题目内容

【题目】

Global English Club

English training in four skillslistening, speaking, reading and writing.

4-month (800 yuan), 6-month (1,400 yuan) and one year (2,500 yuan) courses.

Choice of morning or evening classes, 3 hours per day, Mon. ~ Fri.

All native teachers from Canada and USA.

Tel: 887 - 2806

Add: 306 Xinhua Road

Body-building Club

All facilities (设备) supplied.

On the top floor of Sunny Hotel.

Every evening from 6:00 to 9:00, Mon. ~Sun.

Drinks and fruits ready for you during breaks.

Tel: 635 - 3188

Add: 369 Dunhuang Road

Piano Club

One-to-one training on Sat, & Sun. from 2:00 p. m. to 5:00 p. m. (150 yuan per hour)

Experienced teachers.

Pianos supplied for free.

Convenient transportation.

Tel: 875 - 6038

Add: 808 Park Road

1If you want to improve your English, what will you do?

A.You will dial 635 - 3188.

B.You will have classes either in the morning or evening.

C.You will go to 808 Park Road.

D.You will have classes both in the morning and evening.

2How much do you need to pay for one-to-one piano training every time?

A.300 yuan.B.150 yuan.C.450 yuan.D.800 yuan.

3If Jim is exercising in the Body-building Club, where can you find him?

A.At 808 Park Road.B.On the highest floor of Sunny Hotel.

C.At 696 Dunhuang Road.D.At 306 Xinhua Road.

【答案】

1B

2C

3B

【解析】

本文是是一篇广告布告类阅读。文章主要介绍了三个俱乐部的一些情况。

1细节理解题。根据Global English Club中的“☆Choice of morning or evening classes, 3 hours per day, Mon. ~ Fri. 和☆Tel: 887 – 2806 Add: 306 Xinhua Road”可知,课程是在早上或是晚上,上课地点是新华路306号,电话号码是887-2806。故选B

2细节理解题。根据Piano Club中的“★One-to-one training on Sat, & Sun. from 2:00 p. m. to 5:00 p. m. (150 yuan per hour)”可知一对一的钢琴课每次收费150*3=450元。故选C

3细节理解题。根据Body-building Club中的“◇On the top floor of Sunny Hotel. Add: 369 Dunhuang Road”可知,可以在敦煌路369号阳光旅馆顶楼找到Jim。故选B

练习册系列答案
相关题目

【题目】短文填空。从下面方框中选出10个单词,用它们的适当形式填入短文后的空格内,使短文意思正确、通顺(每词限用一次)

achieve develop hardly he improve include

nature nearly old provide science value

The winners of one of the greatest prizes in the world-the Nobel Prize--were known last October. According to Alfred Nobel1 the prize should go to people who2“the greatest benefit (利益) to humankind”already.

Fourteen greatest people,3 scientists, politicians and authors, won awards in the prize's six fields. Many of the winners have one thing in common: the4 they made dated back years ago. For example, John B. Goodenough, one of the three winners of last year's chemistry prize, is 97,5 person ever to win a Nobel Prize. He and the other two scientists won the prize for6 the lithium-ion batteries(锂离子电池)that we use today in mobile phones, laptops and electric cars. His technology first appeared in the 1970s7 50 years ago.

The reason it took so long for this prize to be announced(宣布) is that it takes time to see the real 8 of a new breakthrough (突破).“Every year, there are lots of claims(声称) of amazing discoveries, and quite a few of them turn out to be not as amazing as everyone thought," said Sven Lidin, former chairman of the Nobel Committee for Chemistry. “We want to make sure that we award those who open the first door into new9insight(见解). The whole process always takes a long time, so10 there is a delay(延迟)."

【题目】 Frank is a student. He likes playing with his phone very much. And he keeps the phone with him at all times. His dad thinks he is addicted (上瘾的) to his phone. But Frank doesn’t think so. They write to each other.

Dear Frank,

You’ve heard the warnings. It’s reported that fifty percent of the teenagers depend on their phones too much. I think you have this problem too. That’s why I think you should give up your phone. Not forever, just for a week. I’m worried that you are developing some bad habits. You keep your phone with you all the time – you even check the basketball scores at the dinner table. It’s not a good idea to use your phone while you are doing homework. You can’t put your heart into your homework at all. And you may make more mistakes when you can’t fully put your heart into it. There are many good reasons to take a break from your phone. Have a try! So what do you say? Are you ready to give up using your phone?

Love

Dad

Dear Dad,

I know you think I depend on my phone too much. But I’m just using technology to help my life to be better. My phone helps me in many ways.

Do you remember that time when the car broke down? I sent a message to tell you that I was going to be late. If I didn’t, you would be worried about me. My phone helps me with my homework too. I can look up anything in a second. It’s really hard to be successful today if you don’t have a phone. Social media, games, and apps might seem silly to you, but they help me to keep in touch with my friends. I promise to cut back my phone use, and I won’t use it at the dinner table anymore. But giving it up for a week would be a mistake and it wouldn’t change anything in the long term.

Love

Frank

1How long does Frank’s dad advise him to give up his phone?

A.For a week.B.For a month.

C.For a year.D.Forever.

2How many teenagers are addicted to the phones according to the passage?

A.Thirty percentB.Forty percent

C.Fifty percentD.Sixty percent

3What does Frank think of social media, games and apps?

A.They make him smart.

B.They make him relaxed.

C.They help him make lots of money.

D.They help him keep in touch with his friends.

4What can we learn from the passage?

A.Frank thinks it is a waste of time to use phones.

B.Frank sometimes uses his phone to look up something.

C.All teenagers depend on their phones too much.

D.Frank’s dad thinks it’s OK to check basketball scores at dinner time.

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网