题目内容

【题目】将符合各人情况的图片所对应的选项填入题前括号内。

Mr. Smith is 50 years old. He wants to visit his son in England. He needs a means of transportation(交通工具) that is fast.

Jenny is a student. Her home is near her school. So she doesn't need to take a bus or ride a bike. She thinks her way of getting to school is healthy and fun.

Old Mary is 65. She has to go shopping every week. The supermarket is about 2 kilometers from her home and she goes there by taxi(出租车).

Miss White lives on a busy street. She has to go to work early. But she doesn't want to take a bus or a taxi. She thinks taking the subway is very convenient(方便的).

Grace is a worker. She works about one kilometer from her home. She has a bike. She likes riding.

A. B. C. D. E.

1_______________

2_______________

3______________

4______________

5_______________

【答案】

1D

2E

3A

4C

5B

【解析】

1根据句意史密斯想去英国看他的儿子,最快的交通工具;故选D

2根据句意詹尼是学生,她家在学校附近,她不用乘公共汽车或骑自行车去上学,她认为她的上学方式很健康有趣;故选E

3根据句意玛丽每周去购物,她乘出租车去那里;故选A

4根据句意怀特小姐不想乘公共汽车或出租车去上班,她认为乘地铁很方便;故选C

5根据句意格瑞斯在离家一公里的地方上班,她有一辆自行车,她喜欢骑自行车;故选B

练习册系列答案
相关题目

【题目】

The famous “green dog” lives in Suzhou with his owner(主人)

In his free time, the “green dog” likes to go for a walk with his owner and swim in the river. But that's not all. He also likes to pick up plastic bottles(捡塑料瓶子) when he is swimming in the river.

His owner told his story to us, “One day, I walked on the road with my dog. Suddenly(突然), the dog jumped into the river and came back happily with a plastic bottle from the river between Nanyuan Bridge and Renmin Bridge. After that, the dog got into the habit of picking up things. He even started to collect bottles on roads.”

The dog's owner says his pet dog can pick up about 30 bottles a day. The dog will always pick bottles up and put them into the nearest rubbish bins(垃圾箱). Sometimes the rubbish bin may be very high, and it is very difficult for him to do_that. He will just put the bottles near the bin and his owner will do it for him.

Now the “green dog” is getting popular, and many people go to see him.

1According to the passage, we can learn that the “green dog” ________

A. likes picking up plastic bottles B. loves walking by himself(单独地)

C. has green hair D. likes drinking water in plastic bottles

2The “green dog” felt ________ when he picked up plastic bottles.

A. scared B. happy C. tired D. surprised

3What is the third paragraph() mainly about?

A. Where the dog comes from. B. How the dog picks up bottles.

C. What the dog's life is like. D. How the dog started picking up bottles.

4Which of the following can replace(代替) the underlined words “do that”

A. Find the bottles. B. Help his owner.

C. Put the bottles into the bin. D. Swim in the river.

5What can we learn from the passage?

A. The dog brings many problems.

B. The dog is helpful.

C. The dog is very popular because he's good at swimming.

D. The dog picks up about 30 bottles a month.

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网