题目内容
Our Movie Club
Our school has many interesting clubs,such as the music club,the basketball club,the chess club,and the art club. We like these clubs and many of us are in these clubs. But I think the movie club in our school is really interesting. Sixty?four students are in it. Forty are boys and twenty?four are girls. We all like seeing movies very much. So we join the movie club. Here you can see many kinds of movies. This month we have two action movies,two thrillers and three comedies. Boys like action movies and thrillers. But girls don't like those movies. They like comedies. They think comedies are very funny.
Do you like seeing movies?Please join our movie club.
根据短文内容,判断正(T)误(F)。
1.We have many interesting clubs in our school.
2.I think the art club is really interesting.
3.There are twenty?four girls in the movie club.
4.You can see many movies in our music club.
5.Girls like action movies very much.
1.T 2.F 3.T 4.F 5.F 【解析】作者介绍了自己学校有许多有趣的俱乐部,如音乐俱乐部、篮球俱乐部、象棋俱乐部和艺术俱乐部。重点介绍了电影俱乐部,在这里可以看到许多类型的电影。男生喜欢看动作片和恐怖片,女生喜欢看喜剧片。 1.根据短文开头的句子“Our school has many interesting clubs,such as…”可知,我们学...