题目内容

【题目】 There are hundreds of marathons (马拉松) held around the world each year, from the North Pole to the Sahara Desert. Here are some of the biggest and the best.

London Marathon

The London Marathon was first run on March 29, 1981 and has been held in spring of every year since then. The most recent event was the 2016 London Marathon on April 24, 2016. The London Marathon is best at raising money. Since it started, it has raised over 770 million.

New York City

Marathon

The New York City Marathon has grown from a race with 55 finishers to the world’s biggest and most popular marathon. 51,394 runners finished the event in 2016. The race has been organized every year since 1970. It was not held only in 2012.

Boston

Marathon

This is the oldest marathon held every year in the world. It was started in 1897. The idea of creating the event came from the marathon held at the Summer Olympics in Greece the year before. The Boston Marathon is held in Greater Boston in the state of Massachusetts in America.

North Pole

Marathon

For anyone who doesn’t mind freezing conditions, the North Pole Marathon — known as the world’s coolest marathon — takes place on the top of the world, around the North Pole. The first official race was held on April 17, 2003.

1According to the passage, the London Marathon is ______.

A. the earliestB. the coolestC. held in winterD. the best at raising money

2How many people finished the first New York City Marathon?

A. About 5,000.B. Over 50,000.C. Nearly 10,000.D. 55.

3The idea of the Boston Marathon was born thanks to the marathon held in _______.

A. 1896B. 1897C. 1898D. 1900

4How long is the history of the world’s coolest marathon?

A. 16 years.B. 17 years.C. 35 years.D. 46 years.

5Where does the passage probably come from?

A. A geography book.B. A sports magazine.C. A news report.D. A school notice.

【答案】

1D

2D

3A

4A

5B

【解析】

短文介绍了世界上最大和最好的马拉松比赛:最挣钱的伦敦马拉松、参与人数最多纽约马拉松—2016年参与人数达51,394为选手完成了赛事;世界上每一年举办的波士顿马拉松是最古老的;最寒冷的北极马拉松。

1D 细节理解题。根据表格第一栏的Since it started, it has raised over 770 million.可知,自从它开始以来,伦敦马拉松已经筹到了7.70亿英镑钱。可知它是最赚钱的。故乡D

2D 细节理解题。根据第二栏The New York City Marathon has grown from a race with 55 finishers to the world’s biggest and most popular marathon.可知,第一次的纽约马拉松参与者有55人。故乡D

3A 细节理解题。根据The idea of creating the event came from the marathon held at the Summer Olympics in Greece the year before.可知,波士顿马拉松的想法来自于一年前在希腊举办的夏季奥运会马拉松,根据上一句It was started in 1897.提到波士顿马拉松第一次举办是在1897年,那么前一年是1896年。故乡A

4A 数据计算题。根据表格最后一栏The first official race was held on April 17, 2003.一句可知,北极马拉松是最寒冷的,开始于2003417日,距今年(2019)的时间是2019-2003=16年,故乡A

5B 推理判断题。结合材料内容可知,介绍的是四个世界上最大和最佳的马拉松比赛,马拉松比赛的体育运动,所以可能选择运动杂志。故乡B

练习册系列答案
相关题目

【题目】There lived a couple in a small town in Australia. The lady was very talkative(多话的). Usually she kept talking with people on the phone hour after hour when she was alone at home. Once in a blue moon, she hung up in 30 minutes

At the end of every month, when the couple got the telephone bill, the husband was amazed by the cost and he was so worried about this. The lady promised to talk for a shorter time, but she didn’t keep her promise, though she really tried hard.

One Saturday evening, they were dining at the table and the phone rang.

The lady stood up immediately. She ran to the phone and started chatting.

After about 30 minutes, she hang up and came back to the table.

The husband was happy that she hang up in 30 minutes which was a good sign where she normally doesn’t hung up at least for 2 hours. So he asked happily, “________?”

“No, it was a wrong number.” replied the lady.

根据短文内容选择最佳答案。

1The underlined words “Once in a blue moon” most probably mean ________.

A. AlwaysB. SometimesC. Seldom

2The husband was ________ when he got the telephone bill.

A. happy and excitedB. surprised and worriedC. angry and crazy

3When the telephone rang, ________.

