题目内容
【题目】阅读理解
Mary is an English girl, but she lives(居住) in China. She is six. Her mother says to her, “You are six now, Mary, you are going to school. I think it is very good. It's a nice school.”
“Is it a Chinese school?” Mary asks.
“Yes, it is.” Her mother says.
It is September and the new school year begins. Mary goes to school every day. She likes her lessons and her classmates(同学)very much. Her classmates like her, too. She always gets good grades(成绩) in math, so she often helps her friends with math. Mary thinks Chinese is too difficult, so she can't speak Chinese very well. But she likes the people of China and Chinese food very much.
根据短文内容,判断下列句子的正误。
(1)Mary lives in England.
(2)Mary studies in a Chinese school.
(3)Mary is very good at math.
(4)Mary can't speak Chinese.
(5)She likes Chinese and Chinese people.
【答案】
(1)错误
(2)正确
(3)正确
(4)错误
(5)错误
【解析】本文叙述了Mary是一个英国女孩,她住在中国,她在中国上学,她擅长数学,可是她的汉语不是很好。
(1)细节理解题。根据she lives(居住) in China.可知,她住在中国,所以句子是错误的,故错误。
(2)细节理解题。根据she lives(居住) in China.可知,她在中国上学,古句子是正确的,故正确。
(3)细节理解题。根据She always gets good grades(成绩) in math可知,她擅长数学,句子是正确的,故正确。
(4)细节理解题。根据she can't speak Chinese very well可知,她学的汉语不是很好,句子是错误的。故错误。
(5)细节理解题。根据But she likes the people of China and Chinese food very much. 可知,她喜欢中国人和中国的食物,故错误。
【题目】
Club name: Writers Club Grades: 6-7 Information: Do you enjoy creative writing? Join us! Thursdays 7:00 am-8:00am Email: cmacaleer@atlantapublicschools.us |
Club name: Reading Club Grades: 6-8 Information: A chance to read, discuss and review good literature(文学作品). Mondays 4:00pm-5:30pm Email: dterhune@atlantapublicschools.us |
Club name: Foreign Movie Club Grades: 6-8 Information: A collection of foreign movies! Watch and discuss them! Thursdays & Fridays 4:00pm-5:00pm Email: dgervais@atlantapublicschools.us |
Club name: Jazz Club Grades: 6-8 Information: Thursdays 5:00 pm-6:00pm Email: mabond@atlantapublicschools.us |
Club name: Art Club Grades: 6-8 Information: Wednesdays 4:00 pm-6:00pm Email: dosmith@atlantapublicschools.us |
【1】Which club is NOT for Grade 8 students?
A. Art Club B. Writers Club
C. Jazz Club D. Reading Club
【2】If Jenny wants to get more information about the Foreign Movie Club, she can write an e-mail to ________.
A. dterhune@atlantapublicschools.us
B. mabond@atlantapublicschools.us
C. dosmith@atlantapublicschools.us
D. dgervais@atlantapublicschools.us
【3】How long do Jazz Club’s activities last every time?
A. Half an hour. B. One hour
C. One and a half hours D. Two hours
【4】How many clubs are open on Thursday?
A. Two B. Three
C. Four D. Five
【5】Where can we probably read the material?
A. On a TV ad. B. In a movie poster.
C. On a school website. D. In a sports magazine.
【题目】根据表格提示, 用英语写一篇有关自己经历的短文。词数60~80。
参加人员 | 全班学生和老师 |
活动内容 | 自带了食物和饮料, 去黄山旅游并野营, 欣赏美景 |
出发时间 | 上周六早晨七点三十分 |
集合地点 | 学校大门口 |
交通工具 | 公共汽车 |