题目内容

【题目】 Have you ever noticed how you feel when you play with a dog or a cat? Or maybe even some other a1, like a goldfish or a rabbit. Of course, playing with pets is fun and spending time with them can also be good f2 our mental health.

"A pet can remind you that you are not a3," said life coach Desiree. She added that pets give us unconditional(无条件的) 14. This can be helpful when you feel lonely.

I can speak from my experiences about this. Sometimes I felt a bit unhappy or lonely since I lived by myself, b5 I never had the idea to own an animal pet. Recently I have the chance to take care of m6 friend's cats while she is away. Caring for her cats has made a big difference in my life.

When I come home, they're v7 happy to see me. When I'm tired or sad, they will c8 to me and "ask" me to pet(爱抚) them. It's almost like they can tell when I need someone to chat with. So the next time when you're f9 a bit blue, maybe you should find a dog or a cat to talk to. Even something as easy as petting a cat can make you feel h10 and healthier. Why not keep a pet to make your life different?

【答案】

1animals

2for

3alone

4love

5but

6my

7very

8come

9feeling

10happier

【解析】

文章讲述养宠物对心理健康有好处。

1句意:或者甚至可能是其他一些动物,比如金鱼或兔子。

根据空后“like a goldfish or a rabbit”可知,列举的是动物,animal符合语境。根据空格前some可知,此处需要可数名词复数形式。故填 animals

2句意:当然,和宠物玩耍很有趣,花时间和动物在一起对我们的心理健康也有好处。

be good for ……有好处,为固定短语。故填for

3句意:宠物可以提醒你,你并不孤单。

根据后文“This can be helpful when you feel lonely.”可知,此处意思是宠物可以提醒你,你并不孤单。根据首字母提示,alone符合语境。故填alone

4句意:她补充说宠物给予我们无条件的爱。

形容词后应跟名词,由句意及首字母提示可知,此处指无条件的爱。故填love

5句意:因为我一个人住,有时候我觉得有点不开心或孤独,但我从来没有想过拥有一个动物宠物。

根据前后分句意思可知,前后分句为转折关系。结合首字母提示,此处表示但是我从来没有养动物宠物的想法。故填but

6句意:最近我有机会在我的朋友不在家的时候照顾她的猫。

根据句意及首字母提示,此处指我朋友的猫,需要形容词性物主代词。故填my

7句意:当我回家时,它们看到我非常高兴。

分析句子结构,此处需要副词修饰形容词happy。根据句意及首字母提示,此处指它们看到我非常高兴。故填very

8句意:当我累了或难过的时候,它们会过来找我,要求我爱抚它们。

根据句意及首字母提示,此处指它们会过来找我。come符合语境。空前有will,需用动词原形。故填come

9句意:所以下次当你感到有些难过时,也许你应该与猫或狗聊聊天。

根据句意及首字母提示,此处指感到难过时。feel符合语境。根据空前are可知,需要动词的现在分词。故填feeling

10句意:即使是像抚摸猫这样简单的事情也能让你感到更开心和更健康。

根据句意及首字母提示,此处指感到更开心。happy符合语境。and表示并列关系,由后面healthier可知,空格处应用happy的比较级形式。故填happier

练习册系列答案
相关题目

【题目】 E. T. the Etra-Terrestrial is the story of a young boy, Elliot. Elliot lives in a suburban(郊区的)community in California, the USA. A他经常很孤独, and does not get along well with his brother. One day, he finds a strange creature in the forest near his house. When he tries to come near to the creature, it runs away. Elliot drops a trail(痕迹;串)of candy from theB___________to his bedroom. The hungry creature is led to his bedroomCas it eats up the candy. Once there, it hides in Elliot's closet(壁橱).

As it turns out, the creature is an alien from a planet far away. The alien's ship has crashed on Earth, andDhe cannot get home. The alien calls himself E. T., for “extra-terrestrial”. E. T. and Elliot become good friends. However, E. T. Ewants to go home, and he also appears to be dying. Then government agents(政府特工)arrive and lock E. T. and the family up in the house. Just as all hope appears to be lost, a spaceship comes to rescue(营救)E. T. Can E. T. get away? Can Elliot get E. T. back to his spaceshipF_____________it leaves? You have to watch the film to find out.

1】将文中画线部分(A)译成英语:___________________________________________

2】在文中(B)和(F)的空白处填入适当的单词:____________________

3】写出文中画线部分(C)和(E)的同义词或近义词:____________________

4】文中画线部分(D)指代的是:__________

5】从文中找出两个描述E. T. 的形容词:____________________

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网