题目内容

【题目】完型填空 ( 10 小题, 每小题1 , 10 )

Jack Smith has a nice photo. In the____there are seven people. Look, the old____with glasses(眼镜)is his grandfather. His name is Bill Smith. On the left of____grandfather is his grandmother. Those_____Jack’s father and mother. His father’s first name is Paul. He is a____at a police station. He likes____He can play football very well. His____name is Mary Smith. She is a nurse at a_______She is a good mother. Jack’s little brother is sitting____his father’s knees(膝盖). His sister’s name is Lucy Smith.____is a nice dog in the photo. Jack loves it! They are watching TV in the room. Jack has a big family. They look very happy!

1A. photo B. family C. room D. home

2A. woman B. man C. boy D. girl

3A. her B. your C. my D. his

4A. am B. is C. are D. be

5A. teacher B. policeman C. manager D. farmer

6A. Chinese B. English C. music D. sports

7A. sister’s B. aunt’s C. mother’s D. cousin’s

8A. school B. hospital C. theatre D. hotel

9A. on B. in C. behind D. of

10A. It B. He C. She D. There

【答案】

1A

2B

3D

4C

5B

6D

7C

8B

9A

10D

【解析】

试题这篇短文讲述了Jack的一张照片,照片中有7口人,他们是Jack的爷爷奶奶、爸爸妈妈、Jack的姐姐和弟弟、Jack,还有一只小狗。这是一个大家庭。

1】考查名词及语境的理解。句意:Jack Smith有一张漂亮的照片,在这张照片中有7个人。photo 照片;family 家庭;room 房间;home 家。根据上句话Jack Smith has a nice photo可知,这里说的是照片,故选A

2】考查名词及语境的理解。句意:看,那个戴眼镜的老人是他的爷爷。woman 女人;man 男人;boy 男孩;girl女孩。根据句意可知,这个人是Jack的爷爷,故选B

3】考查物主代词及语境的理解。句意:他爷爷的左边是他的奶奶。her 她的;your 你的;my 我的;his 他的。根据文意可知,这里说的是Jack一家人的照片,Jack是一个男孩的名字,故选D

4】考查be动词及语境的理解。句意:这些是Jack的父亲和母亲。am 是,用于主语是I的时候;is 用于主语是单数的时候;are 用于主语是复数的时候;be是词原形。这句话的主语是Those,是复数的意思,故选C

5】考查名词及语境的理解。句意:他爸爸的名字是Paul,他是一个警察。teacher 老师;policeman 警察;manager 经理;farmer农民。根据这句话中at a police station可知,Jack的父亲是一名警察。故选B

6】考查名词及语境的理解。句意:他喜欢运动,他足球踢得很好。Chinese 中国的,中国人;English英国的; music 音乐;sports运动。根据下句话可知,Jack的父亲喜欢运动。故选D

7】考查名词所有格及语境的理解。句意:他妈妈的名字叫Mary Smithsister’s 姐妹的;aunt’s 阿姨的;mother’s 妈妈的;cousin’s 表姐妹的。根据文意可知,这里介绍的是Jack的妈妈,故选C

8】考查名词及语境的理解。句意:她是一所医院的护士。school 学校;hospital 医院;theater 剧院;hotel宾馆。根据这句话中She is a nurse…可知,Jack的妈妈在医院工作。故选B

9】考查介词及语境的理解。句意:Jack的弟弟坐在他爸爸的膝盖上。on 上面;in 里面;behind 后面;of…的。根据句意可知,Jack的弟弟坐在爸爸的膝盖上。故选A

10】考查there be句型及语境的理解。句意:照片里有一只可爱的小狗。It 它;He 他;She 她;There 那里。本句中是There be 句型,表示在。根据句意可知选D

练习册系列答案
相关题目

【题目】

Judy

I like reading novels and newspapers best. Novels can make me remember the past and dream about the future. Reading newspapers makes me care about others and the whole world. I think reading books is like making friends. It gives me much pleasure.

Bolt

My hobby is making kites, collecting kites and flying kites. I began to make my first kite when I was nine years old. It wasn’t beautiful, but I liked it very much. Now I have different kinds of kites. On Sunday, I often fly kites with my friends in the park, and its my happiest time.

