题目内容

【题目】根据汉语意思完成下列句子,每空一词

1男孩手里拿着球,跑了进来。

The boy ran in, ________ a ball in his hand.

2科学家认为火星上曾经有水。

Scientists think there ________ ever ________ water on Mars.

3想知道这架飞机有多重是很困难的。

It's hard to know________ ________ the plane is.

4众所周知,地球绕着太阳转。

As we all know,the earth ________ ________ the sun.

5他们用手势相互交流。

They ________ ________ each other by gesture.

【答案】

1with

2has been

3how heavy

4goes around

5communicate with

【解析】

1根据句意可知,空处的词应是表示“伴随”意义的介词with,故答案为with

2根据句意和句中状语“ever曾经”可知,宾语从句应用there be结构的现在完成时,其结构为there have/has been…,主语是water,是第三人称单数形式,所以助动词要用has,故答案为(1). has (2). been

3根据句意可知,空处的词是动词know的宾语从句的引导词“多重”,其英文为how heavy,故答案为 (1). how (2). heavy

4根据句意可知,空处的词应是句子的谓语动词“转动go around”;句子是一般现在时,主语the earth是第三人称单数形式,所以动词go后要加es,故答案为(1). goes (2). around

5根据句意可知,空处的词应是句子的谓语动词“和某人交流communicate with”, 句子是一般现在时,主语they是第三人称复数形式,所以动词用原形即可,故答案为(1). communicate (2). with

练习册系列答案
相关题目

【题目】 Do you know the boy in the picture? His name is Ma Ziyue. The little boy is famous for his sound of nature.

Ma Ziyue was born in a small village of Chengwu, Shandong Province, in August, 2000. He loves singing very much. His favorite thing is to watch all kinds of singing competitions on TV after school. He is good at imitating singing stars, especially Han Hong and Wang Fei, the well-known singers in China. On November 27, 2012, he took part in the program China’s Got Talent. His unusual voice moved everyone there.

Gao Xiaosong, one of the judges, was so excited that he stood up and said, “I’m going to make him sing for my next movie!”Ma Ziyue’s parents ran to the stage and hugged their son tightly with tears in their eyes. They were really proud of the boy.

Ma Mingliang, the father, is a little worried about his future. He doesn’t know what to do with his son’s talent. Should he find a professional music teacher for him or let it be?

1What is Ma Ziyue famous for?_______________________(根据短文内容回答问题)

2From the third paragraph, we can infer that _______________.

A.Gao Xiaosong wanted to teach Ma Ziyue to learn music

B.Ma Ziyue wanted to become an actor

C.Ma Ziyue’s success made his parents very excited

D.it is difficult to sing at the stage of China’s Got Talent

3__________helped Ma Ziyue sing at the stage of China’s Got Talent.

A.Famous singer’s help and Ma Ziyue’s voiceB.Ma Ziyue’s hard work and his sound of nature

C.Chances and Ma Ziyue’s teachersD.Parents’ help and Ma Ziyue’s practice

4将划线句子译成汉语。

____________________________________________

5根据短文内容在空白处填入一个恰当的单词

Ma Ziyue’s father was a little worried about his future, _________his son’s performance was a great success.

