题目内容

【题目】Adam Braun set up the organization Pencils of Promise in2008. Its p1 is to make sure all children can have education. Now the non-profit organization is b2 a new school somewhere every 90 hours.It has helped more than 22,000 children in Africa,Asia and Latin America.

It all started when Adam Braun was a college student. He was visiting India when a boy s3 him and asked for money on the street. Mr. Braun asked the boy w4 he would want, if he could have anything in the world.

“I thought the answer was going to be ‘a house’ or ‘a car’ or ‘a boat’. His answer was ‘a pencil’. So I gave him my pencil and he was just happy and e5. I realized he had never been to s6 before ,and that was the reality(现实) for 57 million children around the world.” Braun said.

Adam Braun started working in finance(金融) after he graduated from college, but he n7 forgot the boy and the problem he realized.

“We live in a world in which every child can have a c8 to get a good education, because we have everything necessary already. We are able to educate every child. So I promised to help c9 that world .” Braun said.

Mr Braun r10 money for his project. He paid for building the first Pencils of Promise school in Laos five years ago. Since then, his organization has helped pay for more than 200 schools in the countryside of Laos and Ghana.

【答案】

1purpose

2building

3stopped

4what

5excited

6school

7never

8chance

9create

10raised

【解析】试题本文介绍了亚当布劳恩和他的Pencils of Promise组织,包括组建的缘起、目的以及重要影响。现在,这个非营利组织每90小时就在非洲新建一所学校,它帮助了超过22000名在非洲、亚洲和拉丁美洲的孩子。

1句意:它的目的是确保所有的孩子都能接受教育。its它的,形容词性物主代词需接名词;根据系词is和首字母提示,可知是单数名词,故填purpose。

2句意:现在这个非盈利组织每90小时在某处新建一所学校。now现在,用于现在进行时;is+现在分词表示现在进行时结构。根据句意结构和首字母提示,可知填building。

3句意:他正在访问印度时,一个男孩拦住他,在街上要钱。本句是when引导的时间状语从句,从句中and连接并列结构,前后时态须一致;根据句意结构和首字母提示,可知填stopped。

4句意:布劳恩先生问这个男孩他想要什么,如果他能在世界上拥有任何东西的话。本句是宾语从句,空白处同时做从句动词want的宾语,需用what引导。根据句意结构和首字母提示,可知填what。

5句意:于是我把铅笔给了他,他只是高兴和兴奋。and连接并列结构,前后意义一致。根据句意结构和首字母提示,可知填excited。

6句意:我意识到他以前从未上学根据下文and that was the reality for 57 million children around the world.和首字母提示,可知填school。

7句意:但他从未忘记过这个男孩和他认识到的问题。but表转折,根据句意结构和首字母提示,可知是从未忘记,故填never。

8句意:我们生活在一个每个孩子都有机会接受良好教育的世界里。have a chance to do有机会做某事根据句意结构和首字母提示,可知填chance。

9句意:所以我承诺帮助创造这个世界。help do sth.帮助做某事根据句意结构和首字母提示,可知填create。

10句意:布劳恩先生为他的项目筹集资金。raise money for筹钱...筹款根据句意时态和首字母提示,可知填raised。

练习册系列答案
相关题目

【题目】任务型阅读 七选五阅读 根据短文内容,从短文后的选项中选出能填入空白处的最佳选项。选项中有两项为多余选项。

My teenage son Karl became withdrawn after his father died. As a single parent, I tried to do my best to talk to him. 1 When his report card arrived during his junior year, it said that he had been absent 95 times from classes and had six falling grades for the year. In this way he would never graduate. I sent him to the school adviser, and I even begged him. Nothing worked.

One night I felt so powerless 2 and asked God for help.“Please God, I can't do anything more for my son. I'm at the end of my hope. I'm giving the whole thing up to you.”

