题目内容

【题目】根据短文内容, 回答下列问题。
Dogs like living with people. They are very friendly. They can do many things for people. Some dogs help people to look after sheep, other dogs help them to find the lost children. And some of the dogs can help the blind. They are the Seeing Eye Dogs.
Now we can see this kind of dogs all over the world. They work for the blind.
The Seeing Eye dog is strong and easy to train(训练). He helps the blind to walk from place to place. Before a dog becomes a Seeing Eye dog, it must go to a training school for about three months. First the dog has to learn to sit or stay when he hears the trainer's call. In his next lesson the dog learns to take his trainer across busy streets. The dog has many things to learn. At the end of the training school, he must take tests(测试). When it passes the test, it can become the Seeing Eye dog.
The new master(主人) may be a man, a woman, or even a child. It takes the dog and his blind master about a month to learn to work and live together.
(1)Where can we see the Seeing Eye Dogs?
(2)Who does Seeing Eye dog work for?
(3)How long must a dog stay in a training school before it becomes a Seeing Eye Dog?
(4)What does a dog have to do at the end of the training school?
(5)What do you think of the dogs?

【答案】
(1)All over the world.
(2)They work for the blind (people).
(3)For about three months.
(4)He (It) must take tests.
(5)They are friendly and helpful.
【解析】本文叙述了导盲犬的情况,狗在成为导盲犬之前还要进行培训,培训的后期要进行一些测试,测试通过后才能成为真正的导盲犬。
(1)根据Now we can see this kind of dogs all over the world.可知,在全世界都能看见这种导盲犬,,故用All over the world.
(2)根据They work for the blind.可知,导盲犬为盲人工作。故用They work for the blind (people).
(3)根据it must go to a training school for about three months.可知,一只狗如果成为导盲犬,必须培训大约三个月的时间。故用For about three months.
(4)根据At the end of the training school, he must take tests(测试).可知,在培训快要结束的时候,导盲犬要参加测试。故用He (It) must take tests.
(5)根据They are very friendly. They can do many things for people.可知,狗都是非常友好的,它能为人们做一些事情。故用They are friendly and helpful.

练习册系列答案
相关题目

【题目】完形填空

I can’t remember when I started collecting litter.But it was when I got tired of __ ___litter nearby that I realized no one else was going to pick it up.

I live near a forest in Ohio, America.I can walk there__ __ three minutes.I used to love going there to play with my dog.But one day there was __ __ much litter there that I became very unhappy.I decided to clean up the forest, and I wanted to __ __ happy when I went there again.I made my first trip to clean the forest that afternoon.I took a big black rubbish bag with me.Ten minutes __ ____ I started to pick up litter, my bag was full! There were cans, bottles, broken glass and newspapers in it.

From then on, I __ _ to the forest four times a year to pick up litter.I often stay there for three hours.It makes me feel __ __ to do something for the environment.After each trip, I look through all the litter that I’ve collected.If __ __ of it is recyclable (可回收利用的), I’ll keep it.I can’t understand why people drop litter.But I will keep on picking it up __ ___ they stop dropping it.I know I am only doing a small bit __ ___ the earth, but I still think it is important.

【1A.seeing B.throwing C.dropping D.cleaning

【2A.after B.for C.with D.in

【3A.such B.very C.so D.too

【4A.make B.feel C.look D.find

【5A.after B.later C.before D.of

【6A.had gone B.have gone C.go D.will go

【7A.tired B.sad C.interesting D.great

【8A.many B.few C.any D.much

【9A.until B.after C.as soon as D.when

【10A.helped B.to help C.help D.helping

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网