题目内容

【题目】 Jenny is a nice girl. She is twenty-eight. She has a clothes store. Its name is Jenny's Clothes Store. The store is for young(年轻的) boys and girls. It has clothes in many(很多的) colors.

clothes

Colors

black ,white,

green, blue

orange,

red,

black

blue,

purple

brown,

yellow

white,

green,

blue

Sizes

(尺码)

S/M/XL

S/M/L

S/M/L/XL

S/L/XL

S/M/L/XL

Prices

45

67

72

129

99

1You can't buy ____in Jenny's Clothes Store.

A.a green T shirtB.a white skirt

C.a blue jacketD.purple shorts

2Jenny's Clothes Store has ____in orange.

A.skirtsB.shortsC.sweatersD.jackets

3You can't buy a sweater in size ____in Jenny's Clothes Store.

A.SB.MC.LD.XL

4Jack buys a white T-shirt and a pair of blue shorts. He needs to pay(支付) ____.

A.138B.127C.184D.117

5Which of the following is NOT true?

A.The store sells T-shirts in four colors.

B.Two pairs of shorts are 134 yuan in the store.

C.Tom can't buy clothes for his grandparents in Jenny's Clothes Store.

D.The sweater in the store is the most expensive(最贵的).

【答案】

1B

2A

3B

4D

5B

【解析】

文章大意:珍妮是个好女孩。她二十八岁。她有一家服装店。它的名字是珍妮的服装店。这家商店是给年轻的男孩和女孩的。它有许多颜色的衣服。

1细节理解题。由skirt一栏中的颜色分类“orange,red,black” 橙色,红色,黑色。可知,没有白色,故答案为B

2细节理解题。由skirt一栏中的颜色分类“orange,red,black” 橙色,红色,黑色。可知,珍妮的服装店有橙色的裙子。故答案为A

3细节理解题。由sweater一栏中的尺码分类S/L/XL可知,你不能在珍妮的服装店买一件M码的毛衣。故答案为B

4细节理解题。由“T-shirt价格¥45”“shorts价格¥72”可知,他需要付117元。故答案为D

5推理判断题。由T-shirt颜色分类black ,white,green, blue可判断A是正确的;由shorts价格¥72可知,买两条需要¥144,故B项是错误的;由文中“The store is for young(年轻的) boys and girls”可知,C项是正确的;由价格分类一栏可看出sweater最贵,可知,D项是正确的,故答案为B

练习册系列答案
相关题目

【题目】阅读下面短文, 从短文后各题所给出的四个选项A、B、C、D中, 选出可以填入空白处的最佳选项, 并转涂至答题卡。
Once when I was six years old I saw a picture in a book, 1True Stories from Nature, about the primeval forest. It was a picture of a boa constrictor(大蟒) in the act of 2 an animal. Here is a copy of the drawing. In the book it said: “Boa constrictors swallow their prey (猎物)whole, without chewing it. 3 they are not able to move, and they sleep 4 the six months that they need for digestion.”
After some work with a colored pencil I succeeded in making my first drawing. It looked like this:

Drawing Number One.
I showed my picture to the grown-ups, and asked them 5 the drawing frightened them. 6they answered: “Frighten? Why should any one be 7 by a hat?”
My drawing was not a picture of a hat. It was a picture of a boa constrictor digesting an elephant. But since the grown-ups were not able to understand it, I 8 another drawing: I drew the 9 of the boa constrictor, so that the grown-ups could see it 10 . They always need to have things explained.
My Drawing Number Two looked like this:

Drawing Number Two
Whenever I met one of them who seemed to me at all clear-sighted, I tried the experiment of 11him my Drawing Number One, which I have always kept. I would try to12, so, if this was a person of true understanding. But, 13 it was, he, or she, would always say: “That is a hat.”That is why, at the age of six, I gave up what might have been a magnificent career as a painter. I had been disheartened by the failure of my Drawing Number One and my Drawing Number Two. Grown-ups never understand 14 by themselves, and it is15 for children to be always and forever explaining things to them.
(1)A.said B.called C.told D.talked
(2)A.seeking B.catching C.playing D.swallowing
(3)A.After all B.After that C.After another D.After hours
(4)A.through B.with C.about D.for
(5)A.whether B.why C.how D.where
(6)A.And B.Then C.But D.So
(7)A.liked B.threatened C.hated D.frightened
(8)A.made B.brought C.bought D.had
(9)A.outside B.inside C.left side D.right side
(10)A.clear B.cleared C.clearing D.clearly
(11)A.giving B.sending C.showing D.teaching
(12)A.come out B.hand out C.find out D.bring out
(13)A.whatever B.whenever C.whoever D.however
(14)A.something B.everything C.anything D.nothing
(15)A.happy B.pleased C.tiresome D.terrible

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网