题目内容
【题目】I am Steve. I was born and grew up in South Wales. My favorite place to play was out on the hills where my imagination had plenty of space to expand(拓展).
My family moved out of Wales when I was thirteen. I went to a new school. One of my subjects was French. Because I had never learned any French, my teacher told me to sit in the corner and write anything I was interested in. That’s the time I started writing, just for myself, and I’ve been writing ever since.
I have always loved BIG IDEAS, and so I enjoy writing fantastic stories. And I also write horror(恐怖的)stories. I think they are like the old fairytales(童话故事), and can teach you important things.
I am in my forties on the outside, twelve on the inside. I like rock music, Indian and Chinese food, and I enjoy drinking. I live in a small village with my wife Mary, ducks, cats, goats, hens and lots of rabbits. If you’d like to find out more about me and hope to buy my books, go to www.sbowkett.freeserve.co.uk.
【1】 When he was 13, the writer ________.
A. wrote lots of poems
B. moved out of Wales
C. sold many story books
D. became a famous singer
【2】 He liked playing out on the hills because he could ________.
A. expand his imagination B. learn French
C. listen to stories D. buy some books
【3】Maybe the writer is________years old now.
A. 12 B. 22
C. 32 D. 42
【4】 According to the passage, the writer keeps ________.
A. cats, hens and pigs
B. ducks, goats and rabbits
C. hens, rabbits and dogs
D. rabbits, pigs and cats
【5】 From the passage, we can learn that the writer________.
A. lives in a big city with his son
B. likes eating Japanese food
C. lives in the countryside with his wife
D. introduces a nice book to us
【答案】
【1】B
【2】A
【3】D
【4】B
【5】C
【解析】
试题分析:这篇短文中作者简要的介绍了自己从十三岁以来的生活情况。
【1】B细节理解题。根据第二段My family moved out of Wales when I was thirteen.描述,可知选B。
【2】A细节理解题。根据第一段My favorite place to play was out on the hills where my imagination had plenty of space to expand (拓展).描述,可知选A。
【3】D细节理解题。根据I am in my forties on the outside,描述,可知选D。
【4】B细节理解题。根据最后一段I live in a small village with my wife Mary, ducks, cats, goats, hens and lots of rabbits. 描述,可知选B。
【5】C细节理解题。根据最后一段I live in a small village with my wife Mary, ducks, cats, goats, hens and lots of rabbits. 描述,可知他住在乡下,故选C。
【题目】书面表达
请以“My Dream”为题写一篇英语短文。
你的理想是什么? | I want to… |
为什么选择这个理想? | be interested in; … |
你打算怎样去实现它? (achieve one's dream) | work hard at school; learn from successful people; … |
注意:1.短文必须包括三部分内容。
2.表中右栏信息仅供参考,也可自由发挥。
3.词数:70左右。