题目内容

【题目】W: I didn’t see you last night. What a pity!

M: ______

W: You sure did. It was a great party.______

M: Well, my brother had a stomachache suddenly at 5 pm.

W: Then?

M: Then he had a temperature and we sent him to the hospital in the evening.

W: ______

M: Not me. My mother did. I was there for 3 hours.

W: ______ Is he still there at hospital?

M: He’s feeling better but the doctor says he must be there till tomorrow.

W: ______

M: Thank you.

A. Did you spend the whole night at hospital?

B. What did you do last week?

C. I wish your brother will be fine as soon as possible.

D. I’m sure I missed a lot of fun.

E. You had to go there, didn’t you?

F. How is he now?

G. What was the matter with you?

1____________

2____________

3____________

4____________

5____________

【答案】

1D

2G

3A

4F

5C

【解析】

对话由一人因为兄弟住院而错过派对展开,聊了关于住院的一些事情。

1根据答语“You sure did.”可知,上面的句式是跟这个类似,意为“我确信我……”,故选D

2根据答语“my brother had a stomachache suddenly at 5 pm.”可知问的是“你怎么了?”。故选G

3根据答语“Not me. My mother did. I was there for 3 hours.”可知,我在医院待了3小时,我妈妈一直在,那么上面问的是“你一直待在医院吗?”。故选A

4根据空后的“他还在医院吗?”可知此处想说“他在哪儿?”。故选F

5根据答语“Thank you.”可知上面说了一句祝福的话,类似于“早日康复”。故选C

练习册系列答案
相关题目

【题目】 This is the world’s first underwater restaurant. It lies below the surface of the Indian Ocean and has all -glass ________ from floor to ceiling. It ______about five million dollars.

In the five -star restaurant at the Conrad Maldives Hotel, you may enjoy the beauty of the ocean ______getting your feet wet. You can see sharks. Turtles and wonderful coral around you.

You need to ear ______ in it, because the restaurant is too bright under the crystal-clear blue water. The restaurant is ______“Ithaa”-meaning “mother of pearl”.______ the restaurant, you can see six tables. Only two guests can sit near every table. In this restaurant, everyone ______ to pay 190 dollars for dinner.

At the same time, the restaurant can ______180 -degree panoramic(全景的)views.More and more people come here because of its beauty. This year the New York Daily News rated (评价)it “the ______ restaurant in the world”.

The restaurant has ______had water inside. It was built on dry land in Singapore, then workers carefully lowered(降低)it into the ocean in one place, Every day, lots of customers are waiting to go to this restaurant to have dinner. Not only can they have delicious food, but also they can enjoy the beautiful ocean . Come to enjoy your dinner quickly.

1A.booksB.tablesC.chairsD.windows

2A.costsB.paysC.spendsD.takes

3A.withB.forC.withoutD.by

4A.sunglassesB.raincoatC.hatD.umbrella

5A.tookB.namedC.madeD.visited

6A.ComingB.GoC.Come out ofD.Entering

7A.needsB.savesC.hopesD.wants

8A.giveB.passC.offerD.serve

9A.biggestB.most beautifulC.oldestD.most popular

10A.sometimesB.oftenC.alwaysD.never

【题目】完成表格:阅读下面短文,根据其内容,完成表格中所缺的信息。

What will life be like in 50 years? A group of experts from the UK have painted us a picture-a report on life in the future. By 2069, according to the report, the digital revolution(电子革命) will have greatly changed the world. It will be like what the Industrial Revolution did 250 years ago. What impossible things will become possible? Let's take a look.

Underwater highways

They will be built under the sea. People will travel in pods(吊舱) through underwater tubes (管道). It will take less than an hour to travel between the UK and mainland Europe.

Flying taxis and buses

To stop traffic jams, people might take flying taxis and buses .For long-distance travel, they might take super-fast rockets.Travel time between London and New York could be just 30 minutes.

Space hotels

Don't know where to go during the holiday? Outer space might be a good place. People will have fun in space hotels. These hotels will be built near the moon or the planets of our solar system.

Self-cleaning homes

Future homes might clean themselves while you're at school or work, or while you sleep. It could be as easy as pressing a button.

Insect-burgers昆虫汉堡

Insects will become our main food: They are rich in protein(蛋白质) . People can make them into burgers and biscuits. People can breed more insects in their kitchens.

Underground skyscrapers

You could call them“earth-scrapers”. They are underground buildings . During an earthquake, these buildings would not fall over like normal skyscrapers.

Topic: 150 years from now

Underwater highways

●A way for people to travel underwater through tubes.

●It will take less than an hour to travel between the UK and mainland Europe

Flying taxis and buses

●They can get rid of 2

●People can use super-fast rockets if they need to travel a long way.

Space hotels

●People may go to outer space to stay in space hotels.

●These hotels will be built near the moon or the planets in our solar system.

Self-cleaning homes

●You only need to press a button to tell your home to 3

Insect-burgers

●Insects are rich in protein.

●We can male insects into foods4burgers and biscuits.

●In our kitchens, we can breed more insects.

Underground skyscrapers

●These buildings are deep 5

●Earthquakes will not destroy them.

【题目】 Due to a medical error, a 44-year old woman named Safiya became blind, She felt helpless.And all she had to depend on was her husband Meraj. Meraj loved Safiya with all his heart. He wanted to help his wife gain her confidence again.

Finally, Safiya felt ready to return to her job, but how would she get there? She used to take the bus, but now she was too scared to get around the city by herself. Meraj promised that he would take the bus with her. For two weeks, each morning they made the journey together and Meraj would take a taxi back to his office. Finally, Safiya decided to try the trip herself. Monday,Tuesday, Wednesday, Thursday... each day she went on her own. It went perfectly.

On Friday morning, Safiya took the bus to work as usual. As she was getting off the bus, the driver said: “Lady, I sure, envy you.”“Why do you say that?” she asked the driver. The driver answered:“You know, every morning for the past week, a gentleman stood across the comer watching you. He makes sure you cross the street safely and he watches you enter your office building. Then be blows you a kiss and walks away.”

Tears of happiness poured down Safiya’s face. Her husband had given her a gift more powerful than sight-the gift of love that can bring light.

1Safiya felt helpless because_______.

A.she couldn’t go to workB.she was blind

C.she couldn’t take the bus by herselfD.her husband didn’t love her anymore

2What did the husband usually do in the morning?

A.Took the bus to his workB.Took a taxi to his work.

C.Made sure his wife got to work safely.D.Stood on the street corner to wait for his wife.

3What’s the meaning of the underlined word“envy”?

A.羡慕B.欣赏C.赞扬D.敬佩

4What is the main idea of the story?

A.We can overcome difficulties with the help of our family.

B.If we meet problems, we should ask help from our family.

C.Our love is the best gift we can give to others.

D.We should make sure our family members are safe.

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网