When my mom said that we could adopt a couple of kittens(小猫),I was very excited.So off we went to the Humane Society where there were a lot of animals for 1 .

I noticed there was not a lot of  2 for the animals and not a lot of supplies to care for them. 3 they didn't have much,the people who worked there did their best for them. 4 ,it seemed they had just barely(几乎没有)enough food and medicine to keep the animals 5 .

When we started looking around,I saw a lot of animals and fell in 6 with each of them.But my mother and I 7 settled on adopting two kittens we 8 Sox and Sierra.We went up to the front desk to 9 the papers for them,and that's when I noticed a  10 on the counter(柜台).The Humane Society was hoping to get enough 11 to buy more supplies for the animals and also 12 a new building to help even more abandoned animals.

We took our new kittens home,where they were 13 to get a lot of love.Later that day,my mom and I went 14 ,and as we were walking through the parking lot at the store,I 15 a green piece of paper not far away from our car.So I walked over and  16 it up.It was a twenty­dollar bill!

When I got home,I thought about what to 17 it.Right then,Sox climbed up into my lap,and I knew the answer.I 18 my mom to take me back to the Humane Society so that I could put the  19 in the donation box.The lady at the counter smiled and thanked me,and I felt really 20 about what I did.

语篇解读:这是一篇记叙文,介绍作者在the Humane Society收养动物的经历。当时“我”意外看到柜台上的“捐助箱”。后来外出购物又意外发现一张20元的钞票。作者走过去拣起来,让母亲陪同一起到the Humane Society捐献爱心。

1.A.information      tribution

C.protection       D.adoption

解析:由上文的adopt a couple of kittens以及第7空后的settled on adopting two kittens

可知,这里的动物供人们收养。

答案:D

2.A.care       B.room

C.time      D.sight

解析:由第12空后的a new building to help可以推断出the Humane Society场地有限。

room用作不可数名词,表示“空间”。

答案:B

3.A.Ever since       B.As if

C.Even though      D.In case

解析:两个分句之间为让步关系。即使动物的空间和食物都很有限,但是那里的工作

人员尽职尽责。

答案:C

4.A.Otherwise        B.Therefore

C.Then           D.Still

答案:D

5.A.healthy      B.asleep

C.happy      D.awake

解析:尽管那里的工作人员尽职尽责,但他们好像没有足够的食物和药品来维持动物

身体健康。

答案:A

6.A.love       B.touch

C.line       D.pride

解析:各个动物都非常可爱,作者都喜欢。fall in love with...爱上(喜欢上)……。

答案:A

7.A.usually      B.gradually

C.finally      D.quickly

解析:母亲和作者“最后(finally)”决定收养两只小猫。settle on sth.选定,决定。

答案:C

8.A.expected       B.chose

C.met        D.named

解析:我们给这两只小猫起了名字叫Sox和Sierra。name在此处用作动词,意思是

“命名,取名”。

答案:D

9.A.sell      B.sign

C.buy      D.send

解析:我们到前台签协议,履行手续。sign the papers签协议。

答案:B

10.A.bill        B.toy

puter      D.box

解析:由第19空后的in the donation box可知答案。在签协议的时候,作者注意到了

柜台上的一个捐助箱。

答案:D

11.A.volunteers       ges

C.donations        D.papers

解析:由下文推断,the Humane Society希望得到各界捐款,改善现状。

答案:C

12.A.design       B.occupy

C.build        D.paint

解析:The Humane Society希望获得足够的捐款来给动物们买更多的给养,并且新建

大楼,以此来帮助更多被抛弃的动物。

答案:C

13.A.sure         B.willing

C.surprised        D.anxious

解析:be sure to肯定,一定会。

答案:A

14.A.fishing       B.swimming

C.shopping       D.cleaning

解析:由下文的through the parking lot at the store可以推断,作者和母亲当时是去购

物。

答案:C

15.A.needed        B.received

C.recognized       D.noticed

解析:作者注意到离车不远处有一张绿色的纸。notice表示“(无意识地)注意到”。

答案:D

16.A.turned      B.showed

C.fixed       D.picked

解析:作者走过去,把钱捡起来。pick up捡起来;turn up出现,露面;show up出

席,到场;fix up维修。

答案:D

17.A.care for       B.do with

C.get through     D.deal with

解析:what to do with如何处理。

答案:B

18.A.asked       B.forced

C.reminded      D.promised

解析:作者请母亲陪同一起到the Humane Society献爱心。

答案:A

19.A.animal       B.service

C.newspaper      D.money

解析:作者把20元的钞票放进捐款箱内。

答案:D

20.A.nervous      B.worried

C.good       D.silly

解析:自己为动物捐献爱心,感觉很好。

答案:C

 0  392106  392114  392120  392124  392130  392132  392136  392142  392144  392150  392156  392160  392162  392166  392172  392174  392180  392184  392186  392190  392192  392196  392198  392200  392201  392202  392204  392205  392206  392208  392210  392214  392216  392220  392222  392226  392232  392234  392240  392244  392246  392250  392256  392262  392264  392270  392274  392276  392282  392286  392292  392300  447090 

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网