题目内容

   Bill is from Australia. He lives in Sydney. He can speak French and English,but he can't speak Chinese. He has a pen pal in the United States. Her name is Lisa and she lives in New York. Bill's favorite sport is basketball and he can play the guitar. Lisa's favorite sport is tennis. She can't play the guitar,but she can play the piano and sing very well.

  根据短文内容,选择最佳答案。

() 1. Bill is from.

   A. Australia   B. France

   C. the United States   D. the UK

() 2. Lisa is a/an .

   A. Chinese   B. American   C. English   D. Japanese

() 3. What languages does Bill speak?

   A. Chinese. B. French. C. English. D. B and   C.

() 4. What is Bill's favorite sport?

   A. tennis. B. volleyball. C. soccer. D. basketball.

() 5. Which sentence is NOT right?

   A. Bill has a pen pal in the USA.

   B. Bill can play the piano and Lisa can play the guitar.

   C. Bill and Lisa like different sports.

   D. Lisa lives in New York.

1. A 2. B 3. D 4. D 5. B

1. A细节理解题。由“Bill is from Australia."可知,因此答案为A.

2. B 细节理解题。由“He has a pen pal in the United States. Her name is Lisa and she lives in New York.”可知,因此答案为 B.

3. D 细节理解题。由 “Bill is from Australia. He lives in Sydney. He can speak French and English,but he can't speak Chinese. ”可 知,因此答案为D.

4. D 细节理解题。由“Bill's favorite sport is basketball”可知,因此 答案为D.

5. B 细节理解题。由 “Bill's favorite sport is basketball and he can play the guitar. ”可知,因此答案为B.

练习册系列答案
相关题目

  At four thirty in the afternoon four-year-old Kim gets home from the kindergarten (幼儿园) . He is a little hungry. He takes a chicken hamburger out of the fridge (冰箱) and eats it. After that he asks his grandfather to take him to the zoo to see tigers. On the way to the zoo,Kim sees a taxi. He says to his grandfather ,“Grandpa,I want to be a taxi driver. I want to drive people from place to place. Kim and his grandfather pass a small garden on Bridge Street. Kim sees a man doing Chinese kung fu in it. He says to his grandfather ,“Grandpa,I want to be a teacher. I want to teach people to do Chinese kung fu. w At five o’clock,they get to the zoo. Kim sees a girl taking photos of a koala. He says to his grandfather ,“Grandpa,I want to be a great photographer (摄影师) . I want to take photos of people and animals. ”

根据短文内容,选择最佳答案。

() 1. Kim finds a chicken hamburger in the .

   A. kindergarten   B. garden

   C. fridge   D. zoo

() 2. Kim sees a man in the garden.

   A. taking photos   B. driving a taxi

   C. doing Chinese kung fu   D. eating a hamburger

() 3. The small garden is .

   A. on Bridge Street   B. next to the kindergarten

   C. across from the zoo   D. in front of Kim's house

() 4. The underlined word “driver” means “ ” in Chinese.

   A. 公司   B. 司机   C. 驾驶   D. 师傅

() 5. Which of the following is NOT true?

   A. Kim wants to be a teacher. B. Kim sees a koala in the zoo.

   C. Kim eats a chicken hamburger today. D. Kim doesn’t like to learn Chinese kung fu.

  John gets up early from Monday to Saturday,because he must go to school before 7:30 on weekdays (工作日) and go to the Drawing Club at 8:00. On Saturday mornings. He usually goes to the bookshop on Saturday afternoons,and after supper he watches TV until midnight.

   He doesn’t get up early on Sundays. John's parents both work on Sundays. John always watches TV after he gets up. Then he usually goes to KFC to have a hamburger and some juice for lunch. After that,he goes back home and starts to play computer games until his parents come back. He does his homework after supper. He usually has lots of weekend homework,so he must spend three hours on it. He usually goes to bed at about 11 :00 p. m. on Sundays. He often complains (抱怨) he has too much homework to do.

根据短文内容,选择最佳答案。

() 1. How often does John need to get up early?

   A. Every day. B. Five days a week.

   C. Only at the weekend. D. Every day except on Sundays.

() 2. What does John do on Sunday mornings?

   A. He goes to have lessons. B. He goes to a club.

   C. He goes to the bookshop. D. He watches TV.

() 3. When does John do his weekend homework?

   A. On Sunday evenings. B. On Sunday mornings.

   C. On Saturday evenings. D. On Sunday afternoons.

() 4. Why does John have lunch in KFC on Sundays?

   A. Because he's too busy. B. Because his parents aren’t at home.

   C. Because he gets up too late. D. Because his parents have lunch in KF   C.

() 5. Which of these is not right?

   A. John watches TV after supper on Saturdays.

   B. John doesn’t exercise on Sundays.

   C. John watches much TV on Sunday afternoons.

   D. John goes to bed late on Saturday and Sunday evenings.

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网