A. the lady went to answer the phone at once

B. the husband was not at home

C. the couple were watching TV in the sitting room

4Which of the following is TRUE according to the-passage?

A. The couple lived in a small city in Australia.

B. The lady usually spent at most 2 hours talking on the phone.

C. The phone call was from a stranger that Saturday evening.

5“________” can be the missing sentence in the passage.

A. Was your friend busy so that she bung up so soon

B. Why did your father hang up first

C. Was it your father or your friend

【题目】A Michigan boy Colin said he didn’t want to hold his 11th birthday party because he had no friends. This week Colin and his family went to a restaurant for dinner. They saw the players and coaches of the Kalamazoo Wings and felt surprised they were there.

The team talked with Colin and ________ him a one-day contract (合同). They told Colin they would allow him to join their team for their home game on Sunday. Colin would get his own jersey (球服), and even play with the players.

Colin has a condition that makes it difficult for him to relate to (……相处) other people. This makes it a _____ for him to make friends with kids of his age. Children and adults with this condition are often highly intelligent (聪明的), but get confused (烦恼的) in social situations. They often have trouble ________ jokes.

So his mother created a “Happy Birthday Colin” Facebook page. However, the page went viral (中毒的) and drew more than 2 million “likes”. The page has become famous and many people have read it and have _____ about him.

“It’s been just overwhelming (势不可挡的),” said Colin’s mom. “It’s been hard to adjust (调整) to suddenly being ________. I have a pretty wild imagination, but I didn’t think that would

________.”

The ________ in Colin has been his mom’s best reward for her efforts. “I have seen him grow recently because he knows he has 2.1 million friends and that it is what nobody else around him has experienced. ________ this, his self-confidence has grown greatly. It doesn’t annoy (使烦恼) him that some kids don’t ________ him because he has 2.1 million friends.”

As to Colin’s one-day contract with the team, K-Wings Head Coach Nick Bootland said, “Obviously (明显的) there are things that are much ________ than the game. If we can put a smile on a young boy’s face who deals with a lot of adversity (逆境), we’re excited about being given that chance.”

1A. madeB. paidC. gotD. offered

2A. challengeB. knowledgeC. promiseD. competition

3A. sharingB. tellingC. hearingD. understanding

4A. laughedB. thoughtC. knownD. looked

5A. famousB. hopefulC. importantD. rich

6A. appearB. happenC. agreeD. achieve

7A. needB. interestC. characterD. growth

8A. Instead ofB. Because ofC. In fear ofD. According to

9A. blameB. followC. respectD. like

10A. fartherB. betterC. biggerD. harder

【题目】Would you like to live in a city where buildings turn the lights off for you, and selfdriving cars will find the nearest parking space themselves? Although it might sound a little far from you, living in a “smart” city like this could happen sooner than you think.

Great changes have taken place in towns that we have lived in for centuries, while completely new cities are being built. One such place is the city of Songdo. Every home there will have a “telepresence” system(远程遥控系统)—allowing users to control the heating and looks, take part in video meetings, and receive education, health care and government services. Around the city, escalators(自动扶梯) will only move when someone is on them, and offices and schools will all be connected to the system.

The great mind behind Songdo is from the company Cisco. In fact, technology companies around the world such as IBM, Siemens and Microsoft are already in the business.

About 75% of the world’s population will live in cities by 2050, so cities will need to be more modern to deal with the coming problems. “Making cities smarter is one way out, and I think this will in turn make cities greener,” said Dan Hill, head of a research company.

1According to the text, living in a “smart” city ______________.

A. is not a green wayB. will be far from you

C. will soon become trueD. is completely impossible

2What is Paragraph 2 mainly about?

A. A city of the future.B. A meeting in Songdo.

C. A plan to build a house.D. A report on public health.

3Which company offers the great mind to build Songdo?

A. Cisco.B. IBM.C. Siemens.D. Microsoft.

4Dan Hill thinks that making cities smarter is one way to ______________.

A. drive people out of citiesB. control the world’s population

C. develop his own companyD. solve the cities' coming problems

5Which of the following might be the best title for the text?

A. Future EducationB. Smart Cities

C. Famous CompaniesD. Government Services

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网