题目内容
【题目】根据句意用所给单词的适当形式填空, 每空一词。
【1】 I watched a boring _________ (west) yesterday afternoon.
【2】Can you give me the _________ (win) names? I need to fill in this form.
【3】The _______________ (finally) decision will be made by my father.
【4】I always __________ (mistake) Lily for her sister in the past.
【5】 I hope all the countries can get on with each other ________(peace).
【答案】
【1】western
【2】winners’
【3】final
【4】mistook
【5】peacefully
【解析】
【1】句意:昨天下午我观看了一部无聊的西部电影。此题考查名词,根据句意,故填western。
【2】句意:你能给我那些获胜者们的名字吗?我需要填个表格。此题考查名词所有格,根据句意,故填winners’。
【3】句意:最后的决定是由我父亲决定的。此题考查形容词,根据句意,故填final。
【4】句意:过去我总是错误地把Lily当成她的妹妹。此题考查动词,根据句意,故填mistook。
【5】句意:我希望所有的国家都能够和平地相处。此题考查副词修饰动词,根据句意,故填peacefully。
【题目】阅读填空。阅读下面短文,然后根据短文内容补全答题卡上对应表格中所缺失的信息.每空仅填一词, 数字算一个词。
Everyone needs to understand something about money: Where it comes from, how to save it and how to spend it wisely. Too many parents don’t take time to teach their children about money, and as a resulut, many of those children don’t know how to deal with money when they grow up.
When should parents begin teaching their children about money? Experts agree that it’s never too early. The more children learn about money, the more wisely they will be able to deal with money as they grow older. To begin with, parents can teach kids how to count money.
Next, parents can teach kids to save money. For example, your children want a new bike. You can teach them to save part of their pocket money for that bike, while still keeping some money for ice cream and movies. In this way they will begin to understand the meaning of saving.
Also it’s never too early to teach your children different ways to make money. For example, they can wash cars, clean gardens, look after babies and so on. Sit down with your children and talk with them about some ways they can make money. You’ll be surprised and glad at the effort they will begin making.
Teach your children about money when they’re young and their future will be brighter.
What parents should do | Parents should 【1】ther time teaching their children about money. |
How parents teach their children | At first, parents can teach their children how to【2】 money. |
Then, children can be taught how to 【3】money by their parents. | |
Parents can teach their children different ways to make 【4】. | |
Why parents need to do these | If parents teach their children about money early, their children’s 【5】will be brighter . |
【题目】任务型阅读。阅读下面短文,根据短文内容完成表格中所缺信息,每空一词
Every place offers the possible dangers for getting hurt, even staying at work. We may face dangers like walking into desks or chairs, receiving unexpected cuts from a paper knife and so on. Industrial jobs have similar and more dangers like getting body parts hurt by machines or falling from a height.
No one wants to get hurt. Some accidents are avoidable(可避免的). Most accidents happen because of common things seen every day—an open desk drawer, a chair pulled out too far, water on the floor and so on. We slowly get used to these things we see every day and never think about what they could possibly become in the future.
Think about the following to prevent dangers to yourself and others:
1. If there is something you see and know may become a danger for yourself or others, do something about it. Close a desk drawer, clean up or put a sign over the water, turn off the power before leaving, and so on.
2. Get extra persons’ help and support on a task that is too hard for a single person.
3. Study the situation and think what could possibly happen and change if necessary. Do it before something happens and you won’t have to say some day, “ I should have… How sorry I feel…”
To use an old phrase ‘Safety is everyone’s duty.’ Looking down on it could lead to being hurt. Keep the rule in mind every day “ Everyone wants to go home in the same condition they came to work in -– or better.”
Title:【】 at Work
【1】 dangers | There are some dangers like receiving an unexpected 【2】by a paper knife. |
【4】 | 1. Most accidents are caused by the【3】things seen every day. 2. Get used to what we can【5】 every day and never think about the dangers. |
Safety rules | 1. Turn off the power before you【6】【7】. 2. Get extra persons’ help and support if the task is too difficult for you to finish on your【8】 . 3. 【9】the situation and make some changes. |
Warning | Safety on the job is【10】duty. |
【题目】阅读下列短文,根据短文中的信息完成文后表格。(每空一词)
Mum and dad are two of the most important people in your life. You probably see at least one of them every day. And they influence (影响) you more than anyone else you meet in your 1ife. So if your mom loves to read, you just might grow up carrying a book wherever you go, just like she does.
But parents do a lot more than just passing on their hobbies. Mums and dads care for(关心)their children from the minute they were born. So they are the people we should respect(尊敬) and love best. It's very important to stay close, get along, and build a strong relationship with your parents. But not every child knows how to do this. Here are some ways to help you.
Spend time together. Don't play a computer game or watch TV, ask your mum and dad to play with you. Go outside together, or read a book out loud.
Be kind. Little things might mean a lot to your mum or dad. You can make your parents happy with a hug (拥抱), a card, or a joke(笑话). It's also lovely when a child cleans up his or her room without being asked. And if you try not to fight with your brothers or sisters, your parents might be very happy.
Do your best at whatever you do. You don't have to be perfect, but when you do your best, you make your parents proud(自豪). It makes them happy to see how you're turning into a great kid. Why? Because it lets them know you're doing a good job.
Title: influence children most | |
for respecting parents | Parents do a lot more than just passing on theirand care for their from the minute they were born. |
Some about how to get along with (相处) your parents | 1). Spend more time together parents |