题目内容
【题目】选择最佳答案。
(1)Tony is in
A.Class5.
B.Class6.
C.Class 7.
(2)Tony is years old.
A.10
B.12
C.14
(3)Sam's phone number is
A.942 381
B.492 831
C.294 318
(4)There are girls in Tony's class.
A.13
B.14
C.15
(5)is Tony's English teacher.
A.Miss Chen
B.Mr Chen
C.Mrs Chen
【答案】
(1)C
(2)B
(3)C
(4)A
(5)A
【解析】【听力原文】 Good morning,boys and girls.My name is Tony.I'm in Class 7.I'm 12 years old My telephone number is 942381.Betty and Sam are my friends.Betty's number is 492 831.She is in Class 6.Sam's number is 294 318.He is in Class 5.Let me tell you something about my class There are 15 boys and 13 girls in my class.Miss Chen is our English teacher. It's nice to meet you all
(1)句意:托尼在七班.根据My name is Tony.I'm in Class 7.可知托尼在七班,故答案选C。
(2)句意:托尼十二岁。根据句子My name is Tony.I'm in Class 7.I'm 12 years old 可知托尼十二岁,故答案选B。
(3)句意:萨姆的电话号码是294 318,根据句子Sam's number is 294 318.可知萨姆的电话号码是294 318,故答案选C。
(4)句意:托尼的班里有13个女孩。根据句子There are 15 boys and 13 girls in my class.可知托尼的班里有13个女孩,故答案选A。
(5)句意:陈老师是托尼的英语老师。根据句子Miss Chen is our English teacher.可知陈老师是我们的英语老师。故答案选A。
【题目】根据短文内容的理解,选择正确答案。B
It's the 3rd Family Fun Fair (集市)!
When: Saturday, October 5th from 9 a.m. To 3 p.m.
Where: The city park
Don't miss (错过) the 3rd Family Fun Fair! This |
Last year, the card game was very interesting. (Who could forget Mr. Snyder winning the game?) This year we have two more new kinds of games. So get ready to take part in the fair!
Visit our craft (工艺) tables. They will be better than ever! You can buy items such as clothes, bags and gift baskets.
Children aged 5 and under can take part in face painting for free. Mr. Garcia's third-grade art class and Mrs. Adams's fourth-grade art class will show how to do face painting.
No fair would be good without food. We will sell hot dogs, ice-cream and candy. We also have an apple pie contest (苹果派比赛). Just bring your pie to the pie table on the morning of the fair. At 1 p.m., Mr. Carter will choose a winner.
Tickets are only $2 each.
This will be the best fair ever. Don't miss it!
(1)This year, there will be _____ kinds of games in the fair.
A.2
B.3
C.4
(2)Which of the following is free to children aged 5 and under?
A.Ice-cream.
B.Apple pies.
C.Face painting.
(3)The writer wrote this material mainly to _____.
A.get people to go to the fair
B.tell about Mr. Snyder's story
C.show how to win the games
【题目】任务型阅读
This is Zhu Xiaogang's day. Every day he gets up at six in the morning from Monday to Friday.He has breakfast at home.Then he goes to school at 6:35.He reads English from 7:10 to 7:30.He has four classes in the morning.He has lunch at school at 12:00.In the afternoon, he has three classes .He starts his lesson at 2:30. In the evening he does his homework.There is too much homework. He goes to bed at 11:30 every day.He doesn' t get enough (足够的)sleep. He feels tired (累的).
信息归纳:
Zhu Xiaogang's Day.
The time | He gets up at o'clock in the morning . |
The place | He has breakfast at |
The thing | Hefrom 7:10 to 7:30. |
He does hisin the evening. | |
He goes to at 11:30 every day. |