题目内容
【题目】My son Cameron who was 16 years old came up with this crazy idea to make his own survival show. Well I thought it was just another one of his “phases” but he began to sound more and more serious about it. He’s a big outdoors man and has always loved the idea of surviving in the woods by himself, but he has never done anything like this. Anyway, he somehow raised $4,000 for his idea. With the money he bought a nice camcorder(摄像机) ;that’s when I realized that he was really serious about this whole thing.
Cameron organized the trip all by himself. I just put out a few rules that he had to follow and rented a satellite phone so that he could contact us on his journey. My son traveled nearly 50 miles, while surviving for four days and three nights alone in the wilderness. He had no food or water, only his knife, and a camera. The journey was difficult as he traveled through valleys, up and down big waterfalls, all while he was filming his entire journey. The wilderness we dropped him off in was a wild forest that is made up of untouched land; he found his way to the beautiful lake where we picked him up. In the end he made the most amazing movie that I have ever seen in all my life.
My son’s courage should be recognized. That is why I am trying my hardest to get him seen by the rest of the world. Cameron recently turned 17. He already has plans for his next adventure and I have no hope in stopping him from completing it. This next summer he plans on surviving for two or three weeks on a desert island in Fiji or Tonga. No teenage kid has ever done anything close to what my son Cameron has done.
【1】As for his son’s idea of survival show, the author _____.
A. supported it at the beginning B. realized it was fun and possible
C. had thought it would not come true D. had thought his son was serious
【2】Where were Cameron’s parents waiting for his son?
A. At the beautiful lake. B. At the large waterfall.
C. On the untouched land. D. At the end of the forest.
【3】What will impress the world in the author’s opinion?
A. The great bravery of Cameron. B. The plan Cameron has made.
C. The photos Cameron has taken. D. The scenery Cameron has described.
【答案】
【1】C
【2】A
【3】A
【解析】本文主要讲了作者的儿子非常有勇气,完成了其他孩子没有尝试过的荒野求生,他的儿子准备继续他的荒岛求生。
【1】推理判断题。由Well I thought it was just another one of his “phases” but he began to sound more and more serious about it.可知作者认为自己的儿子仅仅是说一说,所以作者认为不会实现,所以选C。
【2】推理判断题。由he found his way to the beautiful lake where we picked him up.可推知Cameron的父母在美丽的湖畔等着他,选A。
【3】推理判断题。由My son’s courage should be recognized.以及No teenage kid has ever done anything close to what my son Cameron has done.可知作者认为Cameron的勇气是公认的,选A。