Museum depends on support from different ways and there are many ways that you can donate to help the museum operate.可知大英博物馆依靠不同的方式提供支持,故选B。

根据题干要求,在文中寻找答案所在的语句或段落,进行分析理解,词义猜测,推理判断和概括归纳,选出正确的选项。例如小题3,根据Please book at least one term earlier, especially book Greek and Egyptian galleries quickly, and confirm before making travel plans.可知希腊和埃及美术馆必须快点预定,因此它们非常受学生的欢迎,故选C。

练习册系列答案
相关题目

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网