题目内容

【题目】阅读理解。

【1】Which festival does Li Ping like best?

A. The Spring Festival. B. Christmas.

C. Mid-autumn Festival. D. Thanksgiving.

2Where is Neil from?

A. The US. B. The UK.

C. China. D. South Korea.

43.3 Why does Hana like Mid-autumn Festival the most?

A. Because she likes mooncakes.

B. Because she likes a big dinner.

C. Because she likes parting.

D. Because she likes reunion.

4On Thanksgiving,_____ is the most important to Kate.

A. Christmas shopping

B. Christmas presents

C. the big football game on TV

D. families and friends

【答案】

【1】A

【2】B

【3】D

【4】C

【解析】

试题分析:短文介绍了来自四个不同国家的学生对他们最喜欢的节日的描述。

【1】A细节理解题。根据Li Ping的介绍I like the Spring Festival best.可知,李平最喜欢春节。故答案为A。

【2】B细节理解题。根据Neil/UK这一信息,可知,尼尔来自英国,答案为B。

【3】D 细节理解题。根据Hana的介绍I hate parting but love reunion. So Mid-autumn Day is my favorite festival.可知,Hana喜欢团聚,因此最喜欢中秋节。故答案为D。

【4】C细节理解题。根据Kate的介绍For me and my friends, the most important part of the festival is the big football game on TV可知,答案为C。

练习册系列答案
相关题目

【题目】D

When we get wet, we need a towel to get ourselves dry. When a dog gets wet, all it needs is to shake its body. A study in 2010 showed that a wet dog could throw off(甩掉) half the water on its body by shaking for less than a second. In fact, this common act of dogs works better than a washing machine.

The study found that animal shaking begins with the head and ends with the tail(尾巴). Smaller animals must shake faster than bigger animals to get water off. For example, in one second, a rat can shake 18 times, a dog 6 times, and a bear 4 times. Bigger animals can get their bodies dry with fewer shakes.

For animals, shaking is not just about getting themselves dry. It is also about saving their lives. Being wet makes animals heavier, and that makes it harder to run. In the animal world, if an animal is not able to run very fast, it may not live long. Maybe that's why the wet-dog shake" has become a common habit of many animals.

1How much water can a wet dog throw off from its body by shaking in less than a second?

A.10%B.30%C.50%D.70%

2From the reading, which picture is probably right?

A.B.

C.D.

3Why do animals shake themselves dry?

A.To show their love to other animals.

B.To help themselves run faster.

C.To help themselves get more water.

D.To make other animals scared.

4What can we learn from the reading?

A.The animal's tail can help it run more quickly and easily.

B.Some animals shake more than they need to get water off.

C.Larger animals get drier at each shake than smaller animals.

D.The idea of washing machines came from the dogs' shaking.

【题目】

When I was a boy of twelve in South Carolina, something happened to me that made me never put any wild animal in a cage.

We lived near a forest, and every evening the mockingbirds (嘲鸫) would come and rest in the trees and sing. There isn't a musical instrument that can make a more beautiful _______ than the song of the mockingbird.

I decided to catch a young bird and keep it in a cage, and in this way, I would have my own private musician.

Finally I succeeded in catching a baby bird and put it in a cage. _______ , being frightened, the bird fluttered (扑腾) in the cage, but finally it settled down in its new home. I felt very pleased with myself and _______ : some beautiful singing from my little musician.

On the second day, the little bird's mother flew to the cage with food in her mouth. The baby bird ate _______ she brought to it. I was happy to see this. Certainly the mother bird knew how to feed her baby than I did.

The following morning when I went to see my bird, I discovered it on the floor of the cage, _______ . . I was terribly surprised! What had happened!

Arthur Wayne, my neighbor, who heard me crying over the death of the bird explained to me. Another bird, finding her young baby in a cage, will sometimes bring it poisonous (有毒的) berries. She thinks it better for her baby to die than to lose _______. What do you think of it?

1A.voiceB.noiseC.soundD.cry

2A.At leastB.At lastC.FirstlyD.At first

3A.looked forward toB.learned fromC.ran out ofD.wrote down

4A.anythingB.nothingC.somethingD.everything

5A.dyingB.deadC.boredD.tired

6A.friendsB.parentsC.freedomD.happiness

【题目】阅读短文,根据短文内容,从短文后的五个选项中选出能填入空白处的最佳选项。每个选项只能用一次。

My First Job

I’ll never forget the first day of my first job.【1】. The company sold carpets and floor tiles (地板砖)and I had several shops in the area. I started work at 8:00 on Monday morning and made my first mistake at 8:05. I hadn’t driven that type of van before. I let too much petrol into the engine . So I had to wait for twenty minutes. 【2】 .

I drove to one house to deliver a carpet. There was a problem, though. When I looked in the back of the van, the carpet wasn’t there. Then I remembered the boss had told me to collect the carpet from another shop. I’d forgotten to do that. I drove to the shop in the next town. 【3】. All the shops are closed on Monday afternoons. I would have to call again the next day instead.

【4】 . When I arrived at the next house, I opened the doors of the van at the back. A heavy box

of tiles fell out onto my foot. Ooooooww! I jumped up and down the street on one leg. It was very painful! I was able to walk on one and a half feet up to the house with the box of tiles.

The afternoon was getting very hot. I hadn’t eaten or drunk anything and didn’t have any water in the car. When I went through the next town, I met a traffic jam. 【5】. Two hours later, I got to the last shop. It was 6’clock. What a bad day!

A. But I was too late

B. I found a job as a van driver

C. I had to move very slowly

D. My next mistake was very painful

E. Then I started the engine

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网