题目内容

【题目】根据句意和汉语提示, 写出各单词的正确形式, 每空一词。

1Several years later, the twins ____(出席; 参加)the same school.

2Some animals like koalas are ____(不活跃的)during the daytime.

3I think my job is ____(有意义的)because what I do can help others.

4The high-speed railway will make it easier for tourists to____(到达)the city of Jurong.

5Our headmaster always_____(建议)us students to leave school as soon as possible every day.

【答案】

1 attended

2 inactive

3 meaningful

4 reach

5 advises

【解析】

1句意:几年之后,双胞胎上了同一所学校。根据汉语提示可知,参加学校用动词attend,时间是Several years later,几年之后,是在描述故事情节,应该是一般过去时,所以动词变成过去式,故填attended

2句意:一些像考拉的动物是在白天不活跃的。根据句子结构,这里位于系动词are后面用形容词,结合汉语提示可知,故填inactive

3句意:我认为我的工作是有意义的因为我能帮助别人根据句子结构,这里位于系动词is后面用形容词,结合汉语提示可知,故填meaningful

4句意:高速铁路将让游客去句容旅游更加容易了。根据句子可知,to后加动词原形,the city是动词的宾语,表示到达的动词,故填reach

5句意:我们校长总是建议我们学生每天要尽快离校。根据句子可知,是建议某人做某事sb to do sth,只能用advise,(suggest + doing),主语是Our headmaster,句中有频率副词alwaysevery day,用一般现在时,所以动词要变成第三人称单数,故填advises

练习册系列答案
相关题目

【题目】When someone who is in good health dies suddenly, there is usually an inquest(审问). A coroner(验尸官)will do it. His job is to find out exactly how a person died.

If there is nothing suspicious about the death, he will decide that the person died from

natural causes or an accident, if, however, he is suspicious, he may decide that the person’s death was caused by a person or persons unknown.

One day the coroner was trying to find out exactly what had caused the death of a local

businessman, Henry Watson.

The man’s wife was explaining something. She was very sad and had to stop from time to time. The coroner did not want to make her sadder than necessary, but he had to find out the truth. There were questions he had to ask. “Mrs. Watson, I know this is painful for you,” he said, “but I want you to think very carefully and then answer my questions. You and your husband were having dinner at home. Is that correct?

“Yes.” ‘‘Suddenly he fell to the floor? “Yes.”

“You stood up and hurried to him? You knelt(跪下)beside him? His stomach was in great

pain? “Yes.” “Did he say anything? The wife kept her head down.

“Please, Mrs. Watson, you must answer the question. What were his last words?

The wife took a deep breath and then spoke. “He said,” She replied in a very low voice, “I'm not surprised that seafood we had for dinner cost you only 50 cents.”

【1】What is the purpose(目的)of an inquest when a healthy person dies suddenly?

A. To help the poor family.

B. To do a research on death.

C. To find out the cause of death.

D. To ask questions about the person.

【2】What is the meaning of the underlined(划线的) word suspicious in the passage?

A. 可怕的 B. 可怜的 C. 可能的 D. 可疑的

【3】What was the probable cause of Henry Watson’s death?

A. Eating the food that went bad.

B. Getting too old.

C. Having a serious heart attack.

D. Being murdered by his cook.

【4】According to the story, what would probably happen to the wife after this inquest?

A. She would become a bad woman.

B. She would never buy any seafood.

C. She would be much healthier.

D. She would ask the coroner to keep the secret.

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网