题目内容

【题目】 Here is part of the FAQs page of Free Comics(连环画)Book Day Site. Read it and answer the questions.

FREE COMIC BOOK DAY

FAQs POLICIES EVENT NEWS STORY SHOP LOCATION COMIC

What is Free Comic Book Day?

FCBD is a day when free comic books are handed out to anyone who enters a comic store.

When is Free Comic Book Day?

It falls on the first Saturday of May each year. (Next is Saturday, May 2, 2020!)

When did it start?

The first FCBD was on May 4, 2020. To know what has happened since then, check The Story.

Are the comic books really free?

Yes. However, how many you can have for free is different store to store, but you will get at least one. Go to The Policies to check the number.

How do I know what free comic books I can choose?

Click on The Comics to see what free books you can choose this year.

Is this just happening in the U. S.?

Of course not! Shops in Canada and some other countries also celebrate Free Comic Book Day! Any comic book shop in the world can take part in Free Comic Book Day. If you want your local shops to get involved, let them know! See our Shop Locator for one near you.

1If Jack wants to know what free books he can choose, which part of the site should he go to?

A.The StoryB.The PoliciesC.The ComicsD.Shop Locator

2FCBD is celebrated ________ according to the passage.

A.for a few daysB.on Children’s Day

C.on the InternetD.in some comic shops

3Which sentence can be found in a poster for FCBD?

A.All are 10% off.B.Buy more, get one free.

C.Come in and take one awayD.The first ten will get a free copy of “One piece”.

【答案】

1C

2D

3C

【解析】

本文是一篇应用文,主要介绍了免费漫画书日的一些常见问题。

1细节理解题。根据“Click on The Comics to see what free books you can choose this year”可知,Jack如果想要知道他可以选择那些免费的漫画书,他可以点击“漫画”版块。故选C

2细节理解题。根据“Shops in Canada and some other countries also celebrate Free Comic Book Day! Any comic book shop in the world can take part in Free Comic Book Day”可知,FCBD是在一些漫画店里被庆祝的,加拿大和一些其他国家的漫画书店都会参加。故选D

3推理判断题。根据“However, how many you can have for free is different store to store, but you will get at least one”可知,FCBD的海报上可能会出现C选项“进来带走一本”。故选C

练习册系列答案
相关题目

【题目】 One day, I heard an American boy say to a Chinese girl student, “You speak very good English.” But the girl answered, “No, no. My English is very poor.” The foreigner was quite surprised at the answer. Thinking he had not made ___________understood or the girl had not heard him clearly, he said, “Yes, indeed, you speak very well.”___________ the girl still kept saying, “No.” In the end the American boy could not understand and didn’t know ___________ to say.

What’s wrong with the girl’s answer? She didn’t ___________ a compliment (恭维) in the same way as the American people do. She should answer, “Thank you” instead of “No”. She ___________ understood what the American boy had said, but she thought she should be modest. In the ___________, people will feel proud and confident when they are praised . So if someone says the ___________you have cooked are very delicious, you should say, “Thank you.”

In our country we think being modest is a virtue (美德) and being proud is a bad thing, but in my opinion, being confident does not ___________ being proud, so sometimes you should be confident ___________ being modest. If you are modest and say, “No, I’m afraid I can’t do it well”, while working in a western country, the others may think that you really cannot do it. If you often say “No”, you will certainly be looked down upon by others. When asking for a job, if one says something like “Yes, I can certainly do it” instead of “Let me have a try”, he or she will ____________ getting it. So in the west, you should be brave to show your self-confidence.

1A.itselfB.herselfC.himself

2A.ThoughB.AlthoughC.But

3A.howB.whichC.what

4A.receiveB.acceptC.agree

5A.hardlyB.reallyC.badly

6A.eastB.southC.west

7A.dishesB.bowlsC.glasses

8A.thinkB.sayC.mean

9A.as soon asB.as well asC.instead of

10A.fail toB.expect toC.succeed in

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网