题目内容

【题目】—Someone will come to our music club tomorrow. I guess it's Mary.

—It________ be Mary. She left for England yesterday and will stay there for a week.

A.mustn’tB.can’tC.needn’tD.couldn’t

【答案】B

【解析】

句意:——明天有人要来我们的音乐俱乐部。我猜是玛丽。——不可能是玛丽。她昨天去了英国,将在那里呆一个星期。

本题考查情态动词。mustn't禁止,can’t不可能,needn’t不必,couldn’t可能不。根据She left for England yesterday and will stay there for a week.可知,她昨天去英国,要在那里呆一个星期,因此有把握推测这个人不可能是玛丽。故选B

练习册系列答案
相关题目

【题目】阅读短文,根据短文内容回答问题。

British people love going to pubs. They often say "If you haven't been to a pub,you haven't been to Britain.”

The word "pub" is short for "Public House". There are over 60,000 pubs in the UK53,000 in England and Wales, 5,200 in Scotland and 1,600 in Northern Ireland. One of the oldest pubs, Fighting Cocks in St. Albans Herts, is located(位于)in a building that dates back to the eleventh century.

Pubs are an important part of British life. People talk, eat, drink, meet their friends and relax there.

Pubs often have two bars, one usually quieter than the other. Many have a garden where people can sit in the summer. Children can go in pub gardens with their parents.

In pubs, groups of friends normally buy “rounds" of drinks, where the person whose turn it is will buy drinks for all the members of the group. It is sometimes difficult to get served when pubs are busy: people do not queue, but the bar staff will usually try and serve those who have been waiting the longest at the bar first. If you spill a stranger's drink by accident, it is good manners to offer to buy another drink.

Most pubs belong to a brewerya company which makes beer) but sell many different kinds of beer, some on tap (from a big container under the bar) and some in bottles. The most popular kind of British beer is bitter, which is dark and served at room temperature (not hot, not cold). British beer is brewed from malt and hops.

Pubs have traditional names which date back over 600 years. Some typical names are The Chequers, The White Swan, The Crown, The King's Arms, The Red Lion and The White Horse. There is usually a sign outside the pub showing the pub’s name with a picture.

British pubs are required to have a license, which is difficult to get. And they are allowed to open for 24 hours every day. Most pubs are open from 11 to 11.

So next time when you go to UK, please go to one of the pubs. After all, seeing is believing!

1What is the word "pub" short for?

2What do people do in pubs in the UK?

3Is it good manners to offer to buy another drink if you spill a stranger's drink by accident?

4How long are British pubs allowed to open every day?

5What does the passage mainly tell us?

【题目】 “You have saved my horse,” Queen Olivia told the young boy standing before her. “Now you shall have a prize.” Peter nervously ran his fingers through his brown hair. The frightened horse had run past him as he worked in the field that morning. He would have helped it whether it belonged to the queen or not. But he had to admit that getting a prize was nice. Two of the queen’s pages ( 侍从 ) appeared. One carried a small pillow with a mirror sitting on top. Red jewels shining on the top of the mirror’s silver frame ( 镜框 ) . The other page carried a wooden cage with a clucking (咯咯叫)chicken inside it.

“Only one prize can be yours,” The queen said. “Choose wisely.” “That’s easy,” Peter said. “I’ll take the chicken.” Some of the people in the court laughed. It was clear that they thought he had made a foolish choice.

“And why did you choose the chicken?” the queen asked. “Well, I don't know much about jewels and things,” Peter answered. “But I do know about chickens. The chicken will provide eggs family for a long while.”

Queen Olivia smiled. “Then you did make a wise choice,” she said. “That mirror may look beautiful. But the jewels you see are only colored glass, and the frame is painted silver. The chicken is much more valuable.” Peter took the chicken. Then he said. “Thank you.”

“You are a smart child,” the queen said. “I could use a smart boy to help take care of my horses. Would you like a job?” Peter smiled. “Thank you!” he said. A job for the queen paid well. Now his family would eat well for the rest of their lives——all because he had chosen a chicken!

1Queen Olivia praised Peter for_______.

A.his obeying to her order

B.his taking care of her horse

C.his saving her horse

D.his hard work in the field

2Peter didn’t choose Jewels as his prize because_______.

A.he thought the jewels were too small

B.his family needed eggs for a long while

C.he wanted something more valuable

D.he knew nothing about jewels

3Which of the following is true EXCEPT_______according to the story?

A.Peter knew about chicken quite well

B.The Queen wanted to give Peter both of the prizes

C.People in the court thought Peter was foolish to choose the chicken

D.The jewels were not worth much because they were only colored glass

4The Queen offered Peter the job because_______.

A.she thought he was smart enough to do it well

B.she believed he was the only one to save her horses

C.she wanted Peter’s family to have a better life

D.she felt satisfied that he didn’t like the jewels

5What can we learn from the story?

A.We should only save the Queen’s horse.

B.Chicken was more valuable than jewels.

C.A wise choice would make one’s life different.

D.A chicken is always the best choice.

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网