题目内容
【题目】根据材料内容,选择正确答案。
Which Is More Useful?
Thomas is in Grade Two now. He goes to school from Monday to Friday. After school he must do some housework. He helps his parents on the farm(农场) on Saturdays and Sundays. So he doesn't have any time to play football in the daytime. He often plays with his friends in the moon(月亮).
It's five in the afternoon. School is over. Thomas goes home and cooks for his family. After dinner he sees his friend Paul near his house and asks him to play football. The boy looks at the sky and sees the moon. Then he asks, "Which is more useful, the sun or the moon?"
"I think the moon is," says Thomas. "We need light(光线) in the evening, but we can not see the sun, but the moon!"
(1)Thomas' parents are .
A.workers
B.teachers
C.policemen
D.farmers
(2)Thomas must work on the farm days in a week.
A.two
B.three
C.four
D.five
(3)Thomas is busy in the daytime, so .
A.he does some homework in the evening
B.he does some washing (洗衣服) and cleaning in the evening
C.he plays football with his friends in the moon
D.he watches TV at home in the evening
(4)Thomas sees Paul today.
A.in the morning
B.in the afternoon
C.in the evening
D.at school
(5)Thomas only likes .
A.the sun
B.the moon
C.Saturdays
D.Sundays
【答案】
(1)D
(2)A
(3)C
(4)C
(5)B
【解析】
(1)细节理解。通过第一段中“He helps his parents on the farm on Saturdays and Sundays. ”可判断托马斯的父母是农民。故选D
(2)细节理解。通过第一段中“He helps his parents on the farm on Saturdays and Sundays. ”可知,托马斯一周中在农场工作两天。故选A
(3) 细节理解。白天托马斯放学后干家务很忙·所以只能在晚上跟朋友们踢足球。故选C
(4)细节理解。根据第二段中“after dinner”可知。故选C
(5)细节理解。短文的最后一段说明了这个问题。他说:“月亮比太阳重要. 因为我们晚上需要光线-而这时我们看到的是月亮而不是太阳。”故选B
【题目】
Club name: Writers Club Grades: 6-7 Information: Do you enjoy creative writing? Join us! Thursdays 7:00 am-8:00am Email: cmacaleer@atlantapublicschools.us |
Club name: Reading Club Grades: 6-8 Information: A chance to read, discuss and review good literature(文学作品). Mondays 4:00pm-5:30pm Email: dterhune@atlantapublicschools.us |
Club name: Foreign Movie Club Grades: 6-8 Information: A collection of foreign movies! Watch and discuss them! Thursdays & Fridays 4:00pm-5:00pm Email: dgervais@atlantapublicschools.us |
Club name: Jazz Club Grades: 6-8 Information: Thursdays 5:00 pm-6:00pm Email: mabond@atlantapublicschools.us |
Club name: Art Club Grades: 6-8 Information: Wednesdays 4:00 pm-6:00pm Email: dosmith@atlantapublicschools.us |
【1】Which club is NOT for Grade 8 students?
A. Art Club B. Writers Club
C. Jazz Club D. Reading Club
【2】If Jenny wants to get more information about the Foreign Movie Club, she can write an e-mail to ________.
A. dterhune@atlantapublicschools.us
B. mabond@atlantapublicschools.us
C. dosmith@atlantapublicschools.us
D. dgervais@atlantapublicschools.us
【3】How long do Jazz Club’s activities last every time?
A. Half an hour. B. One hour
C. One and a half hours D. Two hours
【4】How many clubs are open on Thursday?
A. Two B. Three
C. Four D. Five
【5】Where can we probably read the material?
A. On a TV ad. B. In a movie poster.
C. On a school website. D. In a sports magazine.
【题目】选词填空。阅读下面短文, 根据文中意思, 从方框中选出恰当的词, 并在答题卡上对应题号后面的横线上写出各单词完整、正确的形式, 使短文文理通顺, 意义完整.
note by knowledge good mistake make connect wise overnight ask |
What Should Successful Learners Do?
Successful learners have some good habits in common.
Good learners can 【1】 what they need to learn with something they are interested in. For example, if they need to learn English and they like music, they can learn English 【2】listening to English songs. In this way they will not get bored.
Good learners know what they are【3】at and what they need to practice more. They always remember “Practice 【4】 perfect”. Good learners are also not afraid of mistakes. Albert Einstein didn’t invent the light bulb(电灯泡) 【5】 . He succeeded by trying many times and learning from his 【6】 .
Good learners can find out some good ways to learn well. For example, they may take【7】 by writing down key words or drawing mind maps.
Good learners often【8】questions. They even ask each other and try to find out the answers.
【9】 comes from questioning.
Learning is a lifelong journey because every day brings something new. Let’s learn 【10】and become good learners.
【题目】根据表格提示, 用英语写一篇有关自己经历的短文。词数60~80。
参加人员 | 全班学生和老师 |
活动内容 | 自带了食物和饮料, 去黄山旅游并野营, 欣赏美景 |
出发时间 | 上周六早晨七点三十分 |
集合地点 | 学校大门口 |
交通工具 | 公共汽车 |