题目内容

【题目】 David likes taking photos.He has many photos of his family.He has an album(相册).He makes it into different parts(部分).They are for his father, his mother, himself and the family.On the first page of each part he writes some words.

Part 1 The man is a great father.He enjoys taking care of(照顾) me and my mother.He is good at cooking.He is also a good doctor.

Part 2 I have a beautiful mother.She is tall and slim(苗条的).She teaches music in a middle school.

Part 3 Do you know the cute boy? Hah, it's me..My parents love me very much.

Part 4 I have a happy family.There are many interesting photos of my family at different places, in the park, in the zoo and on the beach.I love my family.

1What does David's father do________?

A.He is a teacher.B.He is a doctor.

C.He is a cook.D.He is a manager.

2Which of the following sentences can be put in the ?

A.I'm the only child in my familyB.I have a brother and a sister

C.I don't live with my parentsD.I live with my grandparents

3What does David's mother look like________?

A.Beautiful but short.B.Short and strong.

C.Tall and beautifulD.Slim but not beautiful

4Where do David's family not take photos________?

A.In the park.B.In the zoo.

C.In the school.D.On the beach.

5How many parts are there in David’s album________?

A.One.B.TwoC.ThreeD.Four

【答案】

1B

2A

3C

4C

5D

【解析】

大卫喜欢摄影,他有个相册,他把家庭的照片分为四部分:父亲、母亲、大卫和家庭在公园等不同地方的照片。

1细节理解题。根据第二段最后一句“He is also a good doctor.”可知大卫的父亲是个医生,故选B

2考查语境联系。前一句介绍照片上可爱的男孩是我,后一句说妈妈非常爱我。可知中间介绍我在家庭中的地位,是家庭唯一的孩子。故选A

3细节理解题。根据第三段“I have a beautiful mother. She is tall and slim(苗条的).”可知大卫的母亲漂亮,个子高苗条,故选C

4细节理解题。根据第五段“There are many interesting photos of my family at different places, in the park, in the zoo and on the beach.”可知拍照的地方有公园、动物园和海边,没有学校,故选C

5细节理解题。根据短文第一段第5句“They are for his father, his mother, himself and the family.”可知,大卫把相册分词四部分,故选D

练习册系列答案
相关题目

【题目】 Here is part of the FAQs page of Free Comics(连环画)Book Day Site. Read it and answer the questions.

FREE COMIC BOOK DAY

FAQs POLICIES EVENT NEWS STORY SHOP LOCATION COMIC

What is Free Comic Book Day?

FCBD is a day when free comic books are handed out to anyone who enters a comic store.

When is Free Comic Book Day?

It falls on the first Saturday of May each year. (Next is Saturday, May 2, 2020!)

When did it start?

The first FCBD was on May 4, 2020. To know what has happened since then, check The Story.

Are the comic books really free?

Yes. However, how many you can have for free is different store to store, but you will get at least one. Go to The Policies to check the number.

How do I know what free comic books I can choose?

Click on The Comics to see what free books you can choose this year.

Is this just happening in the U. S.?

Of course not! Shops in Canada and some other countries also celebrate Free Comic Book Day! Any comic book shop in the world can take part in Free Comic Book Day. If you want your local shops to get involved, let them know! See our Shop Locator for one near you.

1If Jack wants to know what free books he can choose, which part of the site should he go to?

A.The StoryB.The PoliciesC.The ComicsD.Shop Locator

2FCBD is celebrated ________ according to the passage.

A.for a few daysB.on Children’s Day

C.on the InternetD.in some comic shops

3Which sentence can be found in a poster for FCBD?

A.All are 10% off.B.Buy more, get one free.

C.Come in and take one awayD.The first ten will get a free copy of “One piece”.

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网