题目内容

Don’t be late_________ class! We must be on time.

A. for B. to C. in

A 【解析】句意:上课不要迟到!我们必须准时。for为了,因为;to到...;in在...里面。这里是一个固定的短语be late for...表示做某事迟到,故应选A。
练习册系列答案
相关题目

A brown owl(猫头鹰)sat on a branch and watched. He was good at watching. His big eyes blinked (眨眼睛). Down below, a white rabbit played in the grass. The rabbit was very fast,and it was too fast to catch. Every time the owl tried to catch the rabbit, the rabbit ran away.

The owl was hungry, but he had to find a way to catch the rabbit. How could he catch the fast rabbit? If he flew down on top of him, the rabbit would see his shadow(影子) and run into his hole. What could he do? Suddenly, the owl had an idea. His eyes got really big, because he was excited. A moment later, he took off. When the owl was flying, he made sure to stay away from the rabbit. The owl didn’t want the rabbit to know he was coming. Then, when he came close to the rabbit, he spread his body to change the shape of his shadow!

The white rabbit stopped eating grass and looked. Suddenly, there was an black rabbit next to him. The white rabbit looked at it. He didn’t know there was an owl near his home. It looked like he could make a new friend! Suddenly, the black rabbit disappeared, and in its place was the owl.

The rabbit cried out and tried to run for his hole, but the owl was waiting for him. The rabbit ran right into the owl’s claws and became his dinner. Sometimes, when you try something new, you can surprise yourself and others.

1.Why couldn’t the owl catch the rabbit at first?

________________________________________

2.What did the owl do when he came close to the rabbit?

________________________________________

3.Did the rabbit know there was an owl near his home?

________________________________________

4.What was the black rabbit actually be?

________________________________________

5.Where did the rabbit try to run?

________________________________________

1.Because it was very fast./Because the rabbit was too fast to catch. 2.He spread his body to change the shape of his shadow. 3.No, he didn’t. 4.The owl. 5.To his hole. 【解析】试题分析:本文是一篇记叙...

On Thursday a new boy came into the classroom. He didn’t have any uniform on. Just trousers, a jacket and a shirt. Tom could see that the boy wasn’t quite comfortable. He had a plastic (塑料的) bag with exercise books, pens, pencils, rulers and erasers in it. The boy stood at the blackboard. Miss Fair talked to the boy, and then she said, “Boys and girls, this is Peter Rivers. He is your new classmate. Peter is your age. I hope you’ll get on well with each other. Peter will spend a lot of time together with you, and outdoors too.” Miss Fair asked Peter to sit next to Tom at the desk near the window.

The students had math after that and Tom could see that Peter was not bad at it. He counted (数数) well. It was not difficult for him at all. Then Miss Fair said, “It is half past twelve. It’s time to have lunch.” Peter joined Tom and went to wash his hands. Then the boys sat down on the floor and started to open their lunch bags. Tom opened his bag and put his hand in it. He took out an old brown apple, some old cheese and some bits of fish from dinner. “Oh, no!” cried Tom. “This is rubbish. I have the wrong bag. I took the rubbish bag and left my lunch bag at home. I have only rubbish for lunch today.” The other children laughed and laughed. Then Peter said, “I have two eggs. Why don’t you have one? I don’t need two. And would you like some bread?” Tom smiled, “Thanks. Now I’ll always look in my lunch bag before I bring it to school.”

根据材料内容选择最佳答案。

1.How many kinds of things did Peter have in his plastic bag?

A. Three.

B. Four.

C. Five.

D. Six.

2.Which of the following is TRUE about Peter?

A. He wore a coat and a shirt to school.

B. He had lunch in the school dining hall.

C. He was disabled and couldn’t play outdoors.

D. He had no trouble counting in the math class.

3.How did Tom feel when he saw what was in his lunch bag?

A. Bored.

B. Afraid.

C. Excited.

D. Upset.

4.What would Tom probably have for lunch?

A. Bread and an apple.

B. Cheese and an apple.

C. Bread and an egg.

D. Cheese and an egg.

5.What is the passage mainly about?

A. Tom’s favorite teacher.

B. Tom’s new classmate.

C. Tom’s math class.

D. Tom’s lunch.

1.C 2.D 3.D 4.C 5.B 【解析】短文主要介绍了汤姆的新同学彼得。衣着朴素,连一个像样的书包都没有。但他心地善良,一次汤姆错把垃圾袋当成了午餐袋,正当午餐没有着落的时候,彼得主动把自己的一个鸡蛋与一份面包送给了汤姆。 1.细节理解题。根据短文中的句子“He had a plastic (塑料的) bag with exercise books, p...

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网