题目内容

Wang Lin and Wang Fang can speak good English because they_______________

America for three years.

A. have got to B. have been in C. have gone to D. have come to

B 【解析】句意:王林和王芳英语说得很好因为他们在美国呆了三年。have got to不得不;have been in待在某地;have gone to去了某地;have come to来到某地。句中for three years是一段时间,因此这里表示他们在美国待过一段时间,故应选B。
练习册系列答案
相关题目

Mr Green is my uncle. He has a house with a big garden. He has some apple trees in his garden. He looks after them. Now there are many apples on the trees and my uncle is very happy.

One afternoon when he looks out of the window,he sees a boy in a red T-shirt in his apple tree. He opens the window and shouts,“Hey,what are you doing there? Come down and get away. Or I’ll go to see your father.”

The boy is not afraid of my uncle at all.“Dad,” he looks up and shouts,“Mr Green wants to see you.” My uncle smiles,“Ha,it’s my son,Dave.”

1.Mr Green has a .

A. big apple B. big house C. big garden D. big son

2.Mr Green is very happy because .

A. he has a garden B. he has a son

C. there are many apples on the trees now D. his son is smart

3.One afternoon Mr Green .

A. sees some birds in his apple trees B. sees a boy in his apple tree

C. cleans the window D. climbs up the apple tree

4.From this passage we know Mr Green’s son .

A. wears a red T-shirt B. helps him clean the window

C. is a middle school student D. likes apples

5.Which is RIGHT?

A. Mr Green doesn’t like his apple trees.

B. Mr Green’s son is under the apple tree.

C. Mr Green’s son helps him open the window.

D. The boy in the apple tree isn’t afraid of Mr Green.

1.C 2.C 3.B 4.A 5.D 【解析】试题分析:短文描述了一个淘气调皮的小男孩,表现了他的活泼可爱。 1.题意:格林先生有一个 。考查细节理解题。根据第二句He has a house with a big garden.,可知选C。 2.题意:格林先生非常高兴,因为 。考查细节理解题。根据Now there are many apples on...

A brown owl(猫头鹰)sat on a branch and watched. He was good at watching. His big eyes blinked (眨眼睛). Down below, a white rabbit played in the grass. The rabbit was very fast,and it was too fast to catch. Every time the owl tried to catch the rabbit, the rabbit ran away.

The owl was hungry, but he had to find a way to catch the rabbit. How could he catch the fast rabbit? If he flew down on top of him, the rabbit would see his shadow(影子) and run into his hole. What could he do? Suddenly, the owl had an idea. His eyes got really big, because he was excited. A moment later, he took off. When the owl was flying, he made sure to stay away from the rabbit. The owl didn’t want the rabbit to know he was coming. Then, when he came close to the rabbit, he spread his body to change the shape of his shadow!

The white rabbit stopped eating grass and looked. Suddenly, there was an black rabbit next to him. The white rabbit looked at it. He didn’t know there was an owl near his home. It looked like he could make a new friend! Suddenly, the black rabbit disappeared, and in its place was the owl.

The rabbit cried out and tried to run for his hole, but the owl was waiting for him. The rabbit ran right into the owl’s claws and became his dinner. Sometimes, when you try something new, you can surprise yourself and others.

1.Why couldn’t the owl catch the rabbit at first?

________________________________________

2.What did the owl do when he came close to the rabbit?

________________________________________

3.Did the rabbit know there was an owl near his home?

________________________________________

4.What was the black rabbit actually be?

________________________________________

5.Where did the rabbit try to run?

________________________________________

1.Because it was very fast./Because the rabbit was too fast to catch. 2.He spread his body to change the shape of his shadow. 3.No, he didn’t. 4.The owl. 5.To his hole. 【解析】试题分析:本文是一篇记叙...

任务型阅读

Disneyland is the name of some theme parks around the world. There are Disneyland Parks in Anaheim, California, Disney Orlando in Florida, Disneyland Paris in France, Tokyo Disneyland in Japan, and Hong Kong Disneyland in Hong Kong. But do you know its history? OK! Let me tell you.

Walt Disney was born in 1901. The Mickey Mouse created (创造) in 1927 made him very famous. He died in 1966, but his work and his dreams did not die. Now people all over the world enjoy his Mickey Mouse and other cartoon characters. Later in his life, Mr Disney had a dream, that is, to build a new kind of amusement park. It would be clean and beautiful. There would be rides for children and nice hotels for adults. It would be fun for people of all ages. Mr Disney drew a plan for this park. It was called Disneyland. The engineer told him it was an impossible dream. His family and friends thought he was mad (疯的). But Mr Disney did not give up his idea. In 1955, Disneyland opened to the public and became the most successful amusement park in the USA. Walt Disney's dream came true.

1.When did Walt Disney create Mickey Mouse?

____________________________________________________________________________

2.What was Walt Disney's dream?

_____________________________________________________________________________

3.Who would have fun in the amusement park?

____________________________________________________________________________

4.Where is the first Disneyland?

____________________________________________________________________________

5.What can you learn from Walt Disney? ( 自拟一句话作答)

_____________________________________________________________________________

1.In 1927. 2.To build a new kind of amusement park. 3.People of all ages. 4.In the USA. 5.Never give up our dream./We should work hard until our dreams come true./.. 【解析】米老鼠是家喻户晓的一个卡通形象...

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网