题目内容

【题目】Welcome to Sunshine Middle School! Let me tell you about it.

Sunshine Middle School is a beautiful and modern school. Behind the school gate, you can see a big playground. Students have different sports here.

Our classrooms are clean and bright. There are 20 classrooms in the classroom building and my classroom is on the ground floor. Beside the classroom building is the library. We often go there in the afternoon. The art and music building is behind the library. We have four art rooms on the ground floor and four music rooms on the first floor. You can draw pictures and play music there. We also have a school hall. It is big and we have meetings there every week.

My school is very nice. We all like it. (选自《课课练》七年级上册)

【1】There is behind the school gate.

A. a hall B. a tall building

C. a playground D. a garden

【2】The classrooms are in the classroom building.

A. clean and bright B. big and clean

C. small but clean D. small but bright

【3】The library is the art and music building.

A. behind B. beside

C. on the left of D. in front of

【4】We in the school hall every week.

A. have lessons B. have meetings

C. draw pictures D. play music

【5】What can be the title (标题) for the passage?

A. A Nice Library. B. A Nice Building.

C. A Nice Hall. D. A Nice School.

【答案】

【1】C

【2】A

【3】D

【4】B

【5】D

【解析】

试题分析:短文大意:阳光中学是一所漂亮的学校。阳光中学是一个美丽而现代的学校。在学校门口,你可以看到一个大操场。教室干净明亮。有20个教室。在教室的旁边是图书馆。艺术楼和音乐楼在图书馆后面。学校还有一个礼堂。

【1】C细节理解题。根据第二段中Behind the school gate, you can see a big playground.可知在学校大门后是一个大操场,所以该选C。

【2】A细节理解题。根据第三段Our classrooms are clean and bright.可知教室又干净又明亮,所以该选A。

【3】D细节理解题。根据第三段The art and music building is behind the library.可知艺术楼和音乐楼在图书馆后面。所以该选D。

【4】B细节理解题。根据短文最后We also have a school hall. It is big and we have meetings there every week.可知我们每周在学校大厅开会。所以该选B。

【5】D标题归纳题。根据该文描述阳光中学是一所漂亮的学校可知该选D。

练习册系列答案
相关题目

【题目】More and more people like bicycling and it is no surprise. It is fun healthy and good for the environment. Maybe that’s why there are 1.4 billion bicycles and only 400 million cars on roads worldwide today. Bikes can take you almost anywhere and there is no oil cost!

Get on a bicycle and ride around your neighborhood. You may discover something new all around you. Stopping and getting off a bike is easier than stopping and getting out of your car. You can bike to work and benefit (受益) from the enjoyable exercise without polluting the environment. You don’t even have to ride all the way.

Folding bikes work well for people who ride the train. Just fold the bike and take it with you. You can do the same on an airplane. A folding bike can be packed in a suitcase. You can also take a common bike with you when you fly. But be sure to look for information by getting on airline websites. Not all airlines are bicycle-friendly to travelers.

Health Benefits of Bicycling:

It helps to prevent heart diseases.

Bicycling helps to control your weight.

A 15-minute bike ride to and from work three times a week burns off five kilos of fat in a year.

Bicycling can improve your mood (心情).

Exercise like bicycling has been shown to make people feel better more relaxed and self-confident.

Bicycling is healthier than driving.

【1】From the passage we know that bicycling is becoming very ________.

A. surprising B. exciting

C. expensive D. popular

【2】When you are riding your bicycle around your neighborhood you may ________.

A. pollute the environment around

B. find something you didn’t notice

C. go everywhere and use a little oil

D. get off your bike and begin to work

【3】 If you travel with a folding bike you can fold it and ________ .

A. get out of the car

B. take it onto a train

C. put it in your purse

D. go on airline websites

【4】One of the benefits from bicycling is that ________.

A. you can fold the bicycle

B. you will be friendly to others

C. you will be more relaxed

D. you may get fatter and fatter

【5】Which is TRUE according to the passage?

A. Bicycling is enjoyable exercise for people.

B. Driving cars is healthier than riding bikes.

C. Riding a bike pollutes your neighborhood.

D. Common bikes are welcomed by all airlines.

【题目】You may feel comfortable with some people.You spend an hour with them and feel as if you have known them half a life.These people have something in common.And once we know what it is, we can try to do it ourselves.

How is it done? __【1】___ If you follow the skills, you’ll make friends with people quickly.

First of all, good talkers ask questions._2___ One well-known businesswoman says, “At business lunches, I always ask people what they did that morning.It’s a common question, but it will get things going.” From there you can move on to some other questions.And how he answers will let you know how far you can go.

__3This point seems clear, but it isn’t.Your question should have a point and help to tell what sort of person you are talking to.And to find out, you really have to listen carefully and attentively.

Real listening at least means some things._4_ If someone sticks to one topic, it means he’s really interested in it.Real listening also means not just listening to words, but to tones (语气) of voice.If the voice sounds boring, then, it’s time for you to change the subject.

Finally, good talkers know well when to say good-bye.Remember to give him a handshake and say, I’ve really enjoyed meeting you.” _5__ Let people know what you feel, and they may walk away feeling as if they’ve known you half their life.

A.Almost anyone will answer a question.

B.Here are several skills that good talkers have.

C.If you want to see that person again, don’t keep it a secret.

D.First, it means not to change the subject of the conversation.

E.Second, once good talkers have asked questions, they listen to the answers.

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网