Dick

I’m a schoolboy. I have many hobbies, but I’m interested in keeping pets best. I have a lazy pet cat, her name is Mimi. She’s very fat. She’s black and white. When I come back home, she usually runs to me and plays with me. When I’m doing my homework, she always lies under the table quietly. What a cute cat she is!

Lisa

Different people have different hobbies. My favorite hobby is cooking. I enjoy cooking because it keeps me happy in my life and shows my love to my family. I often help my mum cook meals on weekends. Now I can cook a lot, for example, I can cook tomatoes with eggs and potatoes with beef. Cooking has so much fun. I love it.

1Judy’s hobby is .

A.keeping petsB.collecting kitesC.reading booksD.cooking meals

2Bolt often flies kites with .

A.his cousinsB.his classmatesC.his friendsD.his teammates

3Dick’s pet cat is .

A.cute and lazyB.gray and whiteC.quiet and thinD.funny and brave

4Lisa often ________ on weekends.

A.plays with her pet catB.helps her mother cook meals

C.makes kites with her grandmotherD.reads her favorite novels

5Which of the following is TRUE?

A.The name of Dick’s pet is Maomao.B.Judy likes to make friends.

C.Lisa is fond of walking a pet pig.D.When Bolt was 9 years old, he made his first kite.

【题目】阅读短文,根据短文内容,从短文后的五个选项中选出能填入空白处的最佳选项。每个选项只能用一次。

My First Job

I’ll never forget the first day of my first job.【1】. The company sold carpets and floor tiles (地板砖)and I had several shops in the area. I started work at 8:00 on Monday morning and made my first mistake at 8:05. I hadn’t driven that type of van before. I let too much petrol into the engine . So I had to wait for twenty minutes. 【2】 .

I drove to one house to deliver a carpet. There was a problem, though. When I looked in the back of the van, the carpet wasn’t there. Then I remembered the boss had told me to collect the carpet from another shop. I’d forgotten to do that. I drove to the shop in the next town. 【3】. All the shops are closed on Monday afternoons. I would have to call again the next day instead.

【4】 . When I arrived at the next house, I opened the doors of the van at the back. A heavy box

of tiles fell out onto my foot. Ooooooww! I jumped up and down the street on one leg. It was very painful! I was able to walk on one and a half feet up to the house with the box of tiles.

The afternoon was getting very hot. I hadn’t eaten or drunk anything and didn’t have any water in the car. When I went through the next town, I met a traffic jam. 【5】. Two hours later, I got to the last shop. It was 6’clock. What a bad day!

A. But I was too late

B. I found a job as a van driver

C. I had to move very slowly

D. My next mistake was very painful

E. Then I started the engine

【题目】完形填空

阅读下面短文,从短文后所给各题的四个选项(A、B、C、D)中,选出可以填入空白处的最佳选项,并在答题卡上将该项涂黑。

Most people who celebrate Saint Patricks Day arent Irish. Every year on March 17 hundreds of thousands of people celebrate this Irish ______ all over the world. There are parades in New York London and Tokyo. There are all-night parties in Argentina. People ______ and have fun in the streets of Australia and New Zealand. And of course there are some celebrations in Ireland too.

What is Saint Patricks Day? Saint Patrick was a priest hundreds of years ago who made many Irish people ______ Christianity(基督教). He was actually born in Britain but he has become an important ______ in Irish culture. There are many stories about him ______ killing all the snakes in Ireland and speaking with Irish ancient kings. Saint Patricks Day is a religious holiday to remember ______ but today it is also a day for celebrating Ireland and Irish culture in general. So ______ do people celebrate it? The most ______ way is to wear something green. Green is one of the colors of the Irish flag and Ireland is also famous for its beautiful green countryside. If you forget to wear green you may get pinched ______ pinching people who forget to wear green is another Saint Patricks Day tradition. But perhaps the second most common way to celebrate if you are ______ enough is to drink lots and lots of Irish beer. Remember only adults can drink beer. Otherwise you will be punished for being too young.

1A.habit B.holiday C.parade D.game

2A.drink B.smoke C.fight D.swim

3A.take in B.hand in C.bring in D.believe in

4A.soldier B.hero C.hunter D.king

5A.for example B.along with C.instead of D.such as

6A.her B.him C.them D.it

7A.how B.why C.when D.where

8A.interesting B.special C.common D.strange

9A.though B.so C.until D.as

10A.brave B.old C.strong D.excited

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网