【题目】阅读理解
I hate being overweight. My husband said he didn't mind, but I knew he still hoped I had a beautiful body. Everything from my waist(腰部) to my legs was overweight. Finally, just after Christmas last year, I decided that something had to be done.
I met Dr. Wallace, and she told me I had to stop eating fast foods. It was very hard for me because I was eating them three of four times a week:pizza,hamburgers,whatever I could get. But I said to myself at the start that I would try my best to do it—and I did. I even gave up the booze—something I used to have two glasses of it with dinner.
My best friend, Rachel Waterman, said I had to walk 10,000 steps every day. That was very hard for me at the beginning. I was used to driving everywhere, but I started to walk everywhere instead. I walked in the morning before work,and I usually took a walk in the park with my husband after work. Now I never go to bed until I've done my 10,000 steps.
Six months has passed, and I made it. Last week, my husband bought me an MP4 as a gift. the weight is wonderful—I feel like a different person now, and I can buy my favorite clothes in the shops. I am so proud of myself because everyone thought I wouldn't be able to make it including myself.
I love my new body, and I'll never let myself go back into my old ways.
(1)When did the woman decide to lose her weight?
A.After she had a baby.
B.After Christmas last year.
C.Before Christmas last year.
D.When she got a gift from her husband.
(2)The underlined word “booze” in Paragraph 2 means ________.
A.wine
B.meat
C.vegetables
D.fast foods
(3)What can make the woman overweight according to this passage?
A.Pizza, vegetables and wine.
B.Pizza, hamburgers and wine.
C.Pizza, vegetables and water.
D.Pizza, hamburgers and tea.
(4)Why did the woman's husband get an MP4 for her?
A.Because it was Dr. Wallace's suggestion.
B.Because her husband liked it.
C.Because it was a gift for her success in losing weight.
D.Because she asked her husband for it several times.
(5)Who helped the woman lost her weight?
A.Dr. Wallace
B.Her husband.
C.Rachel Waterman.
D.All of the above.

【题目】阅读理解
Bike Rentals (租赁)
Welcome to Arcadian Shop. We offer different kinds of bikes that can be rented.

Places

Place 1: Zoo Station
We are directly at the Zoo train station, facing the parking area. You'll find us just past the main entrances(人口) opposite the Zoo entrance.
Place 2: Alexanderplatz
We're right under the TV tower. If you're facing the entrance of the Tower, walk to your right around the corner.

Open Hours

9 : 30—18 : 00

Rental
Prices

1/2 Day

$7

One Day

$12

2relDay

$10

Deliveries

If you live near our shop and you don't have time to rent bikes from our shop in person,we can send one to your home. The delivery fee(传送费用) is $8 for each bike. We also offer some deliveries outside of our normal delivery area. But you need to pay more for the deliveries.

Please call 650-968-3575 for bike rentals.


(1)What is Arcadian Shop?
A.A shop where people can buy bikes.
B.A shop where people can rent bikes.
C.A shop where people can mend bikes.
D.A shop where people can paint bikes.
(2)Where is Alexanderplatz?
A.At the train station.
B.Under the TV tower.
C.In the parking area.
D.Near the Zoo entrance.
(3)When can we rent a bike?
A.At 6:30.
B.At 8:00.
C.At 14:00.
D.At 21:00.
(4)How much is it if you keep the bike for two days?
A.$7.
B.$10.
C.$12.
D.$22.
(5)Which statement is TRUE?
A.If you want to rent bikes, you can call 650-968-3575.
B.If you live near our shop, we offer some deliveries for free.
C.If you rent more than one hike, you can save money for the second one.
D.If you live outside of the shop's delivery area, you should pay $8 for delivery.

【题目】任务型阅读
A popular saying in the UK is “Manners make the man.” In Britain, even today, people are judged by their table manners, especially when eating out. Here're some things to remember.
Things you should do:
If you are at a dinner party, wait until your host starting eating.
Chew and swallow(咽)all the food in your mouth before taking more or taking a drink.
Break bread and rolls with your fingers not with your knife.
Break a small piece of bread (or a roll) and butter it.
Do not butter the whole slice or half a roll at a time.
You may eat chicken and pizza with your fingers if you are a barbecue or a very informal situation. or always use a knife and fork.
Things you should not do:
Never chew with your mouth open.
Never talk with food in your mouth.
Do not blow on hot food or drinks.
Never use your fingers to push food onto your spoon or fork.
If you spill(洒出) anything on someone else, do not try to clean up the thing. Offer him/her a napkin and let him/ her do it.
If you burp, cover your mouth with your napkin. After it happens, say a quiet “pardon me”.
If you get some food stuck between your teeth, do not use toothpicks or napkins to deal with the food at the table. __________ go to the bathroom and take it out.
(1)How many tips about table manners are mentioned in the passage?
.
(2)What is the meaning of the saying “Manners make the man”?
It means (no more than 8 words)
(3)Translate the underlined sentence into Chinese.
.
(4)Fill in the blank with proper words. (No more than five words).
.
(5)What might be the best title for this passage?
.

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网