题目内容

  At four thirty in the afternoon four-year-old Kim gets home from the kindergarten (幼儿园) . He is a little hungry. He takes a chicken hamburger out of the fridge (冰箱) and eats it. After that he asks his grandfather to take him to the zoo to see tigers. On the way to the zoo,Kim sees a taxi. He says to his grandfather ,“Grandpa,I want to be a taxi driver. I want to drive people from place to place. Kim and his grandfather pass a small garden on Bridge Street. Kim sees a man doing Chinese kung fu in it. He says to his grandfather ,“Grandpa,I want to be a teacher. I want to teach people to do Chinese kung fu. w At five o’clock,they get to the zoo. Kim sees a girl taking photos of a koala. He says to his grandfather ,“Grandpa,I want to be a great photographer (摄影师) . I want to take photos of people and animals. ”

根据短文内容,选择最佳答案。

() 1. Kim finds a chicken hamburger in the .

   A. kindergarten   B. garden

   C. fridge   D. zoo

() 2. Kim sees a man in the garden.

   A. taking photos   B. driving a taxi

   C. doing Chinese kung fu   D. eating a hamburger

() 3. The small garden is .

   A. on Bridge Street   B. next to the kindergarten

   C. across from the zoo   D. in front of Kim's house

() 4. The underlined word “driver” means “ ” in Chinese.

   A. 公司   B. 司机   C. 驾驶   D. 师傅

() 5. Which of the following is NOT true?

   A. Kim wants to be a teacher. B. Kim sees a koala in the zoo.

   C. Kim eats a chicken hamburger today. D. Kim doesn’t like to learn Chinese kung fu.

1. C 2. C 3. A 4. B 5. D

1. C 细节理解题。由 “He takes a chicken hamburger out of the fridge.”可知,因此答案为C.

2. C 细节理解题。由 “Kim sees a man doing Chinese kung fu in it."可知,因此答案为C.

3. A 细节理解题。由 “Kim and his grandfather pass a small garden on Bridge Street. ”可知,因此答案为A.

4. B 词义猜测题。由 “I want to drive people from place to place. ” 可以推测,driver意为“司机”,因此答案为B.

5. D 细节理解题。由“Grandpa,I want to be a teacher. I want to teach people to do Chinese kung fu. ”可知,他喜欢中国功夫,因此 答案为D.

练习册系列答案
相关题目

   Paul is a factory (工厂) worker. He is often very tired after a day5s work. His wife (妻子) ,Helen doesn’t have a job,so she stays at home to cook meals. Every day Paul can have his dinner when he gets home from work.

   One day,Paul comes home very late because he is very busy in the factory. He is very hungry when he gets home.

   But he is not happy when he finds his dinner is not ready. He is very angry (生气的) with his wife. He says to her ,“I'm going out to eat in a restaurant." “Wait for five minutes ,” says his wife. “Why? Do you think that dinner will be ready in five minutes?” asks Paul.

   “Of course not ,” she answers. “But I can be ready to go with you in five minutes. ”

根据短文内容,选择最佳答案。

() 1. Paul works in .

   A. an office   B. a factory

   C. a school   D. a restaurant

() 2. Helen stays at home because .

   A. she likes cooking   B. she loves her husband (丈夫) very much

   C. she doesn’t have a job   D. she doesn’t want to work

() 3. One day Paul comes home very late because .

   A. he wants to have dinner in a restaurant   B. his wife doesn’t cook dinner

   C. he is angry with his wife   D. he has a lot of work to do

() 4. Paul is when he finds his dinner is not ready.

   A. happy   B. glad

   C. hungry   D. unhappy

() 5. Which of the following is TURE according to the passage?

   A. Helen wants to go to the restaurant with her husband.

   B. Helen can cook dinner in five minutes.

   C. Helen doesn’t love her husband.

   D. Helen doesn’t like cooking dinner at home.

  Vicky is a pretty young woman. She comes from a rich and famous family. She has almost everything. The problem is that everyone else in Vicky's family is busy and they have no time to be with her. She is very lonely. So Vicky spends a lot of time on her QQ. She uses the name Linda and has made a lot of friends and they chat with each other quite often.

   Last year Vicky made a very special friend called David on QQ. He lived in England. They both like rock music and dance. It always took them hours to talk happily on QQ. Of course,they wanted to know more about each other. David sent a picture of himself. He was a tall,good-looking young man with a big smile.

   When Vicky’s father was going on a business trip to England,Vicky asked him to let her go with him. She wanted to give David a surprise for his birthday. She would take him the latest DVD of their favourite rock singer. But when she knocked on David's door in England,she found that her special friend was a twelve-year-old boy named Jim!

根据短文内容,选择最佳答案。

() 1. Vicky spends a lot of her time on QQ because she is .

   A. rich   B. famous   C. young   D. lonely

() 2. What's Vicky's name on QQ?

   A. Vicky. B. David. C. Linda. D. Jim.

() 3. Vicky thought “David” was special because he .

   A. talked with her happily on QQ   B. was from London,England

   C. sent her a picture of himself   D. was tall and good-looking

() 4. Which of the following is TRUE according to the passage?

   A. Don’t believe or go to meet those you get to know on QQ so easily.

   B. People always use their real names on QQ.

   C. You can go to meet those you get to know on QQ.

   D. People often tell their real information to others on QQ.

() 5. Which sentence is not true?

   A. Vicky's parents spend a lot of time with her.

   B. Vicky kills her time on the Internet.

   C. Jim is twelve years old.

   D. Vicky believes her special friend is tall and good-looking.

                                         

WANTED

Do   you like to talk with people? Do you like to help others when they are in   trouble (处于困境中)? This is Universal Telephone Company   and we need an operator (话务员• You   need to work five days a week, and the working hours are from 9 00 a. m. to 5 00 p. m. You can get $ 7 an hour.   Come and work for us. Please call Alan at 034-8945.

Do   you want to work in a supermarket? If your answer is “Yes”then we have a job for you as a shop assistant.   You should work from 8 00   a. m. to 9 00   p. m. from Monday to Thursday and you can get $ 8 an hour. Please call the   manager Alex at 034-4884.

Do  you like children? Do you have free time on weekends? We need a babysitter   for our 5-year old son. Working time is from 10: 00 a. m. to 4 : 00 p. m. The pay is $ 10 an hour. I   want a person who can play the piano well because my son likes playing the piano.   If you are interested in it, you can call me at 034-9845.

根据材料内容,选择正确答案。

() 1. As an operator,you should work hours a week.

   A. twelve   B. thirty   C. forty   D. fifty-two

() 2. How much can you get a day if you want to work as a shop assistant?

   A. $56.   B. $ 64.   C. $70.   D. $104.

() 3. If you call 034-4884,you want to work .

   A. at a restaurant   B. in a company   C. in a supermarket   D. in a school

() 4. What's the meaning of the underlined word “babysitter” in Chinese?

   A. 保安   B. 清洁工   C. 教师   D. 保姆

() 5. Which of the following is TRUE?

   A. As an operator,you start to work at 10:00 a. m.

   B. As a babysitter,you need to work two days a week.

   C. If you can play the drums,you can try (尝试) being a babysitter.

   D. If you want to help people in trouble,you should call 034-9845.

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网