题目内容
【题目】Here are the latest events happening in Greenwich.
Blood drive
On Wednesday from 8 am to1 pm at the Greenwich Hospital,the Red Cross will host a blood drive.Donors(捐赠者)with all blood types are needed,especially types O and AB.For more information,download the Red Cross Blood Donor App and visit redcrossblood.org.
Thanksgiving for old people
On Wednesday from noon to 2 pm at the First Presbyterian Church of Greenwich,there will be a Thanksgiving dinner open to all Greenwich old people.Volunteers will cook a full Thanksgiving menu and also serve meals to the old.Transportation is available upon request.Free event at 203-637-1807 by Nov.19.
Advent workshop
On Nov.29 from 4 to 6 pm at the Round Hill Community House,Round Hill Church will celebrate the beginning of the workshop that includes dinner and lighting of the Yule Log.Free and open to the public.Bookings are required.To book a spot,call 203-869-1091.
After-school programs for boys and girls
On Nov.30 at the Boys and Girls Club of Greenwich,after-school programs will begin Membership is open to the children who live in Greenwich or whose parents work in Greenwich.Membership fee is $50 every year per resident(居民)child,$150 for non-residents whose parents work in town.For more information,visit info@bgcg.org.
【1】Who will probably enjoy Thanksgiving meals at 1:30 pm on Wednesday?
A. The Red Cross Workers. B. Round Hill Church staff.
C. Greenwich old people. D. The youth.
【2】Which of the following events needs to be booked?
A. Blood drive.
B. Advent workshop.
C. Thanksgiving for old people.
D. After-school programs for boys and girls.
【3】How much will you and your sister pay for after-school programs every year if you are resident children?
A. $50. B. $100.
C. $150. D. $300.
【答案】
【1】C
【2】B
【3】B
【解析】本文是一篇新闻报道。主要讲述了发生在格林威治的最新事件。
【1】细节理解题。根据第二个小标题“Thanksgiving for old people”“为老人准备的感恩节”可知,在周三下午1:30可以享受感恩节午餐的是老人。故选C。
【2】细节理解题。根据第三个小标题“Advent workshop”下的“Bookings are required.”“需要预定”可知,需要预定的事件为Advent workshop。故选B。
【3】细节理解题。根据最后一段中“Membership fee is $50 every year per resident(居民)child”“每个本地儿童每年的会员费是50美元”可知,作为本地儿童,两个儿童每年的会员费为50+50=100美元。故选B。