题目内容

【题目】

Tea Cottage Wants You!

Join us in Tea Cottage-the best Chinese restaurant in town .We are now looking for someone interested in working with us.

2. Cooks

*At least two years’ work experience in a restaurant kitchen.

*Good at making Chinese dishes.

*Able to work on weekends.

*Work 16.00-21:00 every day (USD$600/week)

Waiters/Waitresses

*At least one year's work experience in cafes or restaurants

*Part-time welcome

*Work 11:00-15:00 or 16:00-21:00(USD$16/hour)

2. Cleaners

*No experience needed

1What you have read is a(n)—·

A.reportB.advertisementC.letterD.email

2What restaurant is Tea Cottage?

A.Chinese.B.British.C.American.D.French.

3Who has to work every day?

A.Singers.B.Waiters.C.Cleaners.D.Cooks.

4If you want to work as a waiter in Tea Cottage, you can make—·

A.USD$16/hourB.USD$16/weekC.$600/weekD.600/month

【答案】

1B

2A

3D

4A

【解析】

本文是一个饭店的招聘广告,包括各个职业的要求,工作时间和报酬等信息。

1推理判断题。根据“Tea Cottage Wants You!”可知,此处是一个招聘广告,故选B

2细节理解题。根据“Join us in Tea Cottage-the best Chinese restaurant in town .”可知,茶馆是中餐馆,故选A

3细节理解题。根据“2. Cooks……Work 16.00-21:00 every day (USD$600/week)”可知,厨师必须每天工作,故选D

4推理判断题。根据“Waiters/Waitresses…Work 11:00-15:00 or 16:00-21:00(USD$16/hour)

”可知,服务员每小时可知挣16美元,故选A

做题时首先要仔细阅读短文,掌握大意,然后结合具体的题目,找出相关信息,就可以确定正确答案。例如小题2,题干的意思为茶馆是什么餐馆。根据“Join us in Tea Cottage-the best Chinese restaurant in town .”可知,茶馆是中餐馆,故选A

练习册系列答案
相关题目

【题目】 For ten weeks, in a great house on the island of St Thomas, John C. Lilly tried to teach a six-year-old dolphin to speak English. Margaret Howe, an experiment (试验) helper, would live day and night with Peter, a dolphin. And they would eat, bathe (洗澡), sleep and play together from Sunday to Friday, with only Saturdays off for Margaret. She lived her life in swimming clothes—with a coat on colder evenings—and cut her hair short so that she could get on with Peter more easily.

After a few days, Peter was becoming more and more interested in winning her attention. He threw a ball against her shower towel to get her to play. As time went by, he only wanted to play ball with her and not on his own.

The problem was that, just at the time Peter and Margaret began to get on well just as two best friends, the experiment ended and the lab was closed. After a few weeks, Margaret received the sad news that Peter had killed himself by refusing to breathe, and sinking to the bottom of his pool.

Dolphins may not speak English—but, just like humans, they know all about broken hearts.

1Peter is the name of .

A.a doctorB.a dolphinC.an experiment helper

2Margaret worked days a week during the experiment.

A.fourB.fiveC.six

3To live with the dolphin, Margaret couldn't .

A.cut her hair shortB.have a common life like others

C.wear swimming clothes

4The ending of the story was that .

A.Dr John C. Lilly was satisfied with the experiment

B.the lab was closed and the dolphin died

C.the dolphin could speak English at last

5From this passage, we can learn that .

A.dolphins aren't worth studying

B.dolphins can't be humans' good friends

C.dolphins may have feelings just like humans

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网