题目内容
Bill is from Australia. He lives in Sydney. He can speak French and English,but he can't speak Chinese. He has a pen pal in the United States. Her name is Lisa and she lives in New York. Bill's favorite sport is basketball and he can play the guitar. Lisa's favorite sport is tennis. She can't play the guitar,but she can play the piano and sing very well.
根据短文内容,选择最佳答案。
() 1. Bill is from.
A. Australia B. France
C. the United States D. the UK
() 2. Lisa is a/an .
A. Chinese B. American C. English D. Japanese
() 3. What languages does Bill speak?
A. Chinese. B. French. C. English. D. B and C.
() 4. What is Bill's favorite sport?
A. tennis. B. volleyball. C. soccer. D. basketball.
() 5. Which sentence is NOT right?
A. Bill has a pen pal in the USA.
B. Bill can play the piano and Lisa can play the guitar.
C. Bill and Lisa like different sports.
D. Lisa lives in New York.
1. A细节理解题。由“Bill is from Australia."可知,因此答案为A.
2. B 细节理解题。由“He has a pen pal in the United States. Her name is Lisa and she lives in New York.”可知,因此答案为 B.
3. D 细节理解题。由 “Bill is from Australia. He lives in Sydney. He can speak French and English,but he can't speak Chinese. ”可 知,因此答案为D.
4. D 细节理解题。由“Bill's favorite sport is basketball”可知,因此 答案为D.
5. B 细节理解题。由 “Bill's favorite sport is basketball and he can play the guitar. ”可知,因此答案为B.
For Sale(出售) One-bedroom apartment It’s near No. 1 High School. There is a park, a library and a supermarket near here. Right price. Tel: 86825044 Time: 10:00 a.m~4:00 p.m* | City English Center Good English teachers give classes from 8: 00 a. m. to 11 : 00 a. m. on weekends. Classes are ¥ 50 an hour. Please call Lisa at 53545156 on weekdays. Time: 9:00 a. m•〜4:00 p. m* |
For Rent One hundred bikes. All bikes are new and colorful. It’s near the Center Hospital. Ten yuan a day. Call Mr. Li at 33843535 every day. | Found A green MP4 on the playground on Monday evening. See Lin Tao in Class 4, Grade 7. Room 518, Building B. |
根据以上信息,选择正确答案。
() 1. You can buy by calling 86825044.
A. a bike B. an MP4 C. an apartment D. a bedroom
() 2. If Kangkang wants to learn English on Saturday,it’ll cost him a day.
A. ¥50 B. ¥100 C. ¥150 D. ¥200
() 3. If you want to rent a bike,you should call.
A. Mr. Li B. Lisa C. Lin Tao D. We don't know
() 4. Lin Tao a green MP4.A. has B. found C. lost D. is looking for
() 5. Which of the following is NOT true?
A. The apartment for sale has only one bedroom.
B. It will cost you ten yuan to rent a bike a day.
C. Lin Tao lives in Room 518,Building B.
D. You can call Lisa at 53545156 on Sunday.