题目内容
Vicky is a pretty young woman. She comes from a rich and famous family. She has almost everything. The problem is that everyone else in Vicky's family is busy and they have no time to be with her. She is very lonely. So Vicky spends a lot of time on her QQ. She uses the name Linda and has made a lot of friends and they chat with each other quite often.
Last year Vicky made a very special friend called David on QQ. He lived in England. They both like rock music and dance. It always took them hours to talk happily on QQ. Of course,they wanted to know more about each other. David sent a picture of himself. He was a tall,good-looking young man with a big smile.
When Vicky’s father was going on a business trip to England,Vicky asked him to let her go with him. She wanted to give David a surprise for his birthday. She would take him the latest DVD of their favourite rock singer. But when she knocked on David's door in England,she found that her special friend was a twelve-year-old boy named Jim!
根据短文内容,选择最佳答案。
() 1. Vicky spends a lot of her time on QQ because she is .
A. rich B. famous C. young D. lonely
() 2. What's Vicky's name on QQ?
A. Vicky. B. David. C. Linda. D. Jim.
() 3. Vicky thought “David” was special because he .
A. talked with her happily on QQ B. was from London,England
C. sent her a picture of himself D. was tall and good-looking
() 4. Which of the following is TRUE according to the passage?
A. Don’t believe or go to meet those you get to know on QQ so easily.
B. People always use their real names on QQ.
C. You can go to meet those you get to know on QQ.
D. People often tell their real information to others on QQ.
() 5. Which sentence is not true?
A. Vicky's parents spend a lot of time with her.
B. Vicky kills her time on the Internet.
C. Jim is twelve years old.
D. Vicky believes her special friend is tall and good-looking.
1. D 细节理解题。由 “She is very lonely. So Vicky spends a lot of time on her QQ. ”可知,答案为 D.
2. C细节理解题。由“She uses the name Linda”可知,答案为C.
3. A 细节理解题。由 “It always took them hours to talk happily on QQ."可知,答案为A.
4. A 细节理解题。由 “But when she knocked on David's door in England,she found that her special friend was a twelve-year-old boy named Jim!”可知,答案为 A.
5. A 细节理解题。由 “The problem is that everyone else in Vicky's family is busy and they have no time to be with her. ”可知,答案为A.
For Sale(出售) One-bedroom apartment It’s near No. 1 High School. There is a park, a library and a supermarket near here. Right price. Tel: 86825044 Time: 10:00 a.m~4:00 p.m* | City English Center Good English teachers give classes from 8: 00 a. m. to 11 : 00 a. m. on weekends. Classes are ¥ 50 an hour. Please call Lisa at 53545156 on weekdays. Time: 9:00 a. m•〜4:00 p. m* |
For Rent One hundred bikes. All bikes are new and colorful. It’s near the Center Hospital. Ten yuan a day. Call Mr. Li at 33843535 every day. | Found A green MP4 on the playground on Monday evening. See Lin Tao in Class 4, Grade 7. Room 518, Building B. |
根据以上信息,选择正确答案。
() 1. You can buy by calling 86825044.
A. a bike B. an MP4 C. an apartment D. a bedroom
() 2. If Kangkang wants to learn English on Saturday,it’ll cost him a day.
A. ¥50 B. ¥100 C. ¥150 D. ¥200
() 3. If you want to rent a bike,you should call.
A. Mr. Li B. Lisa C. Lin Tao D. We don't know
() 4. Lin Tao a green MP4.A. has B. found C. lost D. is looking for
() 5. Which of the following is NOT true?
A. The apartment for sale has only one bedroom.
B. It will cost you ten yuan to rent a bike a day.
C. Lin Tao lives in Room 518,Building B.
D. You can call Lisa at 53545156 on Sunday.