题目内容

【题目】My name is Iric Brown. I am a boy. This is a photo of my family. This is my mother, she is a teacher. That is my father, his name’s Jeff Green. He is a teacher too. That’s my little sister, Kate. She is only two years old. The boy stands on her right is me.This is Kim, it is a dog.

1Iric Brown is a boy.

2There are five people in their family.

3Kate stands on the right of Iric.

4Kate is 2 years old.

5Kim isn’t a dog.

【答案】

1A

2B

3B

4A

5B

【解析】本文介绍了一张Iric Brown的全家福。

1A

根据My name is Iric Brown. I am a boy.可知Iric Brown是一个男孩,故此处与原文一致,故为A。

2B

根据文中提到的他的全家福上有他的妈妈,爸爸,妹妹和他,一共四个人,故此处原文不符,故为B。

3B

根据That’s my little sister, Kate. She is only two years old. The boy stands on her right is me可知Iric站在Kate的右边,故此处与原文不符,故为B。

4A

根据That’s my little sister, Kate. She is only two years old.可知Kate只要两岁,故此处与原文一致,故为A。

5B

根据This is Kim, it is a dog.可知Kim是一只狗,故此处与原文不符,故为B。

练习册系列答案
相关题目

【题目】Do you sleep well?If your answer is no, the following may help you.

Set a certain bedtime and rising time

A certain bedtime and rising time can help you build up your body clocks. Set a bedtime which is good and natural for you. Don't change your bedtime and rising time on weekends.

Avoid (避免) exciting activities just before sleep

Exciting activities get your mind running. At the same time, if you make tomorrow's plan or read an exciting story before turning off the light, it doesn't give you enough time to relax before you try to sleep.

Keep the bedroom for sleeping only

It's a bad habit for you to use your bedroom as a place to eat, watch TV, read, talk on the phone, or discuss important matters with your family members. Stop that habit to get better sleep.

Don't go to bed too early

Your body usually lets you sleep only the number of hours it needs. You should decide how many hours you must sleep not to have daytime sleepiness.

Take a warm shower before your bedtime

A twenty-minute warm shower at a temperature of about 45-50 not only is great relaxation at day's end, but also raises your body temperature by several degrees. The coming drop in temperature of your body will make you feel sleepy.

1If you want to build up your body clocks, you should .

A. set a certain bedtime and rising time

B. not go to bed too early or too late

C. keep the bedroom for sleeping only

D. take a warm shower before sleeping

2Why should you avoid exciting activities just before sleep?

A. Because they will get your mind running.

B. Because you have to make tomorrow's plan.

C. Because you should read an exciting story.

D. Because you will have to turn off the light.

3What will make you feel sleepy according to the passage?

A. Taking a cold shower. B. The drop in your body temperature.

C. Your daily experience. D. Raising your body temperature.

【题目】One day, I saw a boy shop alone at the shop I worked. He chose some school things he wanted and went to the checkout (付款台).

The young shop assistant (店员) told him he needed to pay $37.60. The boy became very sad and said he only had $20. He took out one thing at a time, and at last he got down to his $20. With eyes full of tears, he asked if he could call his mom to pick him up. When he got through, it seemed that his mom was too busy to pick him up in a minute.

He tried to stop the tears and walked outside to wait on the chair in front of the shop. This was too much for the young assistant. She kept looking outside to see if the boy was all right. Then she said, “I wish I could pay for the rest (剩余部分) of his things.” One of the other girls said she had a few dollars. Then two others said they could help, too.

These four young girls pooled their money and found they had more than enough to pay for the boy's things. Then they chose more school things, and gave them all to the boy. The boy laughed happily. His mom arrived much later, but he didn't just run to the car; he ran back into the shop and called out, “Thank you!”

I was so proud (骄傲的) of my team that day. They did something wonderful for that boy and also found the pleasure (快乐) of giving.

1How much money did the boy spend in the shop?

A. $17.60. B. $20. C. $37.60. D. $57.60.

2After the boy called his mom, he ______.

A. laughed happily B. chose more things

C. asked the young shop assistant for help D. went outside the shop and waited on a chair

3The underlined word “pooled” in Paragraph 4 means “______”.

A. won B. used C. asked for D. put together

4How did the boy go home?

A. By bus. B. By bike. C. By car. D. By subway.

5By telling this story, the writer wants to tell us that ______.

A. money is important B. giving brings us happiness

C. helping others is helping ourselves D. it's hard to give people the help they need

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网