题目内容
【题目】Storybird is an exciting and supportive community for writers, readers, and artists of all ages. It encourages writers of any age to turn those images into fresh stories. Millions of members use Storybird for millions of things. Thinking of joining? Here’s how people use Storybird.
![]()
Ava is 13 and writes stories for her friends at school and on Storybird. She’s entered 11 competitions, and has 351 followers who love her funny stories.
![]()
Kate’s son is five and loves poems while her 9-year-old daughter reads adventure and family stories. They use Storybird’s free library and follow their favorite writers.
![]()
Marie teaches English in her school in Sweden. She uses Storybird’s free class tools to manage students and build a library of beautiful stories.
![]()
Nidhi is an artist living in San Francisco. She sells her art on her website and is creating her own books and comics. Nidhi’s artwork is also on Storybird, where it has thousands of stories and earns her money by her artwork.
【1】Ava writes for her friends on Storybird.
A. poems B. stories C. books D. comics
【2】Kate’s children use Storybird’s free to read poems and stories.
A. library B. class C. website D. tools
【3】 uses Storybird’s free class tools to build a library of beautiful stories.
A. Ava B. Kate C. Marie D. Nidhi
【4】Nidhi is a(n) who sells her work on Storybird.
A. follower B. writer C. teacher D. artist
【答案】
【1】B
【2】A
【3】C
【4】D
【解析】
试题分析:这篇短文主要讲述了Storybird鼓励各个年龄段的人们写故事,文中介绍了它的优点,介绍了几个在上面写书的人。
【1】B细节理解 根据文中Ava is 13 and writes stories for her friends at school and on Storybird可知,Ava在Storybird上为她的同学们写故事,故选B。
【2】A细节理解 根据文中第二个人凯特的介绍,凯特的孩子使用Storybird免费的图书馆。故选A。
【3】C细节理解 根据文中Storybird’s free class tools to manage students and build a library可知,是Marie。故选C。
【4】D细节理解 根据文中Nidhi is an artist living in San Francisco.可知,Nidhi是一位艺术家。故选D。
【题目】School holiday activities at the library
| Activity When Cost Who | Cartooning with Eva Leung Tuesday 7 June, 9-11 a.m. ﹩3.00 to. cover the cost of art paper and pencils 5 to 8-year-olds |
| Activity When Cost Who | Cartooning with Eva Leung Wednesday 8 June, 9-11 a.m. $3.00 to cover the cost of art paper and pencils 9 to 10-year-olds |
Eva Leung is famous for her cartoons published regularly in KIDStime magazine | ||
| Activity When Cost Who | Kite-making Wednesday 8 June, 2-4 p.m. $3.00 to cover the cost of paper, string and other materials 5 to 10-year-olds |
| Activity When Cost Who | Kite-making Thursday 9 June, 2-4 p.m. $3.00 to cover the cost of paper, string and other materials 5 to 10-year-olds |
【1】Who is this poster for?
A. Cartoonists.B. Librarians.C. Writers.D. Children.
【2】On which day are there two different activities?
A. Monday.B. Tuesday.C. Wednesday.D. Thursday.
【3】Why are there two cartooning classes on the program?
A. Because the classes are for different age groups.
B. Because more time is needed to learn cartooning
C. Because there is a strict limit on numbers for each class.
D. Because some children might want to do both the classes.