题目内容

【题目】Here are the latest events happening in Greenwich.

Blood drive

On Wednesday from 8 am to1 pm at the Greenwich Hospital,the Red Cross will host a blood drive.Donors(捐赠者)with all blood types are needed,especially types O and AB.For more information,download the Red Cross Blood Donor App and visit redcrossblood.org.

Thanksgiving for old people

On Wednesday from noon to 2 pm at the First Presbyterian Church of Greenwich,there will be a Thanksgiving dinner open to all Greenwich old people.Volunteers will cook a full Thanksgiving menu and also serve meals to the old.Transportation is available upon request.Free event at 203-637-1807 by Nov.19.

Advent workshop

On Nov.29 from 4 to 6 pm at the Round Hill Community House,Round Hill Church will celebrate the beginning of the workshop that includes dinner and lighting of the Yule Log.Free and open to the public.Bookings are required.To book a spot,call 203-869-1091.

After-school programs for boys and girls

On Nov.30 at the Boys and Girls Club of Greenwich,after-school programs will begin Membership is open to the children who live in Greenwich or whose parents work in Greenwich.Membership fee is $50 every year per resident(居民)child,$150 for non-residents whose parents work in town.For more information,visit info@bgcg.org.

1Who will probably enjoy Thanksgiving meals at 1:30 pm on Wednesday?

A. The Red Cross Workers. B. Round Hill Church staff.

C. Greenwich old people. D. The youth.

2Which of the following events needs to be booked?

A. Blood drive.

B. Advent workshop.

C. Thanksgiving for old people.

D. After-school programs for boys and girls.

3How much will you and your sister pay for after-school programs every year if you are resident children?

A. $50. B. $100.

C. $150. D. $300.

【答案】

1C

2B

3B

【解析】本文是一篇新闻报道。主要讲述了发生在格林威治的最新事件。

1细节理解题。根据第二个小标题“Thanksgiving for old people”“为老人准备的感恩节可知,在周三下午1:30可以享受感恩节午餐的是老人。故选C。

2细节理解题。根据第三个小标题“Advent workshop”下的“Bookings are required.”“需要预定可知,需要预定的事件为Advent workshop。故选B。

3细节理解题。根据最后一段中“Membership fee is $50 every year per resident(居民)child”“每个本地儿童每年的会员费是50美元可知,作为本地儿童,两个儿童每年的会员费为50+50=100美元。故选B。

练习册系列答案
相关题目

【题目】阅读七选五

After the popularity of the Ice Bucket Challenge, another challenge now is hot in India. Indians give rice to their poor neighbors for a charity (慈善), which is called “Rice Bucket Challenge”. 【1】_ It is about giving a bucket of rice to someone who is in need and taking a picture named “Rice Bucket Challenge” to share online. The aim of the activity is to help the poor and hungry people in India, and the movement's Facebook page has so far clocked up more than 50,000 likes. 【2】 The activity was started by Manju Latha Kalanidhi, a 38yearold journalist, who thought the Ice Bucket Challenge was a little strange. She said, “Hunger is a disease anybody would connect.” The challenge has gained a lot of support with students signing up in Indian Institute of Management, and more and more people join in it. 【3】

India is the world's secondbiggest rice consumer, with a storage of 21.2 million tons of the grains. 【4】_ It has suffered with mass hunger, and last year was ranked 63rd of 78 countries on the International Food Policy Research Institute's global hunger index. How to participate in this activity? First, pick up a bucket of rice from your home and give it to the neighboring people who are in need. 【5】 At last, invite online all your friends and ask them to take up the challenge. It is important to post back on Facebook because it will inspire all your friends to come forward. All the people get together and make a difference!

A.Besides, hand the rice bucket over to other people who are in need.

B.It is not an activity involving dumping a bucket of rice on someone's head.

C.The activity raises the public awareness and charitable donations to agriculture.

D.The Air Asia India airline says its staff including senior management will join.

E.Then, take a picture and post it on facebook with “Rice Bucket Challenge”.

F.But it is far from enough for this country.

G.The initial inspiration came from the Ice Bucket Challenge.

【题目】Scientists claim to have developed a revolutionary new giant 3D concrete printer that can build a 2,500-square-foot house in just 24 hours.

The 3D printer, developed by Professor Behrokh Khoshnevis from the University of Southern California, could be used to build a whole house, layer by layer, in a single day.

"It is basically scaling up 3D printing to the scale of building," said Khoshnevis.

The giant robot replaces construction workers with a nozzle (喷嘴), which can quickly build a home based on a computer pattern, MSN News reported.

Contour Crafting, as it is named, is a layered fabrication (构造) technology. Using this process, a single house or a colony of houses, each with possibly a different design, may be constructed in a single run, embedded (嵌入) in each house all the wires and pipes for electrical, plumbing and air-conditioning.

The potential applications of this technology are far-reaching including in emergency, low-income, and commercial housing.

"Our research also addresses the application of Contour Crafting in building habitats on other planets. Contour Crafting will most probably be one of the very few feasible approaches for building structures on other planets, such as the Moon and Mars, which are being targeted for human habitation before the end of the new century," researchers said on the project website.

The technology may potentially reduce energy use and emissions. And the main advantages of the Contour Crafting process over existing technologies are the superior surface finish that is realized and the greatly increased speed of construction.

1Professor Khoshnevis has recently developed a 3D printer that can ________.

A. build a 2500-square-foot house in a single day

B. construct a skyscraper, layer by layer

C. design a group of houses automatically

D. assist construction workers in their work

2The new 3D printer uses the following to build a house EXCEPT ________.

A. a nozzle B. a computer pattern C. a robot D. an air-conditioner

3According to the text, the potential applications of Contour Crafting include building _______.

A. emergency vehicles B. low-income housing

C. commercial centers D. space stations on other planets

4What advantages of this new technology is mentioned in the text?

A. It creates more jobs. B. It is less time-consuming.

C. It saves the building cost. D. It emits no carbon dioxide.

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网