题目内容

【题目】根据汉语意思完成下列句子,每空一词

1迈克不再是学生了。他现在是一名医生。

Mike is ________ a student ________ ________.Now he is a doctor.

2这两个国家都同意这项法律规定。

The two countries ________ ________ the law regulation.

3不要叫醒莉莉,她昨晚工作到深夜。

Don't ________ ________ Lily because she worked until very late last night.

4我们要弄清楚明天的列车时间表。

We will________ ________ the timetable of tomorrow's train.

5昨天我在伦敦的一个公交车站迷路了。

I ________ ________ at a bus station in London yesterday.

【答案】

1 not any more

2 agree on

3 wake up

4 find out

5 got lost

【解析】

1根据中英文对照,此处缺“不再是”,在英文中表达为not any more,故答案为not any more

2根据中英文对照,此处缺“同意”,在英文中表达为agree on,结合“The two countries”可知此处缺谓语动词,主语为复数,所以用动词原形。故答案为agree on

3根据中英文对照,此处缺“叫醒”,在英文中表达为wake up,结合“Don't”可知此处是祈使句,所以此处缺动词原形,故答案为wake up

4根据中英文对照,此处缺“弄清楚”,在英文中表达为find out,结合“will”可知此处是一般将来时,所以此处用动词原形,故答案为find out

5根据中英文对照,此处缺“迷路”,在英文中表达为get lost,结合“yesterday”可知此处是一般过去时,get的过去式是got,故答案为got lost

练习册系列答案
相关题目

【题目】阅读理解
Long ago, in a small village of Wakefield lived two farmers, Harry and Peter. Harry was very hard-working while Peter was lazy. Every day Harry got up early and came home late, but Peter walked around for fun.
One summer there was no rain and he crops were dying. Harry thought, “I must do something to save these crops, or they shall die.” With this problem in mind, he went out to find a river so that he could dig a canal(沟渠) to his field. He walked on and on, feeling tired and thirsty. After a long search, he found a river full of water. He was very happy. He started digging a canal to his field. Until it was noon his wife sent their daughter to bring Harry home for lunch. But Harry did not go. He did not want to leave his work unfinished. He completed his work late at night. He as very satisfied. He went home, had a good meal and fell into a sound sleep.
Peter did the same. But he was not at all determined. He also started digging a canal to his field but he didn't have his work completed. His field did not get enough water and all his crops died.
Harry's field would be watered when is was needed. He had a good harvest because of his hard work. So dear friends, please remember that hard work is the key to success.
根据短文内容判断正、误。
(1)Harry was very hard-working while Peter was lazy in a small town.
(2)Both Harry and Peter started digging a canal to the field, but Peter didn't finish his work.
(3)Harry's field did not get enough water and all his crops died.
(4)Harry completed his work when his daughter asked him to go home for lunch.
(5)From the story we know that you won't succeed if you don't work hard.

【题目】根据短文理解,选择正确答案。
Some people think that singing can lift our spirits (情绪), while some other people don't think so. They don't like singing and they think singing can never make them happy. I do think singing can make us feel good, and it can lift our spirits. Let me tell you more about that.
Some researchers (研究者) once did some surveys and proved it. The surveys show that singing can bring a lot of health benefits (益处). If you sing with your friends, the effects may be even better.
John Lennon was once a teacher of Vocal Performance (声乐表演) at Emporia State University. He says, “Singing is an inborn (天生的) need. Babies sing to themselves and they seem so happy. Like babies, when we sing, we feel so good and singing makes us feel even better. I like singing and I am happy every day.”
Music is a part of human nature. And singing is a form of expressionthat can be understood by everyone. Some people say that music is like a kind of language. The language can show people's opinions and attitudes(态度) to their life. Some songs can cheer people up when they are in trouble. Some songs can make people happy and excited. That's why the TV show The Voice of China is so popular with people.
(1)According to some surveys, singing can bring __________.
A.health benefits
B.health problems
C.happiness and success
D.some trouble
(2)The underlined word “expression” probably means “_________” in Chinese.
A.运动
B.表情
C.表达
D.放松
(3)The TV show The Voice of China is popular because _________.
A.all the singers are good at singing and dancing
B.songs make people happy and excited
C.all the singers look nice in cool clothes
D.songs are written by the singers themselves
(4)Which of the following is TRUE according to the passage?
A.All people think singing can lift our spirits.
B.Some people don't like singing and don't think music can make them happy.
C.If you sing in a group, there will be no benefits.
D.No babies ever sing to themselves.

【题目】 We are all busy talking about and using the Internet, but how many of us know the history of the Internet? Many people are surprised when they find that the Internet was set up in the 1960s. At that time, computers were large and expensive. Computer networks didn't work well. If one computer in the network broke down, then the whole network stopped. So a new network system had to be set up. It should be good enough to be used by many different computers. If part of the network was not working, information could be sent through another part. In this way computer network system would keep on working all the time.

At first the Internet was only used by the government, but in the early 1970s, universities, hospitals and banks were allowed to used it,too. However, computers were still very expensive and the Internet was difficult to use. Scientists had also developed software that made “surfing” the Internet more convenient.

Today it is easy to get on-line and it is said that millions of people use the Internet every day. Sending e-mail is more and more popular among the students. The Internet has now become one of the most important parts of people’s life.

1_____, computers were large and expensive, and computer network didn’t work well.

A.In the 1960sB.At the end of 18th century

C.TodayD.By the start of the 19th century

2A new network system was set up to__________.

A.make computers cheaper

B.make itself keep on working all the time

C.break down the whole work

D.make computers large and expensive

3At first the Internet itself was only used by______.

A.the governmentB.universitiesC.hospitals and banksD.schools

4Which of the following is true?

A.In the 1960s, computers worked well.

B.In the 1970s, the Internet was easy to use.

C.Sending e-mails is now more popular among students than before.

D.Today it’s still not easy to get on-line.

5The best title for this passage may be “________”.

A.The computer

B.How to use the computers

C.How to Set Up A New Network

D.The History of the Internet

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网