题目内容

【题目】任务型阅读
This is Zhu Xiaogang's day. Every day he gets up at six in the morning from Monday to Friday.He has breakfast at home.Then he goes to school at 6:35.He reads English from 7:10 to 7:30.He has four classes in the morning.He has lunch at school at 12:00.In the afternoon, he has three classes .He starts his lesson at 2:30. In the evening he does his homework.There is too much homework. He goes to bed at 11:30 every day.He doesn' t get enough (足够的)sleep. He feels tired (累的).
信息归纳:
Zhu Xiaogang's Day.

The time

He gets up at o'clock in the morning .

The place

He has breakfast at

The thing

Hefrom 7:10 to 7:30.

He does hisin the evening.

He goes to at 11:30 every day.

【答案】ix/6:00;home;reads English;homework;ed
【解析】文章大意:朱晓刚从星期一到星期五每天早晨六点起床,在家吃早饭,他从7:10到7:30读英语,中午上4节课,下午上3节课,在学校吃午饭,晚上写家庭作业,每天十一点半才睡觉。
(1)句意:他在早晨6点钟起床。根据文中句子“Every day he gets up at six in the morning from Monday to Friday.”可知答案为six/6:00 。
(2)句意:他在家吃早饭。根据文中句子“He has breakfast at home”可知答案为home。
(3)句意:他从7:10到7:30读英语。根据文中句子“He reads English from 7:10 to 7:30.”可知答案为reads English 。
(4)句意:晚上他做家庭作业。根据文中句子“In the evening he does his homework.”可知答案为homework。
(5)句意:他每天十一点半睡觉。根据文中句子“He goes to bed at 11:30 every day.”可知答案为bed。

练习册系列答案
相关题目

【题目】用所给词的正确形式填空
Do you know what a resolution is? It' a kind of promise. Most of the time, we make promises to other people. (“Mom, I promise I'm going to tidy my room when I get back from school.”) However, promises you make to yourself are (resolution), and the (common) kind is New Year's resolutions. The start of the year is often a time for making resolutions. When we make resolutions at the (begin) of the year, we hope that we are going to improve our (life). Some people write down (they) resolutions and plans for the coming year. This helps them to remember their resolutions. (other) tell their family and friends about their wishes and plans.
There are different kinds of resolutions. Some are about physical health. For example, some people promise themselves they are going (start) an exercise program or eat less fast food. Many resolutions have to do with self-improvement. These are about (make) yourself a better person. Some people might say they are going to take up a hobby like painting or taking photos, or (learn) to play the guitar. Some resolutions have to do with better planning, like making a weekly plan for schoolwork. For example, a student may have to find more time to study.
Although there are differences, most resolutions have one thing in common. People hardly ever keep them! There are good reasons for this. Sometimes the resolutions may be too difficult (keep). Sometimes people just forget about them. For this reason, some people say the best resolution is to have no resolutions! How about you—will you make any next year?

【题目】阅读理解
Do you know some world famous brands (品脾), such as Nike, adidas, Kappa...? What do you think of them? Do you use their products(产品)? Here are some students' opinions:
Sam: I am a Nike fan. Many of Nike's advertisements are fun and its products are great! I have a pair of Nike basketball shoes.
Joe: In my eyes , top brand means high quality, So I love top brand products though they're very expensive. I was glad Mum bought me a Kappa T-shirt last month.
Sally:The logos(标识) of famous brands are usually unique and nice. It's cool to own products with those logos. Sometimes I wear my adidas coat.
Jack:Many top brand products are advertised by spokesmen(代言人). I love the spokesmen of many top brand products. I've got many Nike socks.
Susan: I know it's popular for young people to have famous brand products these days. But my parents both lost their jobs. I have no interest in following the fashion. I only choose the products that are not expensive.
Adam: As a student, I don't earn money myself. It's not easy for my parents to support me. So I only use some ordinary products. I don't agree students use the famous brand products.
(1)Joe loves top brand products because he thinks ______.
A.top brand means high quality
B.top brands' advertisements are fun
C.it's cool to own top brand products
D.the spokesmen of top brand products are his favourite
(2)What does Sally think of the products of famous brands?
A.She thinks they are expensive.
B.She thinks it's cool to own them.
C.She thinks they are popular
D.She thinks they don't suit her.
(3)Among the six students, who don't have top brand products?
A.Sam and Joe.
B.Sally and Jack.
C.Susan and Adam.
D.Jack and Sam.

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网