题目内容

【题目】 WMBD Event- Year of the Bird

The Chequamegon Bird Club will hold a World Migratory Bird Day celebration this year for migratory bird(候鸟)fans.

The event will be held on Saturday, May 18, 2019. The event is designed for all ages, with activities such as morning bird watching, wildflower walks, nature games and feeding orioles(金莺). In the afternoon, visitors will have a bus tour around Chequamegon Waters(Miller Dam). A presentation with living vulture(秃鹫),hawk(老鹰)and owl(猫头鹰)will be held before lunch.

There will be no charge for the activities or food.

Address: Perkinstown Winter Sports Area, Taylor County, N4168Winter Sports Road, Medford, WI, 54451

Time: Saturday, May 18, 2019, 6 am to 11: 30 pm

For more information, visit www.chequamegonbirdchub.org or call (715)748-3160 (except weekends).

1who might be interested in this event?

A.HikersB.PaintersC.Bird loversD.Sports fans

2Which activity will be held during the afternoon?

A.Bird watchingB.wild flower walksC.Nature gamesD.A bus tour

3How can you get more information about this event?

A.By visiting the website www.chequamegonbirdchub.org

B.By becoming a member of the Chequamegon Bird Club

C.By calling the information center at (715)748-3160 on Saturday.

D.By writing emails to the Perkins town Winter Sports Area

【答案】

1C

2D

3A

【解析】

本文主要介绍了为候鸟爱好者举办的一个世界候鸟日的庆祝活动,介绍了活动的时间、地点、内容、参加途径等。

1细节理解题。根据第一段The Chequamegon Bird Club will hold a World Migratory Bird Day celebration this year for migratory bird(候鸟)fans. The Chequamegon 俱乐部今年将为候鸟爱好者举办世界候鸟日庆祝活动。可知喜欢鸟类的人会对这个活动感兴趣,选C

2细节理解题。根据第二段In the afternoon, visitors will have a bus tour around Chequamegon Waters(Miller Dam).下午,游客将在Chequamegon WatersMiller Dam)附近乘坐巴士游览,可知只有选D正确。

3细节理解题。根据For more information , visit www.chequamegonbirdchub.org or call (715)748-3160(except weekends).有关更多信息,请访问www.chequamegonbirdchub.org或致电(715748-3160(周末除外)。可知选项A正确。C错在Saturday,原文是except weekends,除了周六周日都可以。

细节理解题属直接解答性问题,是阅读理解题中最简单的一种,多数属中低难度的送分题。但由于中考所占的比例很大,应特别引起注意。事实和细节题的命题特点是:把某词语、某个句子或某具体事实用不同于原文的另一方式或句型表达,即同义改写。解答这类题的窍门是:A)注意掌握英语的多种表达法;B)正确分析词语在句中的作用;C)熟练运用英语的句型转换;D)读懂题干所提出的问题,并准确地找到文中涉及该问题的句子。比如第3小题根据文章的最后一段For more information , visit www.chequamegonbirdchub.org or call (715)748-3160(except weekends).有关更多信息,请访问www.chequamegonbirdchub.org或致电(715748-3160(周末除外)。可以得知,周末是不可以的,所以就很容易得出答案。

练习册系列答案
相关题目

【题目】注意:认真阅读短文,按规定词数答题。

As a child, Alain Robert was afraid of heights. One day, when he was 12, he returned home for his school. At the front door of his building, he looked for his keysHe didn't find themIt was3: 30 p.m.and his parents worked until 6: 00 pmAlain looked at his apartment on the eighth floor

He saw an open windowHe closed his eyes and imagined himself climbing the buildingWhen he opened his eyes, he told himself, “I can do it”Fifteen minutes later, he was in his house and his fear of heights was gone.

Today, Alain still climbs buildingsIn 2003, he climbed a building in London dressed as Spiderman to advertise the film In 2004, he climbed Taipei 101(one of the tallest buildings in the world) To reach the top of a building, Alain uses his hands and special shoesAlain takes climbing as a hobby.

He also does it to raise money for charity-for children and the homeless When he climbs, he wants to send a message to people: If you have a dream-something you really want to do, it can become trueBut you must be brave and keep tryingIf something bad happens, don't give upClose your eyes and tell yourself, “I can do it.”

回答下面 5 个问题 ,每题 答案不超过 5 个词

1When was Alain Robert afraid of heights?

2Which floor did Alain live on?

3Why did Alain climb a building in London, dressed as Spiderman?

4What does Alain use to reach the top of a building?

5What do you think of Alain Robert?

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网