题目内容
【题目】阅读理解
Bike Rentals (租赁)
Welcome to Arcadian Shop. We offer different kinds of bikes that can be rented.
Places | Place 1: Zoo Station | |
Open Hours | 9 : 30—18 : 00 | |
Rental | 1/2 Day | $7 |
One Day | $12 | |
2relDay | $10 | |
Deliveries | If you live near our shop and you don't have time to rent bikes from our shop in person,we can send one to your home. The delivery fee(传送费用) is $8 for each bike. We also offer some deliveries outside of our normal delivery area. But you need to pay more for the deliveries. | |
Please call 650-968-3575 for bike rentals. | ||
(1)What is Arcadian Shop?
A.A shop where people can buy bikes.
B.A shop where people can rent bikes.
C.A shop where people can mend bikes.
D.A shop where people can paint bikes.
(2)Where is Alexanderplatz?
A.At the train station.
B.Under the TV tower.
C.In the parking area.
D.Near the Zoo entrance.
(3)When can we rent a bike?
A.At 6:30.
B.At 8:00.
C.At 14:00.
D.At 21:00.
(4)How much is it if you keep the bike for two days?
A.$7.
B.$10.
C.$12.
D.$22.
(5)Which statement is TRUE?
A.If you want to rent bikes, you can call 650-968-3575.
B.If you live near our shop, we offer some deliveries for free.
C.If you rent more than one hike, you can save money for the second one.
D.If you live outside of the shop's delivery area, you should pay $8 for delivery.
【答案】
(1)B
(2)B
(3)C
(4)D
(5)A
【解析】文章大意:本文介绍了租赁各种自行车的广告,其中包括商店的地址,营业时间,租赁价格,传送费用以及联系方式。
(1)推理判断题。根据Welcome to Arcadian Shop. We offer different kinds of bikes that can be rented.可知Arcadian店是一家出租各种自行车的商店,故选B。
(2)细节理解题。根据Place 2: Alexanderplatz We're right under the TV tower.可知Alexanderplatz在电视塔下面,故选B。
(3)推理判断题。根据Open Hours 9 : 30—18 : 00可知租赁自行车的商店的营业时间是从9点30分到18点,因此可以在14点去那里租赁自行车,故选C。
(4)细节理解题。根据One Day $12 2relDay $10可知租赁自行车一天是12美元,第二天是10美元,因此想要租赁一辆自行车两天需要22美元。故选D。
(5)细节理解题。根据Please call 650-968-3575 for bike rentals.可知如果你想要租赁自行车,你可以拨打650-968-3575。故选A。