题目内容
【题目】 My friends like to ask for help or get help on WeChat. Now they put some information(信息)on it.
![]()
【1】The baseball is
A.in the libraryB.in the classroom
C.in the computer roomD.in Class 234
【2】Who lost their things?
A.Bob, Alan and JackB.Jack, Alan and Jason
C.Jason, Jack and BobD.Jason, Bob and Alan
【3】If you find a schoolbag, you can call
A.3541679B.8974588C.2315649D.6755321
【4】In Jack’s pencil box, you can see
①a key ② a white watch ③ a black pen ④ an ID card
A.①②B.②③C.①③D.③④
【5】Which of the following is TRUE(正确)?
A.Jack is in Class 332
B.Bob’s watch is white
C.You can ask Mr. Hanson for the key
D.Jason lost his schoolbag in the library
【答案】
【1】C
【2】B
【3】D
【4】D
【5】D
【解析】
这篇短文是微信群上的一些聊天内容,它们是一些寻物启事和招领启事。
【1】细节理解题。题干意为“棒球在……”,根据第三篇文章中 “Alan, your baseball is on the table of our computer room”可知,棒球在电脑室的桌子上。故选C。
【2】细节理解题。题干意为“谁丢了他们的东西”。根据第二篇 “Where is my pencil box?”、第三篇“Alan, your baseball is on the table of our computer room”以及第四篇 “I lost my red schoolbag in our library”以及后面的署名可知,丢东西的有Jack,Alan和Jason。故选B。
【3】细节理解题。题干意为“如果你发现了一个书包,你应该打电话……”,第四篇短文中Jason丢失了他的书包,从中找到电话号码6755321,故选D。
【4】细节理解题。根据第二篇短文 “A black pen and an ID card are in it.”可知,Jack的书包里有一支黑色的钢笔和一个身份证。故选D。
【5】推理判断题。根据第四篇短文的内容可知,Jason在图书馆丢失了他的书包,D选项符合文意,故选D。根据第二段短文 “I’m in Class 234”可知A不对;根据第一篇短文 “Bob found a white watch”可知,Bob捡到了一块白色的手表,并不是他的,故B不对;根据第一篇短文 “Please ask Mr. Hanson for it”可知,找Hanson先生要手表,不是要钥匙,故C不对。
【题目】 Jenny is a nice girl. She is twenty-eight. She has a clothes store. Its name is Jenny's Clothes Store. The store is for young(年轻的) boys and girls. It has clothes in many(很多的) colors.
clothes |
|
|
|
|
|
Colors | black ,white, green, blue | orange, red, black | blue, purple | brown, yellow | white, green, blue |
Sizes (尺码) | S/M/XL | S/M/L | S/M/L/XL | S/L/XL | S/M/L/XL |
Prices | ¥45 | ¥67 | ¥72 | ¥129 | ¥99 |
【1】You can't buy ____in Jenny's Clothes Store.
A.a green T shirtB.a white skirt
C.a blue jacketD.purple shorts
【2】Jenny's Clothes Store has ____in orange.
A.skirtsB.shortsC.sweatersD.jackets
【3】You can't buy a sweater in size ____in Jenny's Clothes Store.
A.SB.MC.LD.XL
【4】Jack buys a white T-shirt and a pair of blue shorts. He needs to pay(支付) ____.
A.¥138B.¥127C.¥184D.¥117
【5】Which of the following is NOT true?
A.The store sells T-shirts in four colors.
B.Two pairs of shorts are 134 yuan in the store.
C.Tom can't buy clothes for his grandparents in Jenny's Clothes Store.
D.The sweater in the store is the most expensive(最贵的).