I was at work when I got a phone call. A man introduced himself as the headmaster. “I want to talk to you about Karl’s absences.” 3, I choked up(哽咽)and all my disappointment and sadness over Karl came pouring out into the ears of this stranger. “I love my son, but I just don’t know what to do. I've tried everything to get Karl to go back to school 4. It's out of my hands.”

For a moment there was silence on the other end of the line. The headmaster seriously said, “Thank you for your time”, and hung up.

Karl’s next report card showed a marked improvement in his grades. Finally, he was even on the list of the best students at school. In his fourth year, I attended a parent teacher meeting with Karl. I noticed that his teachers were surprised at the way he had turned himself around. On our way home, he said, “Mum, remember that call from the headmaster last year?" I nodded. “That was me. I thought I'd play a joke but when I heard what you said,

5. That’s when I knew I had to make you proud.”

A. and nothing has worked.

B. it really hit me how much I was hurting you

C. that I got down on my knees

D. I was really disappointed at you

E. Before he could say another word

F. when she was saying something

G. but the more I tried, the more he dulled away.

【题目】书面表达

同学们,中考后就会迎来漫长的暑假了,班会课上老师组织大家讨论假期学习和生活计划。假如你是李华,请根据以下内容提示用英语向同学们汇报一下你的计划。

内容提示:

暑假计划

学习

博览群书;学习技能 (或自拟一点)

生活

健康饮食;坚持锻炼 (或自拟一点)

其它

热爱公益;亲近自然 (或自拟一点)

注意:

1. 表达中必须包括所给要点,可以适当发挥,不要简单翻译。

2. 词数90左右。开头和结尾已经写好,不计入总词数。

3. 表达中请勿提及真实校名及姓名。

Dear classmates,

Summer holiday is coming, and here is my plan for it.

____________________________________________________________________________

____________________________________________________________________________

____________________________________________________________________________

____________________________________________________________________________

____________________________________________________________________________

____________________________________________________________________________

____________________________________________________________________________

____________________________________________________________________________

____________________________________________________________________________

____________________________________________________________________________

I hope all of you can enjoy the coming holiday. That’s all. Thank you.

【题目】Liao Yifeng, a police officer working in a small village in Wuhan, is a "father" to 39 "left-behind" children, whose parents are working far away from home and seldom spend time with them.

Wan Tianle, an 8-year-old boy, was the first to call Liao "Dad". Wan's parents divorced when he was only 6 months old. Ile never saw his mother again and his father later disappeared after getting into debt. When Liao learned that the boy couldn't even afford the 100 yuan monthly school living fees, , bringing 100 yuan.

During last year’s Mid-Autumn Festival, Liao carried a kilo of meat and pig's feet to his home. After dinner, the boy put his arm around Liao's neck and asked sweetly, "Uncle Liao, can I call you daddy?" Liao was deeply moved, .

With a 2-year-old son of his own, Liao said he knew how important a father’s love was to a child.

In Wan Tianle's school, there are 407 left-behind children. With the help of teachers, Liao knows clearly each child's home conditions and pays more attention to the 39 children whose families are the poorest.

Liao has built a special room named "family love room" in the police station, where Liao helped these left-behind children with their homework and taught them about safety in his spare time.

Moreover, a computer in the “family love room” plays an indispensable role because it offers a precious opportunity for Liao to help children whose parents are working far away to chat with them online.

1A、B、C中为①②处选出恰当的选项,使文章通顺、连贯、合理。

A.and he made up his mind to be a good "father"

B. he felt upset and began going to his home every month

C. but he didn’t know what to do

____________________ ___________________

2Where can we find the article like this? ______________________

A. In a guidebook.

B. In science magazines.

C. In an instruction book.

D. In newspapers.

3请将文中划线部分 “Liao has built a special room named 'family love room’ in the police station” 翻译成汉语。

___________________________________________________________________________

4Mark T (True) or F (False) according to the passage.

Thanks to Liao’s help parents can communicate with their children.

5请用至少两个合适的英文形容词来评价 “Liao Yifeng”。

___________________________________________________________________________

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网